Sezaryen doğum ne zaman yaptınız kızlar

Satiduran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
18
12
3
30
Kızlar ben 31+4 haftalık hamileyim. Zor günler geçiriyorum bu yüzden bebegime zarar verdigimi düşünüyorum. Hareketleri yavaşladı bu benim ilk gebeligim. Bundan 1 yıl önce de bir kaza geçirdim ve ıkınma sorunu yaşayacağım için büyük ihtimal le sezeryan olcam . Sezeryan doğumun zamanına doktor neye göre karar veriyo bebeğin gelişimine göre mı yoksa istegide degerlendiriyomu

Canm gecmis olsn kaza gecrmissin. Bnde ilk dogumumdu sezeryan oldum 42hafta sonuna kadar bekletti dr uc bes gun daha bekleseydik 43 haftalik yani 10aylik olacakti. sezeryan dogum yasak oldugu icin normal dogum bekliyir drlar... 38 hafta normal dogum ama gecikme ve olasi durum diye bekletiyorlar maalesef baska dr gitmeni tavsiye ederm. İlk gunden beri takipteydi zamn gectikce korkuyordum baska dr gittik arastrma hastnesine gitmemi soyledi esimle konustm bekleyelim birsey olmaz dedi . 42 hafta somnda kendi istegmle sezeryan oldum iyiki olmusum cok riskliymis kordonun esi (plesenta) rahime yapismis kaziyarak almislar eger kanama durmasaymis rahim alinacakmis. Dr tekrar hamilelik ve dogum icin arastrma hastanesine git dedi

Back