Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 22 gün önce sezaryen oldum çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken makatta bir ağrı ve aynı zamanda karnımda bir ağrı giriyor.Yani anlık sonra geçiyor.Kabız falan değilim bu arada.Yaşayan oldu mu acaba bu durumu? Korkmaya başladım açıkçası
Kızlar 22 gün önce sezaryen oldum çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken makatta bir ağrı ve aynı zamanda karnımda bir ağrı giriyor.Yani anlık sonra geçiyor.Kabız falan değilim bu arada.Yaşayan oldu mu acaba bu durumu? Korkmaya başladım açıkçası
Bende de olmuştu ilk sezeryanım 17 yaşimda olmuştu sezer yandan sonra 8 saat geçince büyük tuvalettimi yaparken parçalanır gibi oldu içim sonra doktoruma bunu dediğimde sezeryan kolay bişey değil 2 senede toparlıyor biraz zaman ver dedi gerçektende geçti sonra 2 ci sezeryan oldum aralarında 2 sene var onda da aynı sorun oldu 14 ay oldu geçmedi
Değişiyor kişisine göre. Bende de hiç geçmez bir bel ağrısı oluşmuştu. Acaba yapılan iğne omiriliğime zarar mı verdi diye tedirgin oldum. Zamanla geçti. Doktor kontrolü gerekli tabi. Bir gösterin eğer sıkıntı yoksa normal kabızlık da olabilir. Ya da idrar yanması enfeksiyondandır. Benim bel ağrımın sebebi kas sıkışması çıkmıştı. Çok basit ama çok acı vermişti. Başka bir arkadaşımda aynısı oldu onun sezeryandan dolayı safra kesesi iltihap yapmış.