Sezeŕyan çok mu kötü bişey kime desem sezeŕyan olacam kendini yardiracan yani ahh yazikkk:(diyorlar

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Kızlar doktorum bebeğin iri büyük ihtimalle normal doğuramayacksin dedi şimdi beni sezeŕyan korkusu aldı beklemediğim bi durum bu ve kime desemki sezeŕyan olabilirim Ayy keşke normal olsaydı resmen kendini kestireceksin amelyattan çıktıktan sonra 1 gün dehşet agrin oluyor resmen yarim insan gibi oluyorsun toparlanman üzün sürecek ömür boyusezeŕyan yerin ağiracak ama normal olsa öylemi olur yazık üzülduk sana delirtecekler beni gerçekten sezeŕyan kötü mü bukadar gerçekten normal olsaydı dahami iyiydi kızlar anlayin beni 37 .haftadayim korkularım başladı ilk doğumum olacak tecrubesizim ne dusunecegimi bilmiyorum :(

Sezaryen zor olsa bile bunu niye böyle anlatıyorlar ki sana?
Senin korkman onlara ne kazandırıyor?

Direncine bagli konu sahibi. Benim arkadasim cok rahat gecirdi mesela yapi meselesi

Benim görümce de iri bebeği normal doğumla doğurmaya kalktı 15 günün poponun üstüne oturamadı...iri bebek her şekilde biraz zordur yani...o yüzden hiç takma denilenleri

Sezaryen zor olsa bile bunu niye böyle anlatıyorlar ki sana?
Senin korkman onlara ne kazandırıyor?

Direncine bagli konu sahibi. Benim arkadasim cok rahat gecirdi mesela yapi meselesi
Bizim kadinlarimiz bayılırlar böyle şeylere bende anlamıyorum ellerine ne geçiyor karsisindakini düşünmeli insan ama nerde :( destek için teşekkürler

Benim görümce de iri bebeği normal doğumla doğurmaya kalktı 15 günün poponun üstüne oturamadı...iri bebek her şekilde biraz zordur yani...o yüzden hiç takma denilenleri
Korkuyorum zaten en çokta normal sonrası yaşayacağım zorluklardan zaten çok yirtigin olur dedi haklısın takmamaliyim

ikinci sezaryen oldum.rahat gecti.ilk gun zor oldu.ama ayaga hemen kalktim.agrin oluyor.hatta beni lohusalik etkiledi.eve bebege bagli kalmak.20.gunumde yalniz bakmaya basladim.40 gunden sonra kendi isimi yaptim.disari ciktim.gece uykusu hala yok.2 aylik oldu.dogum bir sekilde oluyor.bakmak daha zor...rabbim kolaylik versin.

Kızlar doktorum bebeğin iri büyük ihtimalle normal doğuramayacksin dedi şimdi beni sezeŕyan korkusu aldı beklemediğim bi durum bu ve kime desemki sezeŕyan olabilirim Ayy keşke normal olsaydı resmen kendini kestireceksin amelyattan çıktıktan sonra 1 gün dehşet agrin oluyor resmen yarim insan gibi oluyorsun toparlanman üzün sürecek ömür boyusezeŕyan yerin ağiracak ama normal olsa öylemi olur yazık üzülduk sana delirtecekler beni gerçekten sezeŕyan kötü mü bukadar gerçekten normal olsaydı dahami iyiydi kızlar anlayin beni 37 .haftadayim korkularım başladı ilk doğumum olacak tecrubesizim ne dusunecegimi bilmiyorum :KK43:
Şuan bebeğin kaç kilo ona göre sana yaşadıklarımı anlatacagim

Kızlar doktorum bebeğin iri büyük ihtimalle normal doğuramayacksin dedi şimdi beni sezeŕyan korkusu aldı beklemediğim bi durum bu ve kime desemki sezeŕyan olabilirim Ayy keşke normal olsaydı resmen kendini kestireceksin amelyattan çıktıktan sonra 1 gün dehşet agrin oluyor resmen yarim insan gibi oluyorsun toparlanman üzün sürecek ömür boyusezeŕyan yerin ağiracak ama normal olsa öylemi olur yazık üzülduk sana delirtecekler beni gerçekten sezeŕyan kötü mü bukadar gerçekten normal olsaydı dahami iyiydi kızlar anlayin beni 37 .haftadayim korkularım başladı ilk doğumum olacak tecrubesizim ne dusunecegimi bilmiyorum :KK43:

Doğum şeklinin rahat olması kişiye göre değişiyor. Kiminin sezeryanı çok rahat olurken kiminin normal doğumu çok zor olabiliyor. Her şey yolundaysa en güzeli normal doğum tabii. Bebeğinin iri olup olmadığından emin ol bence. Başka dr lara da teyit ettir yani. Çünkü ilk gebeliğimde dr bebek 4 kilonun üstünde kesinlikle normal doğuramazsın dedi. Başka dr a gittim. Bebeğin en fazla 3,750 gr olduğunu ve normal doğurabileceğimi söyledi. Oğlum 3,5 kilo olarak normal dogumla dünyaya geldi. Dr uğraşmamak için iri bebek diyebiliyorlar bazen.

