Benim iki normal doğumdan sonra plesanta yapisikligim oldu 2 defa kürtaj oldum, benimkide çok kolay değildi aslındaNormal doğum yapmadığım için hangisi iyi diyemem ama ben normal doğum taraftarıyım..
Ablam Hem normal hem sezeryan ile doğurdu normal doğumu da çok zor geçiyordu ama yinede keşke normal yapsaydım diyor en azından o an çekiyorsun geçiyor..
Çok güzelBen sezaryen oldum bi zorluk yaşamadım bi kaç gün dikiş ağrım oldu o kadar
Hakkınızda hayırlısı olsun.. Sezeryan bana da çok zor gelmedi ama iyileşme süresi uzun sürüyor 5 sene oldu doktor hala da tam olarak iyileşmemiş dedi..Benim iki normal doğumdan sonra plesanta yapisikligim oldu 2 defa kürtaj oldum, benimkide çok kolay değildi aslında
Aminn..Neden acaba, iyileşmeyen şey nedir tam olarak?Hakkınızda hayırlısı olsun.. Sezeryan bana da çok zor gelmedi ama iyileşme süresi uzun sürüyor 5 sene oldu doktor hala da tam olarak iyileşmemiş dedi..
Ne güzel çok sevindim :)İlk 2 gün zorladı sonra çok şükür gayet iyiydim. 1 hafta sonra tamamen eski halime döndüm
Ben bir rahatsızlık hissetmedim tüp bebek tedavisi gördüğüm için sürekli doktor kontrolüne gidiyordum bir sıkıntı yaşatmaz ama sezaryen yerin tam olarak iyileşmemiş orda bir sıvı oluşmuş dedi bende anlamadımAminn..Neden acaba, iyileşmeyen şey nedir tam olarak?
Normali bilemicem 2 sezaryenim var. Ilki genel anestezi 2.spinal oldu. Spinal daha rahat gecti sol dikisim haricinde asla zorlanmadim kolay toparlandim. Dogum sonrasi da ayik oldugum icin bebeklerimle hemen ilgilendim. Ilkinde ayilana kadar gozumu acmak istemedim agrilarim coktu. 1 haftaya kadar zor toparlanmistimMerhaba anneler daha önce 2 normal dogumum var, bu 3.gebeligim bebeğim şuan ters durumda ve sezaryen olma olasılığı var. Sizlerin sezaryen doğum tecrübelerinizi merak ediyorum, ne gibi zorluklar yaşadınız yada kolaylıklar??onerirmisiniz??
Anladım canim, geçmiş olsun, Allah şifa versinBen bir rahatsızlık hissetmedim tüp bebek tedavisi gördüğüm için sürekli doktor kontrolüne gidiyordum bir sıkıntı yaşatmaz ama sezaryen yerin tam olarak iyileşmemiş orda bir sıvı oluşmuş dedi bende anlamadım
Geneli çok tavsiye etmiyorlar galiba o yüzden. Ben şuan bile çok ağrı çekiyorum kalkarken oturuken yatarken vs gebeligim yatarak geçti zaten. Daha önce safra kesesi ameliyatı oldum, ona benzer mı bilmiyorum ama illaki ameliyat olduğu için zorlama olur. TeşekkürlerNormali bilemicem 2 sezaryenim var. Ilki genel anestezi 2.spinal oldu. Spinal daha rahat gecti sol dikisim haricinde asla zorlanmadim kolay toparlandim. Dogum sonrasi da ayik oldugum icin bebeklerimle hemen ilgilendim. Ilkinde ayilana kadar gozumu acmak istemedim agrilarim coktu. 1 haftaya kadar zor toparlanmistim
Ilki 8 sene onceydi ben korktugum icin genel istemistim. 2. Ikizdi bebeklerim. onlarin sagligi icin spinal oldum hic korktugum gibi olmadi. Spinal derlerse sende korkma. Hakkinizda hayirlisi olsun saglicakla al kucaginaGeneli çok tavsiye etmiyorlar galiba o yüzden. Ben şuan bile çok ağrı çekiyorum kalkarken oturuken yatarken vs gebeligim yatarak geçti zaten. Daha önce safra kesesi ameliyatı oldum, ona benzer mı bilmiyorum ama illaki ameliyat olduğu için zorlama olur. Teşekkürler
Amin çok saol, bakalım hayırlısı olur inşallahIlki 8 sene onceydi ben korktugum icin genel istemistim. 2. Ikizdi bebeklerim. onlarin sagligi icin spinal oldum hic korktugum gibi olmadi. Spinal derlerse sende korkma. Hakkinizda hayirlisi olsun saglicakla al kucagina
9 gun once sezeryan oldum. Kafam cok karisikti doktor normale de uygun oldugumu soylemisti buraya konu acmistim hatta. Dogum sirasinda karnima coktuler herkes hissetmiyomus sanirim iyiki normal yapmamisim diye agladigimi hatirliyorum tabi ben Panik bir insanim sezeryanda bile asiri heyecanlandim. Doktorum senin yapamayacagini biliyodum da kararini etkilememek icin bir sey demedim dedi. 4 gunde kendime geldim cok sukur. Bol yuruyus ile kolay toparlanabilirsinMerhaba anneler daha önce 2 normal dogumum var, bu 3.gebeligim bebeğim şuan ters durumda ve sezaryen olma olasılığı var. Sizlerin sezaryen doğum tecrübelerinizi merak ediyorum, ne gibi zorluklar yaşadınız yada kolaylıklar??onerirmisiniz??
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Elbet iki doğum şeklinin de zorluğu vardır, bende doğum sancısı cekiyorken bi ara sezaryene donsem mi diye düşünmüştüm ama oldu bitti bi şekilde. Insani en çok dusunduren, doğum sonrası toparlanması, o da kişiye gore değişiyor herhalde. Insallah hayırlı olan olur9 gun once sezeryan oldum. Kafam cok karisikti doktor normale de uygun oldugumu soylemisti buraya konu acmistim hatta. Dogum sirasinda karnima coktuler herkes hissetmiyomus sanirim iyiki normal yapmamisim diye agladigimi hatirliyorum tabi ben Panik bir insanim sezeryanda bile asiri heyecanlandim. Doktorum senin yapamayacagini biliyodum da kararini etkilememek icin bir sey demedim dedi. 4 gunde kendime geldim cok sukur. Bol yuruyus ile kolay toparlanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?