Sezaryan sonrası

Bende 39 da dekolmandan kaybettim. Benim içinde sebep bulamadılar. Her şey çok çok iyiydi. Kilosu gelişimi vs. Ama işte ömrü yokmuş. İnşallah yeni hamileliklerimiz sağlıkla sonuçlanır, kucağımıza alırız

başınız sağolsun bende 2,5 ay önce kaybettm aynı sebepten bir ay yaşadı oğlusum. Allahı acılarımızı hafifletecek bebişler versin inşallah

başınız sağolsun bende 2,5 ay önce kaybettm aynı sebepten bir ay yaşadı oğlusum. Allahı acılarımızı hafifletecek bebişler versin inşallah
Amin inşallah. Sizin de başınız sağolsun. Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallah

Hangi sebepten öldü basınız sagolsun

Bende 37de dekolmandan kaybettim 1,5-2 yıl beklememi söylemişlerdi bana. Henüz 1 yıl oldu bende tekrar gebelik düşünmeye başladım. Size doktorunuz daha çok cesaret vermiş sevindim. Peki hamile kalmadan önce veya gebelik boyunca kullanmanız gereken bir şey var mı? Bu ay yeni bir doktora gitmeye başladım ama folik asitten başka bir şey kullandırmıyor

Hamile kalmaya karar verdiğinde coraspin 100 kullanmaya başla dedi. Sonrası için değiştirir mi bilmiyorum. Şu an kullanıyorım

.

Ben devlet hastanesine gittimZ durumumu anlattım ama bana da bişey yap demedi. Hatta dekolman yaşamamışıö gibi normal gebe gibi davrandı
Ben özele gittim çokta tecrübeli bir doktor o da bana aynı şekilde normal davranıyor. Sanki ilk kez gebelik düşünüyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…