Benim oğlum 4.500 gram normal doğum ile dünyaya geldi ama ben hayatımda bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum ebenin attığı kesikdeen başka bayağı yirtilmalarim olustu tam 9 saat sancı çektim ama sanki 9 yıl gibi geldi doğum anı çok zor geçti bebeğim takıldı gelmedi yırtılan oluştu nerdeyse kilosu yüzünden kaybediyorum o yirtiklar kolay geçmedi ondan sonra tövbe ettim normal doğuma 3. Bebeğim 3 kilo 950 gramı onu sezeryana dünyaya getirdim ben prenses doğum sezeryana derim banda eşimin ailesi hep karşı çıktı yok yarım insan oluçaksın kesiliceksin çocuklarına kim bakcak dediler 1 ay yataktan kipirdayamazsdin ama ben sezeryan sonrası 2. Gün inanın esimle aşağıya kantine kahve içmeye indim evet hemen kalktım cesaretli olmanız lazım tabi ameliyattan sonra ağrınız oluyo ama abartılacak ve yariminsan gibi anlatılması saçma bencwe en gUzel doğum sezeryan

Benim oğlum 4.500 gram normal doğum ile dünyaya geldi ama ben hayatımda bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum ebenin attığı kesikdeen başka bayağı yirtilmalarim olustu tam 9 saat sancı çektim ama sanki 9 yıl gibi geldi doğum anı çok zor geçti bebeğim takıldı gelmedi yırtılan oluştu nerdeyse kilosu yüzünden kaybediyorum o yirtiklar kolay geçmedi ondan sonra tövbe ettim normal doğuma 3. Bebeğim 3 kilo 950 gramı onu sezeryana dünyaya getirdim ben prenses doğum sezeryana derim banda eşimin ailesi hep karşı çıktı yok yarım insan oluçaksın kesiliceksin çocuklarına kim bakcak dediler 1 ay yataktan kipirdayamazsdin ama ben sezeryan sonrası 2. Gün inanın esimle aşağıya kantine kahve içmeye indim evet hemen kalktım cesaretli olmanız lazım tabi ameliyattan sonra ağrınız oluyo ama abartılacak ve yariminsan gibi anlatılması saçma bencwe en gUzel doğum sezeryan
Çok teşekkür ederim soylediklerini dikkate alicam bende korkuyorum çok yirtigim olur diye onun için normal diye diretmiyorum banada 4500 olabilir dedi hatta artık az ye dedi demekki korkmama gerek yokmuş inşallah benim sezeryanimda çok güzel geçer :)

Doğum şeklinin rahat olması kişiye göre değişiyor. Kiminin sezeryanı çok rahat olurken kiminin normal doğumu çok zor olabiliyor. Her şey yolundaysa en güzeli normal doğum tabii. Bebeğinin iri olup olmadığından emin ol bence. Başka dr lara da teyit ettir yani. Çünkü ilk gebeliğimde dr bebek 4 kilonun üstünde kesinlikle normal doğuramazsın dedi. Başka dr a gittim. Bebeğin en fazla 3,750 gr olduğunu ve normal doğurabileceğimi söyledi. Oğlum 3,5 kilo olarak normal dogumla dünyaya geldi. Dr uğraşmamak için iri bebek diyebiliyorlar bazen.
Bende gideyim ozaman bakalım başka doktor ne diyecek yalnız bizim sulale de 6 kilo doğuran da var doktor genetikde olabilir dedi en düşük 4750 dogurulmus nasip bakalım Teşekkürler cvp için

Çok teşekkür ederim soylediklerini dikkate alicam bende korkuyorum çok yirtigim olur diye onun için normal diye diretmiyorum banada 4500 olabilir dedi hatta artık az ye dedi demekki korkmama gerek yokmuş inşallah benim sezeryanimda çok güzel geçer :)
Yani iri bebekte yırtık çok oluyo ve ilerde vajina kisti olarak sana geri dönuyo ben yaşadım ve 2 ay önce vajina kisti ameliyati oldum doktora sordum neden çıktı bu kist diye doktor bana sordu zor geçen doğumun oldumu dedim evet anlattım doktor dedi o yirtiklar san dolayı ilerde kist oluşuyor o yüzden sezeRyan en iyisi dediğim gibi cesaretli olacaksın aman kalkmiyim dik işlerim açılır diye sakın düşünme ne kadar yürürsen okadar iyilesirsin

Ben normal doğum yaptım, ancak herhangi bir sorun olsaydı elbette sezeryan olacaktı. Ne yani, anneyi ya da bebeği tehlikeye atmak daha mı iyi? Zorunluluk bu, tercih olsa anlıcam da..neyse siz insanlra aldırmayın ama içiniz rahat etsin başk bir doktırdan randevu alın. Çünkü bir arkadaşıma da bebek iri diye sezeryan yaptılar bebek 3 kg doğdu.. Benim bebeğim 3.800 dü misal.. O nedenle eğer soru işaretleriniz varsa bir doktora daha görünün derim ben.

KORkma canım ben sezeryan ile dogum yaptım on saatlik sancının sonunda tabiki normal doğum yapmayı tercih ederdim ama nasip olmadı öyle abartılıvak bişey yok ilk bi kaö gün dikiş yerlerin agrıyor sonra gecip gidiyor suan bende izi bile yok ki dogum sancısının yanında sezeryan sızısı sivri sinek ıdırıgı kalır

Boşu boşuna sıkmayın canınızı. Sezaryenin akşamında ayaktaydım ben. Bebeğim sağlıkla 4220 gram dünyaya geldi. Bunu bu kadar kafaya takmanızı bile anlayamıyorum. Kesilecek olmaktan korkuyorsunuz ee normal doğumda canlı canlı kesiyorlar? Başkalarının egoist davranışlarıyla canınızı sıkmayın. 1 hafta içerisinde rahatlıkla hareket ettim ben. 3.gün bebeğimin altını değiştiriyordum. 15 güne de hiçbir şeyim kalmadı. 3.ayımız bugün.. İz bile yok..

Back
X