sezaryen dogum yapan arkadaslar sut hemen gelirmi yardim

arif kizi nurgul

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
96
23
8
33
Arkadaslar hemen sutunuz geldimi yoksa husrana mi ugradginz yardmci olun lutfen 4 hafta snra insallh dogumum var ve sutum gelmzse die endiseliyim.

Allah yardımcın olsunn Sağlıcakla kavuşursun insallah bebeğine. Benim bebeğimi hemen yogun bakıma aldıkları icin hastane tipi pompayla sağdım ilk seferde hiçbisey gelmedi ikinci üçüncü seferde bir iki dalna geldi ikinci gun bir iki cc sağdım üçüncü günden sonra artarak devam etti. Ama bebegim emseydi nasıl olurdu bilmiyorum.

Canım yoğun bakımdaydi zaten bi sürü problem vardı midesine hortum salmislardi ağızdan ordan mama veriyorlardı sonra süt artip solunumu düzelince benim sütümü vermeye başladılar

40+2 de kordon dolanması suyumun azalması ve bebegin kakasini yapma ihtimali olması üzerine sezeryan oldum ki zaten kakasini da yapmıştı

Benim hemen geldi sayılır canım sezeryan olduktan sonra hemen emzirmeye başladım felsefe gelmesede emzir.. Bebek emince gelecek çünkü. İki gün hastanede kaldım, ikinci günün sabahı gelmişti zaten..
Gelecek gelmeyecek diye stres yapma

3. Gun geldi canım asla mama vermek istemedim hemsireler mamayı kasıkla verdi agzına banada merak etme mamaya biberonla vermezsen alısmaz dedıler sahidende alısmadı 3. Gunden sonrada 20 ay emzırdım cokta boldu sütüm darısı bu bebegıme insallh :)

Bende bir hafta once sezeryanla dogum yaptim benim bebegimi de kuvöze aldilar solunum sıkıntisi yuzunden sali gunu cikacak insallah. Benim sutumde hemen geldi canim hastanenin pompasiyla sagdim ilk gun o gogus uclarimi catlatinca kendim el pompasi aldim simdi evde kendim sagip goturuyorum hergun hastahaneye hergun daha fazla artiyo sutun gelmezsede sen pompayla sag sagdikca bebek emdikce gelir cogalir sutun

Gelir tatlim bende sezeryanla dogum yaptim eve gelince bol bol tahiin helvasi ya bide bol bol kuru kayisi ye cunku lavaboya cikma zorlu yasicaksin kayisi ye mutlaka. Bol bol da su ic sut fazla icme bebegi zehirliyo allah tek nefeste kurtarsin eger bir sorun olursa yazabilirsin

Öncelikle hayırlısı ile gelsin sağlıkla gelsin bebisin ... Deneyimimi paylaşıyorum sezeryanla dogum yaptım acil alınması lazımdı bebişimin 38+2 ydim 3.gün sütüm gelmeye başladı ve biberonla mama verdik bebeğin kan şekeri düşmesin vs diye açıkçası ilk günler kaşıkla beslemek zor geldi bebeğim küçüldü korktum 2250 doğdu. ne kadar zorladımsa da alması mememi tavsiye biberonu verme memeni ısrarla tuttur 3. Gün den itibaren de gece gündüz sağıyorum şu an 4.5 aylığız ve ben bunu yazarken bile bir elimde pompa var ... Ayrıca ne kadar çok emzirmek istersen sütünün gelmesini istersen o kadar gelir beyninde bitiyor . şunuda unutma yedigin değil içtiğini süt yapar ! Bol bol su komposto süt getiren çaylar iç rezene , humama stel gibi ..

Oncelikle yorumlarinz icin saglun arkdslr.bu sutun gelmesi dogum haftasini etkiler mi mesela 39 + larda dogum yapinca sut gelir mi.nie sezaryen olunca sut geliminde problem oluyo.sezaryen dogumda hastanede kac gun kaliniyo planli bi sezaryende tabi.

Bende bir hafta once sezeryanla dogum yaptim benim bebegimi de kuvöze aldilar solunum sıkıntisi yuzunden sali gunu cikacak insallah. Benim sutumde hemen geldi canim hastanenin pompasiyla sagdim ilk gun o gogus uclarimi catlatinca kendim el pompasi aldim simdi evde kendim sagip goturuyorum hergun hastahaneye hergun daha fazla artiyo sutun gelmezsede sen pompayla sag sagdikca bebek emdikce gelir cogalir sutun
Kac haftalikken dogum yaptin.

Oncelikle yorumlarinz icin saglun arkdslr.bu sutun gelmesi dogum haftasini etkiler mi mesela 39 + larda dogum yapinca sut gelir mi.nie sezaryen olunca sut geliminde problem oluyo.sezaryen dogumda hastanede kac gun kaliniyo planli bi sezaryende tabi.
Çünkü sezeryan da vücut olandan bitenden habersiz pat diye aliyolar yavruyu hazırlıksız yakalanıyor ama normal doğumda böyle değil

Ya sezaryen yapipta hemen sutu gelen yok mu bi kac saat icinde hep 2 3 gun snra.normal dogmdan ck korkyrm sezartyen istyrm ki zaten donmemsti son gttgmde.bu sut olayini ck canimi skiyo

Back
X