- 31 Ocak 2022
- 469
- 357
- 53
- 28
- Konu Sahibi Cekubalimmm
-
Merhaba, bugun doktor kontrolunde 34+3 haftalik kizimin kilosu icin 2600 boyu icin 49 cm dendi. Hpv sorunumdan dolayi planli sezaryen dogumum olacak. Doktorumuz 39. Haftayi bekleme taraftari ancak kilo ve boydan dolayi sizce bu bebis 39. Haftayi bekler mi?
Şuan buna net cevap vermek pek mümkün değil. Ben 35. Haftamdan itibaren haftalık kontrollere gitmeye başladım. Benim doktorumda aynı şekilde 39. Haftada sezeryan yapacağız dedi ve bir sıkıntı olması şükür haftaya yatışım yapılacak. Sizinde kontrollerinizde doktorunuz herhangi bir sıkıntı görmezse gününüzü ona göre verir zaten. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba, bugun doktor kontrolunde 34+3 haftalik kizimin kilosu icin 2600 boyu icin 49 cm dendi. Hpv sorunumdan dolayi planli sezaryen dogumum olacak. Doktorumuz 39. Haftayi bekleme taraftari ancak kilo ve boydan dolayi sizce bu bebis 39. Haftayi bekler mi?
Mrb doğum yaptınız mı yorumunuzu görünce yazmak istedim aşırı doğum korkusu yaşıyorumŞuan buna net cevap vermek pek mümkün değil. Ben 35. Haftamdan itibaren haftalık kontrollere gitmeye başladım. Benim doktorumda aynı şekilde 39. Haftada sezeryan yapacağız dedi ve bir sıkıntı olması şükür haftaya yatışım yapılacak. Sizinde kontrollerinizde doktorunuz herhangi bir sıkıntı görmezse gününüzü ona göre verir zaten. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Cnm korkmana gerek yok heralde ilk bebek seninki ben şuan 25.haftamdayım 4.sezeryanım olucak insallah,korkuyor musun dersen biraz var evet korkum riski var diye ama insallah kendimi erken toplarım diye ümit ediyorum sezeryan arttıkça riskte artıyor bana doku uyuşmazlığı tek riskin denildi,umarım öyle birşey yaşamadan meleğini kucağıma alirim herkesin hakkında hayırlısıMrb doğum yaptınız mı yorumunuzu görünce yazmak istedim aşırı doğum korkusu yaşıyorumbebeğime yada bana birşey olur diye aşırı korkuyorum
Merhaba , aktif halde siğilleriniz var mı şuan da ? O yüzden mi sezaryen diyor doktorunuz ?Merhaba, bugun doktor kontrolunde 34+3 haftalik kizimin kilosu icin 2600 boyu icin 49 cm dendi. Hpv sorunumdan dolayi planli sezaryen dogumum olacak. Doktorumuz 39. Haftayi bekleme taraftari ancak kilo ve boydan dolayi sizce bu bebis 39. Haftayi bekler mi?
Evt ilk bebeğim aşırı korkuyorum inanın günler geçmiyor ve özellikle ya bana birşey olur ameliyattan çıkamam korkusu beni yiyip bitiriyor bebeğime kavuşmak kokusunu almak istiyorum eşimin elini tekrardan tutmak istiyorum ama aşırı korkuyorum birşey olacak diyeCnm korkmana gerek yok heralde ilk bebek seninki ben şuan 25.haftamdayım 4.sezeryanım olucak insallah,korkuyor musun dersen biraz var evet korkum riski var diye ama insallah kendimi erken toplarım diye ümit ediyorum sezeryan arttıkça riskte artıyor bana doku uyuşmazlığı tek riskin denildi,umarım öyle birşey yaşamadan meleğini kucağıma alirim herkesin hakkında hayırlısı
Korkmana hic gerek yok tabi narkozdan sonra ağrılar başlıyor,senin ozaman dirayetli olup sürekli yurumen lazim ki yara kaynasin birbirine ozaman insallah hemen toparlanirsin cnmEvt ilk bebeğim aşırı korkuyorum inanın günler geçmiyor ve özellikle ya bana birşey olur ameliyattan çıkamam korkusu beni yiyip bitiriyor bebeğime kavuşmak kokusunu almak istiyorum eşimin elini tekrardan tutmak istiyorum ama aşırı korkuyorum birşey olacak diye
Merhaba bugun 36 doldu gelen giden yokMrb doğum yaptınız mı yorumunuzu görünce yazmak istedim aşırı doğum korkusu yaşıyorumbebeğime yada bana birşey olur diye aşırı korkuyorum
Merhaba gectigimiz sali tekrar hpv testi aldi doktorum sonuc bekliyoruz. Aktif sigilim gozle gorulur yok cunku oncesi de rahim agzina yakindi icerde oldugu icin bilmiyorum.Merhaba , aktif halde siğilleriniz var mı şuan da ? O yüzden mi sezaryen diyor doktorunuz ?
Bekler niye beklemesin.. Normal doğumdan bile sezeryana dönülürken hekim kontrolünde sorun teşkil etmez..Merhaba, bugun doktor kontrolunde 34+3 haftalik kizimin kilosu icin 2600 boyu icin 49 cm dendi. Hpv sorunumdan dolayi planli sezaryen dogumum olacak. Doktorumuz 39. Haftayi bekleme taraftari ancak kilo ve boydan dolayi sizce bu bebis 39. Haftayi bekler mi?
Anladım , cevabınız için teşekkür ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun , sağlıkla kucaklayin inşallah bebeğiniziMerhaba gectigimiz sali tekrar hpv testi aldi doktorum sonuc bekliyoruz. Aktif sigilim gozle gorulur yok cunku oncesi de rahim agzina yakindi icerde oldugu icin bilmiyorum.
Doğum korkusu yaşıyor musunuz pekiMerhaba bugun 36 doldu gelen giden yok
Eşime diyorum zaten beni sürekli yürütmeye çalışın inşallah dirayetli olmaya çalışacam sağ salim bende çıkarım inşallahKorkmana hic gerek yok tabi narkozdan sonra ağrılar başlıyor,senin ozaman dirayetli olup sürekli yurumen lazim ki yara kaynasin birbirine ozaman insallah hemen toparlanirsin cnm
Insallah cnmEşime diyorum zaten beni sürekli yürütmeye çalışın inşallah dirayetli olmaya çalışacam sağ salim bende çıkarım inşallah
Ay hayir masallahim var doktor yarin dese kosa kosa gidip doguracak durumdayim belki zor bir gebelik gecirdigimden kaynaklidir artik bitsin istememDoğum korkusu yaşıyor musunuz peki
Sizin yine iyi benimki 38+4 oldu tık yokMerhaba bugun 36 doldu gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?