• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezerimi kaybettik :(

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin gerçekten çok zor. Ama ölüm yaşa bakmıyor maalesef zamanı vakti geldiği zaman her şey bahane. Rabbim öbür dünyada rahat ettirsin inşallah..

Başınız saolsun, mekanı cennet olsun inşallah ettim bende elimden geldiğince duamı :5:
Allah ailesine sabır versin.

Son düzenleme:
Seni en iyi ben anlarım benimde sevgilim vefat etti... İşte koca bir delik sonsuz acı !!! Gidenle ölünmüyor kalanlarlada yaşanmıyor! Aşık olacaksın yinede tutmayacakki hiç onun yerini bu bir lanet gibi. Rabbine sığın o iyiyi versin.

Zor zor kelimelerin bittiği yerdesin! Mekanı cennet olsun!

Çok üzüldüm ne denir ki bilmiyorum.
Başın sağ olsun. Allah sana ve ailesine sabır versin. mekanı cennet olsun İnşallah.

Allahim mekanini cennet etsin allah sevdigi kullarina aci cektirirmis acilari dindi bende dua ettim elimden geldigince Allah affetsin ...

Canım başın sağolsun.

Allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun....

dün bir film izledim halen etkisinden çıkamadım... kansere yakalanmış bir çocukla ilgiliydi...

babamda şimdi tedavi görüyor... Allah tüm hastaların, özellikle kanser hastalarının şifasını versin. çok zor süreç....

başınız sagolsun.mekanı cennet olsun ALLAH tahsıratını affetsın

başınız sağ olsun,Allah ailesine sabır versin...

başınız sağolsun allah sabır versin elimden geldiğince dua ettim :50:

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin gerçekten çok zor. Ama ölüm yaşa bakmıyor maalesef zamanı vakti geldiği zaman her şey bahane. Rabbim öbür dünyada rahat ettirsin inşallah..

Başınız saolsun, mekanı cennet olsun inşallah ettim bende elimden geldiğince duamı :5:
Allah ailesine sabır versin.

allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Başın sağolsun canım. Dualarımız yanınızda...

Başınız sağolsun dualarım sizinle size ve ailesine sabır versin Rabbim.

Başınız sağolsun, Allah sizlere sabır versin...
Allah razı olsun hepinizden.

Seni en iyi ben anlarım benimde sevgilim vefat etti... İşte koca bir delik sonsuz acı !!! Gidenle ölünmüyor kalanlarlada yaşanmıyor! Aşık olacaksın yinede tutmayacakki hiç onun yerini bu bir lanet gibi. Rabbine sığın o iyiyi versin.

Zor zor kelimelerin bittiği yerdesin! Mekanı cennet olsun!
Amin canım. Senin de başın sağolsun. Çok üzüldüm :14:
Yalnız sevgilim değildi, arkadaşımdı, abimdi. Öz abimi sevdiğim gibi seviyorum onu. Rabbim daha beter acı yaşatmasın.

Çok üzüldüm ne denir ki bilmiyorum.
Başın sağ olsun. Allah sana ve ailesine sabır versin. mekanı cennet olsun İnşallah.

Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun :(

başınız sağolsun, çok etkilendim diyecek bir söz bulamıyorum..

Allahim mekanini cennet etsin allah sevdigi kullarina aci cektirirmis acilari dindi bende dua ettim elimden geldigince Allah affetsin ...
Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.

Dün toprağa verdik kuzumu. O tabutun içinde onun olduğuna inanamadım. Gidemedim, güle güle Sezerim diyemedim. Uzaktan bakakaldım sadece, boş boş. Ölüm kelimesi gittikçe anlamını yitiriyor benim için. Hissedemiyorum, duyamıyorum. Yaşıyorum ama kurulmuş gibi. Kimse anlamıyor içimde kopan fırtınayı. Biraz olsun içimi dökmek istiyorum ben birilerine. Evine bile gidemedim, teselli edemem anneciğini diye. Rabbim sabır ver.

Back
X