sezeryan dedi ama emin değilim :(

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
38 haftalik gebeyim bugün kontrole gittim ve doktor çatımın dar olduğunu ve çocuğun 3.650 gram olmuş ve hala kanala bile girmemis başka seçeneğin olmadığını söyledi sizce napmaliyim başka hastaneye de gitsem mi 3650 38+0 cidden zor mu olur doğum

15 ine gün verdi bi sorun olmaz mı o güne kadar

çatın dar dediyse zor olur, 40. haftada bebek muhtemelen 4 kg yi geçer.

Çatı muayeneni yaptı mı? 3650 aslında çok bir rakam değil..Tabi senin çatınla alakalı bu durum..İçin rahat değilse başka doktora da git canım..

Çatı muayeneni yaptı mı? 3650 aslında çok bir rakam değil..Tabi senin çatınla alakalı bu durum..İçin rahat değilse başka doktora da git canım..
Yaptı 2 parmakla bile zorlandım kemikler çok ondeymis

Yaptı 2 parmakla bile zorlandım kemikler çok ondeymis

Çatı muayenesi nedir bilmiyorum sezeryan oldum ama bak sen de zorlandım diyosun yani doktor boş konuşmamış

Para için desek artık çoğu hastanede sezeryan normal hemen hemen aynı, özeller için konuşuyorum

kesinlikle farklı doktorlara görün özellikle normal doğum yanlısı ya da sezaryenden sonra normal yapan doktorlara görün..
çatı darlığı moda.. eski hatunların hep genişmiş maşallah.. o uğraşmamak için hemen 7 kat kesim loğusalığı burnundan getirecek..

4.5 kilo çocuk doğurulabiliyorsa sen neden doğuramıyorsun?? doğumda çatı genişler zaten.. normal doğum demek bebeğin tam hazır olması demek, normal doğum demek sütünün hemen gelmesi demek, normal doğum demek ilk doğumunu kurtarmak demek..

birde ben 40. haftadaydım bebekte hiç gelecek havası yok dedi dr. 2 gün sonra doğum başladı 3. gün doğdu çocuğum..

kesinlikle başka doktora görünün. oranda yırtılacak diye bişey yok.. zaten gereksiz 7 kat kesilmekle kıyaslanamaz bile. ha mecburi olur amenna..

Doktoruna guvenmiyor musun?
Yanlis anlama ama guvenmedigin doktorla bunca ay nasil devam edebildin canim? Bence onun dedigine guvenmelisin

Benim de aynıydı 39.hafta bitecekti nerdeyse,bebek aşağı inmemişti. Çatım da darmış,sezeryan oldum 3740 kilo doğdu. Başta ağlamıştım normal istediğim için ama sonradan anlıyorsun ki doğum şeklinden daha önemli olan şeyler var; o bebek sağlıklı doğsun da nasıl doğarsa doğsun.

ben 4250 normal doğurdum her dr da güvenilmiyor açıkçası ama çatın dar ise zorlanırsın

Sezaryene karşıyım ama tıbbi gereklilik varsa düşünmeyin bile.

Doktoruna guvenmiyor musun?
Yanlis anlama ama guvenmedigin doktorla bunca ay nasil devam edebildin canim? Bence onun dedigine guvenmelisin
Bulunduğum şehire güvenmiyorum ben kötünün iyisi bence özel olunca bi acaba diyo insan

Alla alla ben de bu durumu anlamıyorum sezeryanı neden öcü gibi gösteriyorlar biz de bu algıya kapılıyoruz.
Misler gibi epidural oldum şimdi olsa yine epidural olurum.
Ne bebek zorlanıyor ne de anne.
Bebek çıkmayınca vakumla çekiyorlar falan. Yani ne gerek var?

Ben sezeryan oldum ama burnumdan gelmedi lohusalığım neden bir önyargı var onu da anlamış değilim,hemen emziremezsin göbek kalır çok ağrın olur dediler ama hiçbiri olmadı bende ha olan vardır ama normal doğumda da çok sıkıntı çekilebiliyor, hamile kadına şimdi bu sıkıntıları sıralamıcam elbette ama herkesin vücudu farklı sezeryan veya normal doğum farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…