Sezaryen doğum

Yatınca bazen ağrım olmuyor kalkınca dokununca korse takınca eğilince hatta karnımı şişirince

Ultrasonla bakıldı doktor bir şey yok dedi evet sevindim bişey yok çok şükür diye tam rahatlıcam ama ağrısı ve acısı izin vermiyor hep kafamda kuruyorum

Uyuşukluğum geçtiği an ayaklandım 2buçuk ay oldu hala ayaktayım...

Evet tam olarak o haldeyim herkesin garipsemesi benim 2 güne geçti benim 1 haftaya geçti demesi ve benim 1 ay olup hala ağrıması acıması canımı sıkıyor ve üzüyor inşallah bi şey yoktur ve geçer eski halime dönmek istiyorum psikolojik olarak da yıpratan bi süreç oldu ağrı ve acı hep kalıcak gibi saçma bi his umarım bi an önce düzelirim

Yani ayaklanmam hemen oldu, 20 günlükken eğlenceye bile gittimm, ama zorlanarak yürüyodum hatta hep dikiş yerimi tutuyordum.
Hee ama diyorsanız eskisi gibi Tamamen geçmesi 40gün 2 ayı buldu
Sağa sola dönerken yatakda ayağa kalkarken hep bi ağrı oluyordu 40 gün bıyunca zorlandım bunlarda
Ama eski normal hayatıma 40. Günden sonra döndüm. Nezman yüz üstü yattım ozman oh be dedim

Rabbim tez zamanda şifa versin.
Bende sexaeyen olacağım. Biraz tedirgin oldum böyle okuyunca. İnşallah herkes en kısa zamanda toparlanır

Harika benim 1 ay oldu hala ağrılarım var karnımın içi ve sağ tarafım
Benim ikinci doğumda göbek deliliğimden ameliyat yerine kadar mosmordu. Onun acısı uzun sürdü sadece 40 ım çıktıktan sonra geçti

Kontrole gittiniz mi ne dedi doktor

Enfeksiyon olabilir mi acaba

Soğuğu hemen cekiyor vucut ben de öyleydim yanıyordum ama kesinlikle cıplak ayak sort giyme dediler cok sancılanırsın ileride cıkar diye cok dikkat ettim

Ben normal doğum yaptım, sezaryen ağrısını bilmiyorum ama normaldir muhtemelen. Sonuçta bir ameliyat geçirdiniz, içte ve dışta dikişler var herkesin toparlanma süresi farklı. Yine de bir doktora gidin derim.
Kimseyi korkutmak istemem zaten bu olaylar binde bir oluyor ama benim teyzem İstanbul'da çok meşhur bir özel hastanede sezaryen doğum yaptı yıllar yıllar önce, hastane Nişantaşı'nda belki böyle söyleyince bilen çıkar.
Tam 12 sene boyunca sürekli ağrım var diyip durdu, kendisi nazlı bir insan olduğu için he he diyip geçiştirdik ama resmen doktor içinde sargı bezi unutmuş. Bu da yıllar içinde enfeksiyona dönüşmüştü. Şükür çözüldü de rahatladı.
Siz de kesinlikle henüz yeniyken bir doktora görünün.

On günde tamamen düzelmişti bence doktor kontrolüne gidin zaten kırk çıkınca gitmeniz lazımdı biraz erken gitmişnolursunuz

Kişiden kişiye değişiyor olabilir. Ben normal doğum yaptım.hastan3de tuvalete gidemiyrdum. İki büklüm gezdim.bir buçuk ayda zor toparlandim.ama arkadaşım 1 hafta da toparlandı normal doğum da. Belki enfeksiyon filan olabilir.

Kontrole gittinmi dokunduğunda ağrı varmı ? Gaz çıkarma wc durumun iştahın nasıl ?

İlk hafta en zoruydu, iki hafta sonra bayağı toparlamıştım ama karnımdaki uyuşukluk hissi aylarca devam etti. Ayrıca zıplama korkum da 1 sene kadar devam etti

Benimde bugün 1. Ay inşallah benimde 10 güne artık tamamen geçer eskisi gibi olurum acı ağrı biter gider de rahatlarım yorum için teşekkür ederim biraz rahatlattı

Yorum için teşekkürler ultrasonla bayıldı ama bir şey çıkmadı çok şükür eğer olsaydı bişey gözükürdü heralde ultrasonda bi an önce düzelirim umarım bugün tam 1 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…