• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeytanla Evlenmek...

Nickin ve profil fotonla uyumlu ruyalar. Demek ki paranormal seylerle cok ilgileniyosun. Bilincalti ruyasi bu. anlamlandirmaya gerek yok

gerçekten şeytanlara karışmış olmayasınız ? üç harflilerle evlenmek diye bişey var ya.. ayy çok korkunç :KK62::KK57:

İyiye yorun iyi çıksın :)

Ben kendim için yorumlasaydım, düşüne düşüne oluşturduğum vesveselerin (alından çıkan yılan), beni seven kişinin sevgisi ve anlayışı ile temizleneceğini (çamur = su+toprak) düşünür mutlu olurdum.

Tekrar söylüyorum profil fotoğrafım Caravaggio'nun eseri ve sadece Aziz John'un idamını anlatan bir resim.Paranormal olaylarla ne alakası var Allah aşkına? Çiçek resmi koyan bir insan bu tarz rüyalar göremez mi yani nası bi mantık bu?

İç dünyamızı resimler ve fotoğraflarla yansıtırız ya ondan ilginç geldi konu da bu olunca bağdaştırdım ben
Küçük çocukların bile çizdikleri resimlerle anlaşılıyor piskolojileri
Farkında olmadan iç dünyanızın size seçtirdiği bir fotoğraf bir idam fotoğrafı
Gene de önyargılı olmamak gerek ama
Bence çok düşünmeyin hayra yorun hayır olsun

Sizi korkutmak istemem ama pek sıradan bir rüya gibi gelmedi bana ya da arkadaşların dediği gibi çok korku filmi seyrediyorsunuz. Hayatınızda biri varmı bilmiyorum varsa yada bundan sonra olacaksa çok temkinli davranın. Görünüşte çok iyi çok beğendiğiniz biri olabilir ama içinin nasıl olduğunu anlamaya çalışın. Ani kararlar vermeyin. Allah hayra çevirsin.

Vallahi benim de aklima bu geldi, konu sahibesi disardan yakisikli gorunen birine kapilmadan once iyi dusun, bu dikkatli olman icin bir isaret olabilir.

Rüyan rahmani değil arkadaşım. Mümkünse rüyalarımı görmeyene kadar abdestli yatmaya çalış
Ve sakın böyle rüyaları anlatma. Sabah kalk sol tarafına üç kere tükür ve suya anlat
Rüya ilk yorumlayan kişinin dediği gibi olur
O yüzden bilinçli birine anlatılması söylenir
Ben rüyandan tövbe etmen gerektiğini çıkardım. Bilerek veya bilmeyerek birini üzmüşsün.
Varsa öyle biri gönlünü almaya çalış
Eğer yakınlarda nişanlanmayı düşünüyorsan da o kişiyi iyi ölç biç öyle karar ver

konu sahibi yorumları silince biz kendi kendimize mi konuşmuş oluyoruz sanıyor acaba...
konu sahibi paranormal konulara fazla kafa yoruyorsunuz zaar yada paranormal aktivite serisine çok kaptırmışsınız kendinizi ....şimdi islam inancınız var mı bilmiyorum ama (direkt girsem ne biliyon inandığımı diyenlerle dolu bura) felak nas ayetel kürsi inşirah bunları okursanız vesvesenizden kurtulmuş olursunuz..

Neden mesajınızı sildiniz,yorumlarımız havada kaldı? Bu arada rüya bilinçaltı sonuçta,yok kocandan önce ilişki yaşayacaksın,yok kötü bir şey yapmışsın tövbe et,cinle mi evlendin acaba? gibi yorumları kafana takma,hiç aklına gelmeyen önemsiz bir detay bile bu rüyayı görmene sebep olabilir,beynimizin karmakarışık bir yapısı var..:KK50:

Kotu ruyalar seytandan gelir, sana musallat olmus ugrasiyor dua et cokta detayina takilma

Seytanla evlenmek diye bir sey yok. Sadece cevrendeki kotu niyetli, enerjili kisilere dikkat et, bir de yapabiliyorsan yaninda clear quvars tasi.

Tam olarak boyle değil ama bende bi arkadasim icin "onun iki tane seytani var" diyen birini görmüştüm ruyamda. Ve baska cennet cehennem kabir tarzi rüyalar gormuslugum de var. Inanciniz varsa hz yusufta ruya tabir ederdi yani ruya da bir ilim olablir ancak bilinc alti mi yoksa vermek istesigi bir msj mi vardi bunu belilrmek cok zor kendi adimiza. Bu yüzden hayra yormanizi tavsiye ederim. Bazen de tersiyle yorulmus ruyalar yani belki de melek gbi biriyle tanisicaksinizdir

daha neler insanları korkutmayın

Canim kotu anlamda degil yani bende hep sacma sapan seyler gorurum, dini kitaplarda anlamsiz kotu ruyalarin seytandan geldigini okumustum, boyle ruyalarda dua edersek Allahin izniyle bisey olmaz diyordu.. sonucta ruya bu insan etkileniyor

Canim kotu anlamda degil yani bende hep sacma sapan seyler gorurum, dini kitaplarda anlamsiz kotu ruyalarin seytandan geldigini okumustum, boyle ruyalarda dua edersek Allahin izniyle bisey olmaz diyordu.. sonucta ruya bu insan etkileniyor
yani dua etmek ayrı ama musallat olmuşlar falan, korkanlar olabilir:KK30:

Yakın zamanda izlediğiniz bir korku filmine kafanızı çok takmış olabilirsiniz.Herhangi bir sahnesi sizi ürkütmüş olabilir.
Ben de görüyorum arada böyle karanlık rüyalar falan korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.İçiniz rahat olsun.

Bayanlar , rüyayı anlatmamın kötü olduğu kanaatine vardığım için sildim mesajı. ( Ki silinmişte sayılmaz )Lütfen ''kendi kendimize konuştuğumuzu sanıyo'' vs. gibisinden yorumlarla konuyu saptırmayın. Evet inanıyorum, mesajda da söylemiştim yatmadan önce okuduğumu. Buraya yazmakla aptallık ettim rahatlayacağımı düşünmüştüm ama herkes Sigmund Freud kesildi bi anda. Hayra yorup rahatlatmaya çalışanlara teşekkür ederim.

Back
X