- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
bişey soracağım. Sağlık personeli olarak bizden iyi bilirsiniz. Kontrollü epizyo mu daha iyi yoksa kontrolsüz yırtılma olması mı. Yani belki yırtılmaz diye epiyo atılmıyor mu? Doktor epizyo yapmadığı için poposuna kadar yırtık olanı duydum ben.
hmmnteşekkurlernbenimndoktorum epizyo yaptı içerde 3 dışarda iki dikişim vardı dış dikişlerim 5. Gün düştü iç dikişer15. Günde falan düştü ben o konuda çok şanslıydım bir sıkıntı yaşamadım ama maalesef bununda bir garantisi yok.Burada çoğunlukla epizyo yapılmıyor. Yırtılmalar çok. Yani yırtılması bekleniyor. Epizyo öyle genel bir prosedür değil. Popoya kadar yırtılmak çok istisna bir durum. Yırtılmanın dereceleri var, çoğu kez daha az yırtılma oluyor.
ben normal dogum yaptim sukurler olsun ki cok kolay gecti. Bende de pazar gunu muayene oldugum doktor sen cok rahat normal d. Yaparsin gununde dolmus bekleme yarin doktorun suni sanciyla baslatsin dedi. Doktoruma gittim muayyenede cok acitti sen daha parmagima dayanamiyosun dogum yapamazsin dedi. Sonuc sabah 10da suni sanciyi aldim 1 bucuk gibi sancilarim basladi 5de oglumu kucagima almistimYaptı 2 parmakla bile zorlandım kemikler çok ondeymis
allah analı babalı büyütsün gözünaydın canım :) darısı bizlerin başınaHepinizin yorumları için teşekkürler sonunda yavrumu aldım kucağıma sezeryan yaptım yavrum da bende çok iyiyiz hepinize teşekkürler
Kesinlikle bir doktora daha gidin. Ben 2.kızımda 39. Hafta doktor değiştirdim sırf güvenimi kaybettiğim için38 haftalik gebeyim bugün kontrole gittim ve doktor çatımın dar olduğunu ve çocuğun 3.650 gram olmuş ve hala kanala bile girmemis başka seçeneğin olmadığını söyledi sizce napmaliyim başka hastaneye de gitsem mi 3650 38+0 cidden zor mu olur doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?