Bunda 1 sene kadar önce temmuz-ağustos aylarında hayatıma biri girdi. Kanserdi, tedavi olması gerekiyordu. Yardım kampanyaları düzenledik. İlacı için dilekçeler yazdık bakanlığa, devlet ödemiyordu çünkü. Bir çok mücadeleyi kazandık. Daha yakın olduk onunla. Abim askere gitti, o benim abim oldu. Söz verdi pes etmeyecekti. Etmedi de, çok sabretti, isyan etmedi dayandı şükretti haline. ama bugün o koca yürekli, savaşçı, güzel yüzlü meleğimi kaybettik. Acıları dindi çok şükür. ama içim kan ağlıyor. Son dönemde konuşmuyorduk, artık yorulmuştu halini anlatmaktan, konuşmaktan bile yorulmuştu. Ona en iyi susarak yardım edebilirdim. Her fırsatta onu çok sevdiğimi söyledim. Keşke yine söyleseydim, hep söyleseydim. Benim için, ona bir Fatiha gönderir misiniz??
Allah öteki dünyasını versin. Önemli olan orada rahat etmek....
Başınız sağolsun
Nurda yatsın inşallah
Ecel geldimi bin tane bahanesi var, onu sabırla karşılayabilene ne büyük mükafatlar var. Allah geride kalanlarına sabır versin
Canim başın sagolsun. Rabbim cennette kavuştursun. Nolur üzülme. Acilari dindi. Kulluk vazifesini bitirdi.Rabbim insallah en güzel mekanlarda agirlasin onu.
Canim basiniz sagolsun mekani cennet olsun...Allah sabir versin.
Aminn, İnşallah cennet meleklerinin yanında olur Sezerim. Lütfen dua edin, lütfen. Onun buna ihtiyacı var artık.
başın sağolsun canım kardeşim
çektiği acılar günahlarına kefaret olmuştur
onu çok gùzel şeyler bekliyor inşallah
Allah sabır versin
bir fatiha gönderiyorum
allah kurtarmış mekanı cennet olsun.. başınız sağ olsun...allah sabırlar versin...
bu kanser artık öyle yayıldı ki..rabbim bizi ve sevdiklerimizi hastalıkla acılarla imtihan etmesin inşallah...muhafaza etsin...derman aratmasın hastalıklar verip....koru ya rabbi...
benimde anneannem bir ay oldu vefat edeli akciğer kanserinden...
allah mekanlarını cennet etsin...
Bunda 1 sene kadar önce temmuz-ağustos aylarında hayatıma biri girdi. Kanserdi, tedavi olması gerekiyordu. Yardım kampanyaları düzenledik. İlacı için dilekçeler yazdık bakanlığa, devlet ödemiyordu çünkü. Bir çok mücadeleyi kazandık. Daha yakın olduk onunla. Abim askere gitti, o benim abim oldu. Söz verdi pes etmeyecekti. Etmedi de, çok sabretti, isyan etmedi dayandı şükretti haline. ama bugün o koca yürekli, savaşçı, güzel yüzlü meleğimi kaybettik. Acıları dindi çok şükür. ama içim kan ağlıyor. Son dönemde konuşmuyorduk, artık yorulmuştu halini anlatmaktan, konuşmaktan bile yorulmuştu. Ona en iyi susarak yardım edebilirdim. Her fırsatta onu çok sevdiğimi söyledim. Keşke yine söyleseydim, hep söyleseydim. Benim için, ona bir Fatiha gönderir misiniz??
Bugun benim dogum gunum cok uzuldum nasil eglenirim bilmiyorum moralim bozuldu
tabikide gondeririz..allah kabul etsin..mekani cennet olsun..basiniz sagolsun cok uzuldum
Basín sagolsun canim Allahím rahmet eylesin insallah.Çok zor Allahím sabirlar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?