- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi CORUMUNCADISI
-
aynen bende emziriyorum ve bol su içiyorum kilo verdiriyo bende eski pantalonlarımı giyiyorum :lepi:Doğum yapalı 22 gün oldu benimde çok az göbeğim var tabi okadar olucak kızlarr.9 ayda şişti bu göbişler birden kaybolmasını bekleyemeyiz.ama sadece 1 kilo fazlam kaldı benim.Doktorum korse giyebilirsin dedi ama spora mekik falan çekmeye 6 aydan önce başlama dedi...emzirmek kilo verdiriyo göbek kendini toparlıyo..ben hamile kalmadan önceki pantalonlarımı giymeye başladım bile.. darısı başınıza kızlarrr..
benimde göbeğim gitti sayılır 1 kilo fazlam kaldı benimde; eski pantolonlarımı giyiyorum artık çok şükür arkadaşlar ben bişey merak ediyorum benim dikiş yerlerim hala uyuşuk gibi sizi de öyle mi? ayrıca bu uyuşuk hissi hiç geçmeyecek gibi bişey duydum doğrumu yaa çok kötü bi his gerçekten
saol canımm yaa korse takmadığım için çok kızıyodum kendime... rahatladım vallaa.s.evet arkadaşlar. ben doğum yapalı 4 buçuk yıl oldu.. hala o ameliyat yeri uyuşuk gibi..hatta kaşınıyor bazen, kaşıyorum ama sanki başkasının karnını kaşıyorum.. işte o çok feci.. kafamçokkarıştı
çorumlu, sende hiç merak etme bacım.. o göbek ne ki.. hiç bişi kalmıyor kafana takma.. bendede vardı şimdi görsen o günlerle hiç alakası yok..
ben doktora korse takayım mı diye sormuştum, oda bana
" eğer korse takarsan karnın tam toparlanamaz. çünkü ordaki kaslar korseden destek aldıkları için kuvvetlenemiyor. ama takmayınca hep o kasları hareket ettirmek zorunda kalıyorsun.." demişti
işte durum bu.. inan doğum yapmamış gibi karnım var şu an.. çok şükür doktorun tembihi üzerine çatlak kremini sürekli kullandığım için hiçte çatlak olmamıştı..
benim diyeceklerim bu kadar. hiç güzel gönlünü yorma arkadaşım..
hangi çileli gün gelip geçmiyor ki..
Biz böylede güzeliz canım.. çekemeyen anten taksın..:sm_cool:
benimde hala 10 kılo fazlam var göbeğim gidiyor yavaş yavaş .kıyafetlerime hala giremiyorummm...bakalım daha 1 sene olcak gibi değill(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?