Sezaryen yerim acıyor

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Herkese merhaba, 29 gün önce sezaryen oldum yapıştırma dikiş mi diyorlar neyse ondan yapmışlar dikişler alınmıyor yani. Kesi yeri ara ara ağrıyor ama rahatsız etmiyordu. Bugün akşam üstü biraz acımaya başladı. Şimdi de kesiğin sol tarafında bi acı ve şişlik var. Yarın doktora gideceğim ama merak ettim böyle birşey yaşayan var mı? Bu sabahtan beri de bi halsizlik var ama böyle kemik sızısı gibi ara ara ve hafif. Bir de iki gecedir aşırı terliyorum üstümü açtığımda buz gibi üşüyorum. Birbiriyle bağlantılı mıdır bilemedim ama değişik durumlar olunca aklıma takıldı.

Çok daha yeni canm normal olması ben de üç ay sürdü etkisi beş aylık oğlum ara ara giriyo sancı maalesef sezeryanın böyle yan etkileri var

Çok daha yeni canm normal olması ben de üç ay sürdü etkisi beş aylık oğlum ara ara giriyo sancı maalesef sezeryanın böyle yan etkileri var
Ne bileyim hiçbirşey yokken birden acı başlaması, sadece o noktanın şişmesi ve sert olması endişelendirdi beni

ağrıması çok normal. 6. Aya kadar sızı şeklinde ağrı olur hatta arada daha şiddetlisi de olur. Bir gece rüyamda karnımda bebek varmış yumrukluyor beni en sonunda kolu karnımdan çıkarken uyandım. Uyandığımda dikiş yerim çok ağrıyordu rüyama girmiş.
Şişen taraf dikişin bitiş yeridir muhtemelen orası daha çok ağrırmış, benim sağ taraftaydı doktor söylemişti. Kanama ya da akıntı yoksa endişelenecek bir durum yok.

ağrıması çok normal. 6. Aya kadar sızı şeklinde ağrı olur hatta arada daha şiddetlisi de olur. Bir gece rüyamda karnımda bebek varmış yumrukluyor beni en sonunda kolu karnımdan çıkarken uyandım. Uyandığımda dikiş yerim çok ağrıyordu rüyama girmiş.
Şişen taraf dikişin bitiş yeridir muhtemelen orası daha çok ağrırmış, benim sağ taraftaydı doktor söylemişti. Kanama ya da akıntı yoksa endişelenecek bir durum yok.
Tamam teşekkür ederim ne bileyim şiş ve içi sert olunca merak ettim ama birşey olsaydı şimdiye belli ederdi sanırım bir ay oldu

Agrimasi normal canim,daha cok yeni sezeryaniniz.
Yarin doktora sorarsiniz, endise etmeyin bir sey yoktur insallah.
Evet gideyim yarın bi sorayım yine de. İnşallah yoktur. Belki de ben kuruntu yaptım bilmiyorum dediğim yer şişmiş ve içi sert olunca nedir acaba diye düşündüm

Back
X