Sezen Aksu şarkısı GİDEMEM

Mor hayaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
136
64
98
35
Merhaba sevgili hanimlar sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım olan bir sorunum var yaklaşık 2 ay önce nisanlimdan ayrıldım buraya da konu açmıştım hatta bugün eski nisanlim olan kişinin face hesabına baktım da Sezen Aksu şarkısını paylaşmiş başlıkta belirttigim sonra da altına şu yorumu yazmış : Seçimler zordur düzeni olduğu gibi devam ettirmekse imkansız. Herkes içinde bulunduğu o tanımlı güven dolu ortam sürüp gitsin ister ama bir gün biri gelir ve kaçınılmaz olan gerçeklesir. Dünyanın düzeni böyledir sürekli sınanır insan ve İlişkiler. O BİRİ HEP GELİR

bu arada kendisi bizim nisanimizi annemin bozduğunu düşünüyor ve annemin onu hiç istemediğini söyledi ayrılırken.

Kızlar sizce bu ne demek sabahtan beri aklıma çok takıldı.

Ayrilmissin artik geriye dönüp bakma. Herkes yönünü çiziyor.

böyle detayları kafanıza çok takmayın. paranoyak olursunuz yoksa, dostça bir tavsiye kafanıza çok takıldıysa kendisine sorun ya da hiç düşünmeyin yolunuza bakındetay şeylerden anlam çıkarmak tuhaf geliyor bana

Canım kendince laf sokmaya çalışmış işte boşveeeeer ama hâlâ onunla birlikte olmayı düşünüyorsan konuşmayı dene derim

Canım kendince laf sokmaya çalışmış işte boşveeeeer ama hâlâ onunla birlikte olmayı düşünüyorsan konuşmayı dene derim
Yok konuşmayı deneyemem bu konuyu ona soramam ki zaten geri dönmeyi düşünmüyorum daha önce çok alttan aldım ve şimdi çok pişmanım aynı hataya düşmek istemiyorum tekrar

yaa takılma..
ordan cocuk gıbı gonderme yapacagınaa
acsın telefonn
belkı sana degıl baska bırıne soyledı o sarkıyı
..
kendı kendıne umut verıpp
bıten bı ask ıcın uzulmeee

B
yaa takılma..
ordan cocuk gıbı gonderme yapacagınaa
acsın telefonn
belkı sana degıl baska bırıne soyledı o sarkıyı
..
kendı kendıne umut verıpp
bıten bı ask ıcın uzulmeee
Ben umutlanmiyorum zaten ben bir kere arasam o zaten konuşmaya hazır ama hiç bişey degismeyecegi için ben istemiyorum artık onu anlam çıkarmak için değil sadece ne duruma geldiğini görüyorum o gururlu adamın cevabınız için teşekkür ederim

aılen ıstemıyorsa vardır bı bıldıgıı ..
sana gonderse bıle , durum degısmeyecekmıs bak kendın soyluyorsun

aılen ıstemıyorsa vardır bı bıldıgıı ..
sana gonderse bıle , durum degısmeyecekmıs bak kendın soyluyorsun
Evet ailem çok haklılar istememekle ona geri dönmek mi allah korusun çok şey yaşadım tekrar yaşamayı psikoljim kaldırmaz zaten benden uzak allaha yakın olsun

Neden ayrilmistiniz?
Ailesi yüzünden kıskanç kaynana ve Psikolojik sorunları olan bir görümce sayesinde düğüne 1 ay kala bitti ve hâlâ ben ve ailem suçlu oldu neler neler yaşadım 5 ay dayandım herseye rağmen yine de ayrılmayı o istedi ve yüzügü benim evimde sehpaya atıp gitti

Hal boyle ilerlemisse geri donus yok.
Donucak olan( kimse artik) donse ne ise yariycak? Aileler arasinda tatsizlik olmus. Daha olasi yok. Unut

Sen niye onun sayfasını inceliyorsun? bitmiş gitmiş...kızlarımız neden böyle abartmayın kalan kalır giden gider...bu kadar basit yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…