Sezaryen sonrası hemen hamile kalanlar

Kaybettiğimiz meleklerimiz ebedi hayatta bizi bulacak buna inanıyorum orda bizi bekliyorlar insan unutamıyor ama zamanla alışıyor işte. Ortam değiştirmeniz de iyi olmuş gerçekten. Gönlünüzce olsun herşey

Yaaa canım yeniden hamile olmana o kadar sevindim ki Haziran annelerinde konuşmuştuk hatırladın mı birbirimize çok güzel destek olmuştuk senin miniğinin gidişi beni gerçekten çok derinden sarsmıştı çok aradım seni galiba bı ara kapatın uzaklaştın burdan bulamadım tesadüfen bu konuya denk geldim gördüm seni rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok sevindim gerçekten

O kadar doğru anlatmışsınız ki kendimi ifade edicek doğru sözleri bulamıyor gibiyim ben ve çoğu şeyi hatırlamıyorum inanır mısın bi rüya gibi geliyor ama ameliyat yerimi görünce gerçekle tekrar yüzleşiyorum minicik bi bedenin mezarda olamasına içim el vermiyor 8 oldu tam doğuya taşındım ben burda ki doktoralar daha bilgili gibi geliyor bana görüştüm doktorla düşünebilirsin gayet iyisin dedi allahım kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin ne dim başınız sağolsun cennet kuşlarımız var

Kaybettiğimiz meleklerimiz ebedi hayatta bizi bulacak buna inanıyorum orda bizi bekliyorlar insan unutamıyor ama zamanla alışıyor işte. Ortam değiştirmeniz de iyi olmuş gerçekten. Gönlünüzce olsun herşey
Amin hepimizin gönlünden geçen olsun benim bir an olsun çıkmıyor aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…