Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum kişiden kiseye değişen bir şey demekki bu.. Ama bence herzaman en güzeli normal doğum.Allahin bize bahşettiği de bu zaten.Sezeryan bir kurtarma ameliyatı..Ben ilk oğlumu normal doğum yaptım hemen odaya gelince lavaboya gittim üstümü basimi değiştirdim makyajımı yaptım misafirlerimi karşıladım bebeğimi aldım gezdirdim gece gittim bebek odasında bakım yaparlarken izledim falan çok güzeldi.Ama ikinci oğlum iriydi ve tersti mecbur sezeryan oldum o ilk geceyi hatırlamak asla istemiyorum 2 haftada zor toparladım kimseyi görmek istemedim desteksiz oturup kalkamadim çok ağrı çektim inanılmaz ödem oldu bacaklarım fil ayağı gibi şişti..Ne güzel kolay atlayanlar varmış ama ben artık sezeryan lafıni duyunca bile ürperiyorum
Çok güzel, süt işi kısmet işi aslında ben normal yaptım ama rahatsizlaninca süt verme dediler doktorlar ilaç kullandığımdan dolayı, sonrada doğru düzgün emmedi, sütte gitti. Geçte olsa emzirdiysen ne mutlu :)İyiki sezeryan diyenlerdeniö..1 hafta içinde eski halime döndüm..tek sıkıntı sütüm 3.gğn geldi ..belki normalde olsa geç gelecektii
Allah analı babalı büyütsün:) çok iyi, o kadarida normaldir herhaldeBende oldum 42 günlüyüz. Bi zorluğu olmadı ilk günden beri hep ayakta oldum sadece dikiş ağrısı olmuştu.
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Elbet iki doğum şeklinin de zorluğu vardır, bende doğum sancısı cekiyorken bi ara sezaryene donsem mi diye düşünmüştüm ama oldu bitti bi şekilde. Insani en çok dusunduren, doğum sonrası toparlanması, o da kişiye gore değişiyor herhalde. Insallah hayırlı olan olur
InşallahAllah analı babalı büyütsün:) çok iyi, o kadarida normaldir herhalde
Evet canm emziriyorum şu anda ben normal doğumla başladım ama mecburi sezeeyan oldu...keşke en başta sezeryan olsaydı dedim hepÇok güzel, süt işi kısmet işi aslında ben normal yaptım ama rahatsizlaninca süt verme dediler doktorlar ilaç kullandığımdan dolayı, sonrada doğru düzgün emmedi, sütte gitti. Geçte olsa emzirdiysen ne mutlu :)
Ne iyiki diyorum ne de pişmanım. 9 ay boyunca hayırlısını nasip et diye dua ettim. Demekki buymuş bana hayır getirecek olan.Merhaba anneler daha önce 2 normal dogumum var, bu 3.gebeligim bebeğim şuan ters durumda ve sezaryen olma olasılığı var. Sizlerin sezaryen doğum tecrübelerinizi merak ediyorum, ne gibi zorluklar yaşadınız yada kolaylıklar??onerirmisiniz??
O şekilde normalin zorluğunu yaşayıp sezeryan olmakta zor cidden, neyseki geçti bitti :)Evet canm emziriyorum şu anda ben normal doğumla başladım ama mecburi sezeeyan oldu...keşke en başta sezeryan olsaydı dedim hep
Bende aynı şekilde hep hayırlısını istedim ve istiyorum ama işte sezaryen gibi gözükünce tecrübeleri merak ettim :)Ne iyiki diyorum ne de pişmanım. 9 ay boyunca hayırlısını nasip et diye dua ettim. Demekki buymuş bana hayır getirecek olan.
Benim ilk ve tek doğumun sezaryen oldu. Normal doğum tecrübem olmadığı için hangisi daha iyi bilemem tabi ama akışına bırakın bence. Dilim 9 ay hayırlısını istedi gönlümden hep normal doğum geçti :) sonuç sezaryen :) ikiniz içinde hayırlı olanı nasip etsin Rabbim inşallahBende aynı şekilde hep hayırlısını istedim ve istiyorum ama işte sezaryen gibi gözükünce tecrübeleri merak ettim :)
canım ben ilk gebeliğimi zorunlu sezeryan oldum normal olamadığım için çok üzülmüştüm ama ertesi gün ayaklandım kendii işimi kendim gördüm çok şükür çok rahat geçtiMerhaba anneler daha önce 2 normal dogumum var, bu 3.gebeligim bebeğim şuan ters durumda ve sezaryen olma olasılığı var. Sizlerin sezaryen doğum tecrübelerinizi merak ediyorum, ne gibi zorluklar yaşadınız yada kolaylıklar??onerirmisiniz??
Herkese hayirli dogumlar dilerim insallah...
Hem genel hem.spinal anestezi ile dogum yaptim ikisi de zor degildi tek sıkıntım gaz sancisiydi nadiren de kesikde yanma disinda bisey hissetmedim. Asla normal dogumu dusunmedim pisman da degilim hic de yarim kalmadim sonrasi zor dedikleri 1 hafta herhalde ama zaten 40 gun dikkatli olmak zorundasin normal ya da sezeryan fark etmiyor
Amin inşallahBenim ilk ve tek doğumun sezaryen oldu. Normal doğum tecrübem olmadığı için hangisi daha iyi bilemem tabi ama akışına bırakın bence. Dilim 9 ay hayırlısını istedi gönlümden hep normal doğum geçti :) sonuç sezaryen :) ikiniz içinde hayırlı olanı nasip etsin Rabbim inşallah
Çok güzel, bazı kişiler çabuk toparlanıyor, sende onlardansin demek :)canım ben ilk gebeliğimi zorunlu sezeryan oldum normal olamadığım için çok üzülmüştüm ama ertesi gün ayaklandım kendii işimi kendim gördüm çok şükür çok rahat geçti
Sezaryen doğum yaptım. 40+3 olmuştum ve hiç sancım yoktu. Bebeğim 4 kiloyu geçmişti. Büyük bir miyomum vardı sezaryen olursa alınacaktı. Normal doğum yapmayı çok istiyordum ama olmadı. Bence bu iyi ki ya da tüh keşke denecek bir şey değil. Tıbbi bir gereklilikse mecbur yapıyorsun.( korku da bence tıbbi bir gereklilik) değilse her şey akışında ilerler zaten. Sizin de bebek ters gelişmiş. Sağlıklı bir doğum olsun inşallah.
Sonraki iyileşme kısmını merak ediyorsanız o da kişiden kişiye değişen bir şey. Benim çok ağrım vardı ama hiç yatmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?