benden 5 gün öndesin,inş. canım bu hafta gelir bebeğin hayırlısıyla,sağlıkla :)
Bu ayki bebeğim dergisinde bir kitapçık eki var.dr hakan conkerin yazdığı...Mutlaka oku tüm sorularının yanıtını bulacaksın emin ol....Kitapta şöyle diyor..Olgunlaşmamış bir meyveyi dalından sopayla sallayarak düşürürsen zarar verirsin..Bırak olgunlaşsın ve tadında kendi düşsün..Ben ikiz bekliyorum ve kesin sezeryan...Çok üzgünümki doğanın biza armağan ettiği doğum anını yaşayamayacağım..
Çocuğunun geleceği gün belli bebeğine ve bedenine güven ,bekle...
zaten doktorlarda moda oldu şimdi daha fazla para için sezeryan diye kandırıyorlar.hemen sezeryana başvuruyorlar.bence kanma böyle şeylere ve için rahat değilse değiştir doktorunu.üstüne üstlük bir de paranla gidiyorsun.benim oğlumda bir türlü doğmayıncasuni sancıyla doğum yaptım.oğlum 4700 gr dogdu.rahat bir doğum oldu.hiç de korkulacak birşey değil.ama doktor çok önemli.ben doktorumu çok seviyordum.tabi ki sancı zor birşey ben 19 saat çektim ama bebeğim dogar doğmaz geçti ve 2 saat sonra ayaga kalktım.sezeryan ise bünye meselesi.seçme şansın varsa normali seç canım.herşeyin doğal olanı daha makbuldür.
hemen okuyacağım canım tavsiyen için saol..üzme kendini,normal doğumu yaşayamayacaksın ama ikiz annesi olacaksın,o da herkese kısmet olmaz..
bende 41 e girdim daha dogmadi sancimda hicmi hic yok..kontroldeydik bebegin herseyi yolunda 1 hafta bekle dogmazsa gel suni sanci verelim dedi sezeryandan hic bahsetmedi bile...türkiyedeki doktorlar hemen sezeryani öneriyolar nedenki...bi cok tanidigim doktor tavsiyesiyle ameliyat oluyo..kendimi kestirmek fikri beni bitiriyor insallah suni sancida bi ise yararda dogar oglusum...mecbur kalanlari anliyorum ama isteyerek olan arkadaslari anlamiyorum ben piskolojik olarak sezeryandan cok korkuyorum..sancilari saatlerce cekmeye raziyim ama bicak alti kesinliklee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?