Şeytanın Bacağını TEMMUZ'da da Kırıyoruz :)

Kızlar yeni hamilelikler yokmu?hadi bakalım sizin gününüz gelmemiş inşallah hamilesinizdir:)bende kısmetse temmuzda hamiş olurum:)

uzulme canım ya temmuz da olur ınsallah erken mı hastalandın ayın 14 uydu sankı

ben 26 gunde bir oluyorum aslında zamanında oldum bu ay çok umutluydum çok üzüldüm gece çok ağladım dua ettim heo kısmet değilmiş sanki hiç hamile kalamayacakmışım gıbı geliyor acaba tekrar doktoramı gitsem..inş.sen olmazsın cnm

dusunme oyle seyler hatta bebek dusunme baska seylere odaklan psıkolojıkte olabılıyormus ben de pek umıtlı degılım acıkcası yarın bende k.kartı yedım derım buyuk ıhtımal adet sancılarım var hep oyle oluyor zaten bı kacgun once baslıyor sonra da gununde ben geldım dıyor

akıntıdan zıyade ıslaklık var sureklı

bu iyi bişey bence benimde hamileliğimden aklımda bi göğüs ağrısı bi de ıslaklık kaldı

slm kızlar bn bu topiğe ilk defa bakıyom syılır blki de buraya gelmek istemediğimdendir(inşaallah hazranda hamile kalırız yaa
bnm de adet sncılarına dönd umudum da azalıyo valla

inşallah gelmezsin canım ya

Kızlar yeni hamilelikler yokmu?hadi bakalım sizin gününüz gelmemiş inşallah hamilesinizdir:)bende kısmetse temmuzda hamiş olurum:)

inşallah canım bu topikte hamişler olarak beraber ilerleriz

Ben kiRmizi kartı gördüm bu ayda olmadı 1,5 senedir hep böyle (

canım üzülme temmuza önümüze bakalım inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla biran önce gelir meleğin

tathillerimin hepsi temiz çıkmıştı rahim flimi bile çektirdim çok temiz eşimdede sorun yok benim yumurtam istenilen boyuta geliyor fakat içe kanıyor çatlamıyor napabilirim acaba..doktorum dedi eğer adet olursan bana gelme tüp bebek servisine git dedi aşılama olucak sanırım bende gitmedim 4 aydır kendi halinde yine olmadı acaba gidip kontrol olsammı akıl verin nolur

hayırlısı ne ise o olsun ben 1,5 yıldır hep istiyorum hiç üzülmemiştim bu sefer çok dolmuşum çok üzüldüm ağladım hep

hayırlısı ne ise o olsun ben 1,5 yıldır hep istiyorum hiç üzülmemiştim bu sefer çok dolmuşum çok üzüldüm ağladım hep

üzülme canım benimde 1,5 yılı yeni geçti bende eskiden bu kadar takmıyodum ama geçen ay çok ağladım ama ağlamanın faydası yok.
allahım inşallah sana bana hepimize bu ay nasip eder.ben bu ay çörek otuna başladım bide bol bol kitap okuyup bebeğimi düşünmemeye çalışıyorum:)sende biraz rahatla canım

ne kadar süredir bekliyorsun canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…