Sezaryen Sonrası Tavuk Yiyebilir miyim ?

Nergiscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
1
0
1
34
Herkese merhaba. Komşumuz teyze bana doğumdan sonra, özellikle Sezaryen sonrası tavuk yememem gerektiğini söyledi. Doğru mu? Söylediğine göre gelinine doktor söylemiş. sezaryen sonrası tavuk yiyebilir miyim?

2 defa sezeryan oldum ve benim bildiğim gaz yapan şeyler yenmez sancı yapmasın diye

😂 ay güldüm kusura bakmayin . Su teyzelerin laflarini bi dinlemeyin nolur. Sadece pirinc pilavi bulgur yogurt sut visne suyu pek tavsiye edilmez gaz yapmasin diye . Onun haricinde ertesi gun herseyi yersiniz. Boyle kesin bisey olsa bile doktor hemsire mutlaka soylersi

ya bana da bi komşumuz oğlumun dudaklarındaki emme yastıklarını görünce 'çok su içiyorsun bebeğin dudakları su toplamış' demişti.:KK57:

ya bana da bi komşumuz oğlumun dudaklarındaki emme yastıklarını görünce 'çok su içiyorsun bebeğin dudakları su toplamış' demişti.:KK57:
Kulaklarini kapatamiyosun iste insanlarda bos konusmayi cok seviyo. Bi lohusaya soylenmicek ne kadar laf varsa buluyolar malesef

Kulaklarini kapatamiyosun iste insanlarda bos konusmayi cok seviyo. Bi lohusaya soylenmicek ne kadar laf varsa buluyolar malesef
bu komşumuzun kızıyla aynı dönem doğum yaptık (yaz aylarına denk geliyordu) bebek üşütecek diye kızına koca yaz boyunca dondurma yedirtmedi.
kaç kez dedim dondurmayı daha ağzıma alır almaz eriyor midede soğuk kalıp süte nasıl soğuk geçsin?

bu komşumuzun kızıyla aynı dönem doğum yaptık (yaz aylarına denk geliyordu) bebek üşütecek diye kızına koca yaz boyunca dondurma yedirtmedi.
kaç kez dedim dondurmayı daha ağzıma alır almaz eriyor midede soğuk kalıp süte nasıl soğuk geçsin?
Bu kulaklar daha neler duyacak 😂😂 olsun napalim niyetleri iyi diyoz susuyoz ama beni cok darlarsalar ufak.bi ciglik ayarim herhalde 😂

Bu kulaklar daha neler duyacak 😂😂 olsun napalim niyetleri iyi diyoz susuyoz ama beni cok darlarsalar ufak.bi ciglik ayarim herhalde 😂
ve bu hanım abla ortamlarda çok bilmiş rolünde oturur. dudaklarının su toplaması konusunda susmadım onlar emme yastığı hem de bol su içmek süt yapar dedim bozuldu daha da bana tavsiyede bulunmadı :KK48:

ve bu hanım abla ortamlarda çok bilmiş rolünde oturur. dudaklarının su toplaması konusunda susmadım onlar emme yastığı hem de bol su içmek süt yapar dedim bozuldu daha da bana tavsiyede bulunmadı :KK48:
Agzinin payini alsada susmayan modelleride var bunlarin 😂 evlerden ırak

Bana annem diyor teyzeyi birak 🤦‍♀️ soguk su icme bebek usur dondurma yeme bebek usur yahu sanki bebek midemde yasiyor 🤣🙈 valla hic orali olmuorm isyerindeki bir kadinda abuk subuk konusuyordu agzinin payini verince daha da birsey diyemiyor herkes kendini doktor falan sanmaya baslamis.. onu yeme bunu yeme sunu yapma hurafelere cok inanan var ya

Bana annem diyor teyzeyi birak 🤦‍♀️ soguk su icme bebek usur dondurma yeme bebek usur yahu sanki bebek midemde yasiyor 🤣🙈 valla hic orali olmuorm isyerindeki bir kadinda abuk subuk konusuyordu agzinin payini verince daha da birsey diyemiyor herkes kendini doktor falan sanmaya baslamis.. onu yeme bunu yeme sunu yapma hurafelere cok inanan var ya
Zaten herkes kendini bisey zannetmeye saglikli yaşam koçu diyetisyen falan zannetmeye başladı bu aralar. Bir de sanki fikir soruyoruz gibi fikir beyaninda bulunuyorlar.

Teyzeler anneler bazen amcalar (bana yolda bi amca karismisti) herkesi bir kenara birakin. En iyisini zaten siz bilirsiniz. Bir annenin ic guduleri kadar dogru birsey yoktur. Yanlis ve dogruyu hissedersiniz korkmayin. O sizin cocugunuz ve kimse karisamaz :)

Back
X