Sezaryen doğum ne zaman yaptınız kızlar

Satiduran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
18
12
3
30
Kızlar ben 31+4 haftalık hamileyim. Zor günler geçiriyorum bu yüzden bebegime zarar verdigimi düşünüyorum. Hareketleri yavaşladı bu benim ilk gebeligim. Bundan 1 yıl önce de bir kaza geçirdim ve ıkınma sorunu yaşayacağım için büyük ihtimal le sezeryan olcam . Sezeryan doğumun zamanına doktor neye göre karar veriyo bebeğin gelişimine göre mı yoksa istegide degerlendiriyomu

kendini ndn sezeryana odaklıyorsun cnm belkii normal yapıcaksınnn walla normal dogumun gözünü sewimm sezeryanla mejburi yaptımm tabiki takdir ilahi ama hayırlısı hakkında

Kendini sezeryana sartlama oluruna birak.cunku biz ne istersek isteyelim vucut kendi secimini yapiyo. Bende normal dogum ile basladim 38 haftalikti tam ama son anda acil sezeryana aldilar sezeryan ile dogum yaptim. O yuzden Allahim sagliklisini nasip etsin insallah

Ameliyat fobim var en cok bu yuZden normal istemistim hep ama sansima oglum gununu doldurmasina ragmen ne sanci vardi ne baska bisey hala kaburgama tekmeler atiyodu beslenmesi yavasladigindan acil sezeryana alinmistim.
Akisina birak o nasil gelmek istiyosa oyle gelecek zaten.bakarsin normal dogum yaparsin belli mi olur.

Back
X