sezeryan çokmu zor

sezeryanla geldı bebegım dunyaya,

hemen kalktım ayaga

cok mennunum gene olsa gene ısterım

senin yorumunu okuyunca doğumunu normal doğum yaptığını düşünmüştüm ,ama iki kez sezeryan yapmış olduğunu belirtmemişsin .neyse bende sonanda sezeryana alındım ama anneliğimi sonuna kadar yaşıyorum, vede yaşatıyorum yavruma .bence yorumu okuyan bütün sezeryanla doğum yapmış olan anneler (bende dahil)çok üzülmüşlerdir benim gibi üstlerine alınmışlardır ayrıca annelerimize babalarımıza yaşları kaç olursaa olsun saygım sonsuz benim ananem 84 yaşındaçoğu kişilere göre daha ön görüşlü o yüzden yorum yaparken hep karşı tarafıda düşünmek lazım arkadaşım zaten amacının kimseye hakaret etmek olmadığını söylemişsin bacım

aynen öyle bacim. bende acil sezeryana alinmistim bebegim ölmüstü karnimda cünkü. 2 sezeryan 1 normal dogum yaptim. simdi bir daha normal dogum yapmak yasak yine sezeryan oluyo 2 den sonra. bebek ölünce farkli düsünüyor insan. yani bir daha kaybetme korkusu insanin icinde kaliyo....yoksa anne annedir. sezeryanla olsun normal dogum olsun.. herkesin evladini rabbim bagislasin.. sapa saglam kucaklarina almayi nasip etsin...

slm bende sezeryanla dogum yaptım 35 gün önce... çok memnun kaldım agrı sızı illaki oluyo ilk ayaga kendim kalktım kalktıktan sonra bebegimle hep kendim ilgilendim sezeryanın tek zorlugu bence sütün biraz geç gelmesi...sezeryanla dogum yaptım anneligi iliklerime kadar yaşıyorum.
normal dogumu zor olanda var kolay olanda sezeyandan da memnun olan var çok zorlanan da her dogum kişiye göre degişiyo bence.. dogum şekli ne olursa olsun o bebek bi şekilde dünyaya gelecek zaten...ne kadar iyi düşünürseniz herşey daha da iyi oluyo bence.

arkadaşlar doğumuma az kadı zaman yaklaştıkça korkularım artıyor genel anestezi ile sezeryan hakkında bildiklerinize ihtiyacım var

arkadaşlar doğumuma az kadı zaman yaklaştıkça korkularım artıyor genel anestezi ile sezeryan hakkında bildiklerinize ihtiyacım var
genel anestezi ile sezeryan oldum,hiçbir sıkıntım olmadı,akşamına devamlı yürüdüm,dikişim çok iyiydi.sadece ilk çıktığımda sersemlik vardı,kendime gelmem biraz zaman aldı,daha doğrusu hemen emzirmeye başlayınca hareket etmem falan azcık sıkıntı oldu o kadar. hemen toparladım zaten..
güzel doğumlar dilerim sana canım,inşallah sen de benim kadar iyi atlatırsın..

İlk sezeryan doğumum 5 sene önce oldu genel anestezi ile . Neyle karşılaşacağını bilmediğin için elbette tedirginlik oluyor ama sonrasında bunların gereksiz olduğunu anlıyorsun.Ameliyathaneye girdiğinde zaten herşey hazır seni bekliyor , doktorum göğüs altından itibaren ayaklarıma kadar bir dezenfekten madde sürmüştü ve anestezi uzmanı anesteziyi vermeye başlayınca 1-2-3 diye sayana kadar ben gitmiştim birşey hatırlamıyorum,ayıldığımda hiç bir ağrı sızı yoktu ,tabii 7 saat kadar yatakta yatmak biraz sıkıcıydı , birazda anesteziden dolayı sersemlik olmuştu.Zaten sürekli ağrı kesici iğneler yapılıyor serumun içine ya da kalçadan.İlk yürüyüş için kalkmak biraz zorluyor ama yürüdükçede kendine geliyosun. Öyle abartılacak bir ağrı-sızı-acı olmuyor , yada benim öyle olmuştu kişiden kişiye görede değişebilir , herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta . İkinci sezeryanımı da 5 ay önce oldum ama bu seferki epidural oldu, s genel anesteziden çok daha iyiydi, çok çabuk ayaklandım , sersemlik filanda olmadı hiç bayılmadığım için . Epidurali tavsiye ederim kesinlikle ama cesareti olanlar için tabii ki.
Tavsiyem güzel şeyler düşünüp , dua etmen . Sonuçta dünyaya bir can getireceksin , tatlı melekler için herşeye değer.Umarım sağlıcakla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…