- 11 Haziran 2015
- 96
- 23
- 8
- 33
- Konu Sahibi arif kizi nurgul
Arkadaslar hemen sutunuz geldimi yoksa husrana mi ugradginz yardmci olun lutfen 4 hafta snra insallh dogumum var ve sutum gelmzse die endiseliyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftalikken dogum yaptin.Bende bir hafta once sezeryanla dogum yaptim benim bebegimi de kuvöze aldilar solunum sıkıntisi yuzunden sali gunu cikacak insallah. Benim sutumde hemen geldi canim hastanenin pompasiyla sagdim ilk gun o gogus uclarimi catlatinca kendim el pompasi aldim simdi evde kendim sagip goturuyorum hergun hastahaneye hergun daha fazla artiyo sutun gelmezsede sen pompayla sag sagdikca bebek emdikce gelir cogalir sutun
Çünkü sezeryan da vücut olandan bitenden habersiz pat diye aliyolar yavruyu hazırlıksız yakalanıyor ama normal doğumda böyle değilOncelikle yorumlarinz icin saglun arkdslr.bu sutun gelmesi dogum haftasini etkiler mi mesela 39 + larda dogum yapinca sut gelir mi.nie sezaryen olunca sut geliminde problem oluyo.sezaryen dogumda hastanede kac gun kaliniyo planli bi sezaryende tabi.
39+4 haftalikken dogum yaptim sezeryanla hemen de geldi sutum ilk sagmada geldiKac haftalikken dogum yaptin.
Planli sezaryen mi yoksa oyle mi gerekti39+4 haftalikken dogum yaptim sezeryanla hemen de geldi sutum ilk sagmada geldi