Sezaryen doğum

Sizinkide anormalmiş benim ki gibi normal doğum yapanlar ertesi güne hiç bişey olmamış gibi kalkıp geziyor sezaryende 1 haftaya toparlanıyor valla 1 ay oldu benim hala geçmedi herkesin vücudu farklı tepki veriyor demek ki bende çok pişman oldum keşke normal doğum yapsaydım dedim ama buna da şükür yinede

Amin inşallah tedirgin olmayın herkes 3/4 Güne iyileşiyor benimki biraz istisna sanırım sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Yok enfeksiyon gözükmüyor dedi olsaydı dikiş yerlerinde akıntı kızarıklık vs olurdu dedi bakalım iyileşmeyi bekliyorum

Yorum için teşekkürler ultrasonla bayıldı ama bir şey çıkmadı çok şükür eğer olsaydı bişey gözükürdü heralde ultrasonda bi an önce düzelirim umarım bugün tam 1 ay oldu
1 ay bence çok kısa bir süre, bana çok normal geldi ağrılarınız. Ben sezaryen olmadım ama muayene de olmuşsunuz bir şey çıkmamış sonuçta. Umarım en kısa zamanda ağrılarınızdan kurtulursunuz

Evet dokunduğumda ağrı var yemek yemede yada gaz çıkarmada sorunum yok çok şükür

Evet dokunduğumda ağrı var yemek yemede yada gaz çıkarmada sorunum yok çok şükür
Ben sezeryanden sonra enfeksiyon ve organ n yapışıklığı nedeniyle tekrar ameliyat oldum malesef karın bölgemde ağrı vardı ama bu yoğun bir ağrıydı enfeksiyon oluşmuş abse oluşturmuştu kendi kadın doşumcum olur öyle normaldir dedi ama bir dahiliye ciye gittim ultrason la karın içime baktı ve acil ameliyat demişti bence ya başka doktora git yada özel bir dahiliye ye git ultrasonlar karın içine iyice baktır

Ayy korkunç ya umarım yaşamam öyle bir durum peki kendi doktorunuz ultrasonla bakıp mı normal dedi size ? Birde yatarken yani hareketsizlerde ağrıyo muydu yoksa sadece dokununca ve haraket edince mi acıyordu

İç dikişlerin iyileşmesi uzun sürüyor onlar acıyordur muhtemelen Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…