Kulaklarini kapatamiyosun iste insanlarda bos konusmayi cok seviyo. Bi lohusaya soylenmicek ne kadar laf varsa buluyolar malesefya bana da bi komşumuz oğlumun dudaklarındaki emme yastıklarını görünce 'çok su içiyorsun bebeğin dudakları su toplamış' demişti.
bu komşumuzun kızıyla aynı dönem doğum yaptık (yaz aylarına denk geliyordu) bebek üşütecek diye kızına koca yaz boyunca dondurma yedirtmedi.Kulaklarini kapatamiyosun iste insanlarda bos konusmayi cok seviyo. Bi lohusaya soylenmicek ne kadar laf varsa buluyolar malesef
Bu kulaklar daha neler duyacakbu komşumuzun kızıyla aynı dönem doğum yaptık (yaz aylarına denk geliyordu) bebek üşütecek diye kızına koca yaz boyunca dondurma yedirtmedi.
kaç kez dedim dondurmayı daha ağzıma alır almaz eriyor midede soğuk kalıp süte nasıl soğuk geçsin?
ve bu hanım abla ortamlarda çok bilmiş rolünde oturur. dudaklarının su toplaması konusunda susmadım onlar emme yastığı hem de bol su içmek süt yapar dedim bozuldu daha da bana tavsiyede bulunmadıBu kulaklar daha neler duyacakolsun napalim niyetleri iyi diyoz susuyoz ama beni cok darlarsalar ufak.bi ciglik ayarim herhalde
Agzinin payini alsada susmayan modelleride var bunlarinve bu hanım abla ortamlarda çok bilmiş rolünde oturur. dudaklarının su toplaması konusunda susmadım onlar emme yastığı hem de bol su içmek süt yapar dedim bozuldu daha da bana tavsiyede bulunmadı
Zaten herkes kendini bisey zannetmeye saglikli yaşam koçu diyetisyen falan zannetmeye başladı bu aralar. Bir de sanki fikir soruyoruz gibi fikir beyaninda bulunuyorlar.Bana annem diyor teyzeyi biraksoguk su icme bebek usur dondurma yeme bebek usur yahu sanki bebek midemde yasiyor valla hic orali olmuorm isyerindeki bir kadinda abuk subuk konusuyordu agzinin payini verince daha da birsey diyemiyor herkes kendini doktor falan sanmaya baslamis.. onu yeme bunu yeme sunu yapma hurafelere cok inanan var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?