- Konu Sahibi lady_eliph
-
babaanne bakıyor aslında bu şekilde rahat ama bunun da negatif yanları var ondan aklım karışıktı.ben devlet memuruyum ücretsiz izin 2 yıla çıkınca kesin karar verdik 2.e .
seneye anasınıfına gidecek inşallah.
Mrb, msj sayım 100 olmadığı için özel mesaj yollayamadım. Tespitimi sen de onaylamışsın. Bakalım, görelim. Bu kadar reklamı niye yapıyor acaba?
Neyse, konu açmak istiyorum da arkadaşlar nasıl açıldığını bilen var mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/ bu sayfada istiyotrsan eğer bak en altta yeni konu aç var.oradan açacaksın.
bende anlamadım açıkçası
sıla_84 ve efsunn07, birer kızlarınız mı var? Benim de 2 yaşında bir kızım var, çalışıyorum, okuyorum, ikinci çocuk için kararsızım. geçen ay olsun çok istedim. şimdi enfeksiyon kapmışım. 5-6 ay yada bir sene sonra mı çocuk yapsam bilemiyorum Rabbim nasip ederse.
evvet canım bir kızım var.az yaş farkı çocuklar için iyi oluyorda anne için biraz zor tabi ama.mesela eltimin var çocukları arasında 3 yaş var.biraz zorlandı ama şimdi çocuklar arkadaş gibi.şimdi gayet mutlular ailece.bende bazen diyorum keşke önceden yapaydım diye .eşinde destekse olabilir bence
30 canım sen ?
sıla_84 ve efsunn07, birer kızlarınız mı var? Benim de 2 yaşında bir kızım var, çalışıyorum, okuyorum, ikinci çocuk için kararsızım. geçen ay olsun çok istedim. şimdi enfeksiyon kapmışım. 5-6 ay yada bir sene sonra mı çocuk yapsam bilemiyorum Rabbim nasip ederse.
dcl_xcl ve dentur Rabbim gönlünüze göre versin tez zamanda alırsınız inşallah bebişlerinizi kucağınıza
tskkr ederım efsun ınsallah sende en kısa zamanda guzel haberı alırsındcl_xcl ve dentur Rabbim gönlünüze göre versin tez zamanda alırsınız inşallah bebişlerinizi kucağınıza
inşallah canım inşallahtskkr ederım efsun ınsallah sende en kısa zamanda guzel haberı alırsın
valla canım normal adet belırtılerı var ara ara sancı ve bel agrısı onun dısında herhangı bı bekırtı yok:44:
aynen bende de belirtiler aynı cnm ya benim karnım ağrıyor arada az öncede akıntım oldu sende akıntı varmı?
akıntıdan zıyade ıslaklık var sureklı
bendeki akıntı koyu kıvamda anlamadım neden oluyor
az kaldı sekerım bugunu saymassak son 1 gun
ay evet geçer inş.gunüm olmam
ınsallah canım bakalım ben 14 unde olmassam ertesı gun test yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?