- 24 Mayıs 2015
- 154
- 82
- 28
- 40
- Konu Sahibi Mor hayaller
-
Daha 2 ay oldu ama ayrılalı hâlâ merak ediyorum zaman zaman biraz daha zaman geçerse unuturum tamameneski nisanlinizi neden takiptesiniz hala seviyorsunuz onu
yalnızsann ondandırKafam rahat ama işte aklıma geliyor henüz tam anlamıyla unutmadim ve o yüzden hala face baktım saçma biliyorum ama napim engel olamadım
Olan olmus , biten bitmis..
Isterse Ümit Besen ' den I love you paylassin.
Sonuc degisir mi..?
Benim favori sarkimdir o.İstemsizce güldümnerden gelir aklınıza ya
yalnızsann ondandır
ve de ıs okul durumu yoksaa can sıkıntısındandır cnmm
gecer zamanla
Su anda filmi izleme şansım yok da sizce neyi kastedmis olabilir peki merak ettim de teşekkür ederimSezen aksunun şarkılarından oluşan bir film var adı "o kadın" bu replik orda gecer. Onu izlediginizde annenizi kasdetmedigini anlayacaksiniz.
Merhaba sevgili hanimlar sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım olan bir sorunum var yaklaşık 2 ay önce nisanlimdan ayrıldım buraya da konu açmıştım hatta bugün eski nisanlim olan kişinin face hesabına baktım da Sezen Aksu şarkısını paylaşmiş başlıkta belirttigim sonra da altına şu yorumu yazmış : Seçimler zordur düzeni olduğu gibi devam ettirmekse imkansız. Herkes içinde bulunduğu o tanımlı güven dolu ortam sürüp gitsin ister ama bir gün biri gelir ve kaçınılmaz olan gerçeklesir. Dünyanın düzeni böyledir sürekli sınanır insan ve İlişkiler. O BİRİ HEP GELİR
bu arada kendisi bizim nisanimizi annemin bozduğunu düşünüyor ve annemin onu hiç istemediğini söyledi ayrılırken.
Kızlar sizce bu ne demek sabahtan beri aklıma çok takıldı.
Film genel olarak 2. Kadınlardan v3 2. Adamlardan bahsediyor.Su anda filmi izleme şansım yok da sizce neyi kastedmis olabilir peki merak ettim de teşekkür ederim
Baktım filme az evvel benden önce yaşadığı sorunlu bir ilişkisi vardı ama biz nisanlaninca onu tamamen unuttugunu söylerdi aslında ben ayriligimizin bu sebepten olabileceğini düşünmüyordum ama artık ne düşünmem gerektiğini de pek bilmiyorum cvp için teşekkür ederimFilm genel olarak 2. Kadınlardan v3 2. Adamlardan bahsediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?