Ekledim canmcanım beni eklememişsin ben damla için okudum
ellerin dert görmesinListe 14.11.2015
1 D damla2222
2 @whitepearll
3kumrukusum
4Sealand
5tubatesbih
6 K kalemero
7 G guzbahar
8ikihayat
9eniseeeemmm
10Gooseberry
Canım şimdi listenin başına geçtim seni listeye aldım kusura bakmawhitepearll icin okudum Allah dualarini hayirlisiyla kabul etsin insallah
canım biz biraz erken başlamıştık liste açılmadan evet ben sabah namazdan sonr akşam namazdan sonra okuyorum,kumrukuşumu tamamladım rabbim kabul etsinkizlar sabahtan baslamiyor muyuz ben yanlis mi yapiyorum acaba :)
kumrukusumu okuyanlar olmus da
Allahım razı olsun canım okuyan arkadaşlardanda amincanım biz biraz erken başlamıştık liste açılmadan evet ben sabah namazdan sonr akşam namazdan sonra okuyorum,kumrukuşumu tamamladım rabbim kabul etsin
Okuyamadıysan okuyun canım Allah kabul etsin ama illa hemen hepsınıMerhaba ben dün giremedim şehir dışına çıkmak zorunda kaldım telefondan yazıorum önceki sayfalara bakamadım pek. Ben şimdi bugün 2 kişi için mi okuyacağım?
Damla whitepearll ve kumrukusum için yani 3 kişi için bugün hepsi için 70 er oku canım eksiğini kapat yarın 4. kişiye geçicezMerhaba ben dün giremedim şehir dışına çıkmak zorunda kaldım telefondan yazıorum önceki sayfalara bakamadım pek. Ben şimdi bugün 2 kişi için mi okuyacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?