- 31 Ekim 2015
- 136
- 64
- 98
- 35
- Konu Sahibi Mor hayaller
-
Yok konuşmayı deneyemem bu konuyu ona soramam ki zaten geri dönmeyi düşünmüyorum daha önce çok alttan aldım ve şimdi çok pişmanım aynı hataya düşmek istemiyorum tekrarCanım kendince laf sokmaya çalışmış işte boşveeeeer ama hâlâ onunla birlikte olmayı düşünüyorsan konuşmayı dene derim
yaa takılma..Merhaba sevgili hanimlar sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım olan bir sorunum var yaklaşık 2 ay önce nisanlimdan ayrıldım buraya da konu açmıştım hatta bugün eski nisanlim olan kişinin face hesabına baktım da Sezen Aksu şarkısını paylaşmiş başlıkta belirttigim sonra da altına şu yorumu yazmış : Seçimler zordur düzeni olduğu gibi devam ettirmekse imkansız. Herkes içinde bulunduğu o tanımlı güven dolu ortam sürüp gitsin ister ama bir gün biri gelir ve kaçınılmaz olan gerçeklesir. Dünyanın düzeni böyledir sürekli sınanır insan ve İlişkiler. O BİRİ HEP GELİR
bu arada kendisi bizim nisanimizi annemin bozduğunu düşünüyor ve annemin onu hiç istemediğini söyledi ayrılırken.
Kızlar sizce bu ne demek sabahtan beri aklıma çok takıldı.
Ben umutlanmiyorum zaten ben bir kere arasam o zaten konuşmaya hazır ama hiç bişey degismeyecegi için ben istemiyorum artık onu anlam çıkarmak için değil sadece ne duruma geldiğini görüyorum o gururlu adamın cevabınız için teşekkür ederimyaa takılma..
ordan cocuk gıbı gonderme yapacagınaa
acsın telefonn
belkı sana degıl baska bırıne soyledı o sarkıyı
..
kendı kendıne umut verıpp
bıten bı ask ıcın uzulmeee
Anlam çıkarmak için değilde bu şarkiyi severdim ben dinliyordum ayrılınca onun paylasmis olmasi şaşırttı beni cevabınz için teşekkür ederimBoyle herseyden anlam cikaracaksaniz ohooo...
Haklısın değişmez şarkı ile değişecek olaylar yaşamadık kiOlan olmus , biten bitmis..
Isterse Ümit Besen ' den I love you paylassin.
Sonuc degisir mi..?
aılen ıstemıyorsa vardır bı bıldıgıı ..B
Ben umutlanmiyorum zaten ben bir kere arasam o zaten konuşmaya hazır ama hiç bişey degismeyecegi için ben istemiyorum artık onu anlam çıkarmak için değil sadece ne duruma geldiğini görüyorum o gururlu adamın cevabınız için teşekkür ederim
Evet ailem çok haklılar istememekle ona geri dönmek mi allah korusun çok şey yaşadım tekrar yaşamayı psikoljim kaldırmaz zaten benden uzak allaha yakın olsunaılen ıstemıyorsa vardır bı bıldıgıı ..
sana gonderse bıle , durum degısmeyecekmıs bak kendın soyluyorsun
o zamannn arkana donmeeEvet ailem çok haklılar istememekle ona geri dönmek mi allah korusun çok şey yaşadım tekrar yaşamayı psikoljim kaldırmaz zaten benden uzak allaha yakın olsun
Ailesi yüzünden kıskanç kaynana ve Psikolojik sorunları olan bir görümce sayesinde düğüne 1 ay kala bitti ve hâlâ ben ve ailem suçlu oldu neler neler yaşadım 5 ay dayandım herseye rağmen yine de ayrılmayı o istedi ve yüzügü benim evimde sehpaya atıp gittiNeden ayrilmistiniz?
Ailesi yüzünden kıskanç kaynana ve Psikolojik sorunları olan bir görümce sayesinde düğüne 1 ay kala bitti ve hâlâ ben ve ailem suçlu oldu neler neler yaşadım 5 ay dayandım herseye rağmen yine de ayrılmayı o istedi ve yüzügü benim evimde sehpaya atıp gitti
Kafam rahat ama işte aklıma geliyor henüz tam anlamıyla unutmadim ve o yüzden hala face baktım saçma biliyorum ama napim engel olamadımo zamannn arkana donmee
kafan rahat olsun
Evet olma ihtimali yok zaten ben bile onun ailesinden birinin yüzünü görmeye tahammül edemiyorumHal boyle ilerlemisse geri donus yok.
Donucak olan( kimse artik) donse ne ise yariycak? Aileler arasinda tatsizlik olmus. Daha olasi yok. Unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?