• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezerimi kaybettik :(

başın sağolsun...zor gerçekten...benimde kanser şüphesiyle tetkiklerim yapılıyor ve o kadar hassasım ki bu konuda...allah sabır versin...

Allah razı olsun. Rabbim hayırlısını versin size de, devasız dert vermesin inşallah çıkmaz öyle bişey.

başınız sağolsun.....
allah sabır versin....

Son düzenleme:
Basiniz sagolsuun. Cok uzuldum.

Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun ..

basiniz sag olsun mekani cennet olsun.

Allah rahmet eylesin.Ailesine ve sizlere sabır versin inşallah Rabbim.

başınız sağolsun.....
allah sabır versin....

Allah razı olsun çok teşekkür ederiz.

Kelimelerin tükendiği an bu anlar, çok zor gerçekten acıları dinmiş, ölüm bazılarımız için bi nimet oluyo işte, geride kalanlara ne kadar acı verse de.. Allah sana ve sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun Allahım gani gani rahmet eylesin inşallah .. mekanı cennet olsun :25:

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

bu illet çok fazla yaygınlaştı neredeyse her mahallede var artık :(

Kelimelerin tükendiği an bu anlar, çok zor gerçekten acıları dinmiş, ölüm bazılarımız için bi nimet oluyo işte, geride kalanlara ne kadar acı verse de.. Allah sana ve sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun Allahım gani gani rahmet eylesin inşallah .. mekanı cennet olsun :25:

Başınız sağ olsun.. :14:

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

bu illet çok fazla yaygınlaştı neredeyse her mahallede var artık :(

Canım başınız sağolsun..

Allah razı olsun hepinizden.

Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun....

dün bir film izledim halen etkisinden çıkamadım... kansere yakalanmış bir çocukla ilgiliydi...

babamda şimdi tedavi görüyor... Allah tüm hastaların, özellikle kanser hastalarının şifasını versin. çok zor süreç....

başınız sagolsun.mekanı cennet olsun ALLAH tahsıratını affetsın

Back
X