Sezeryan dikiş düğümleri

Cansumerve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
25
7
1
38
5 ay oldu sezeryan olali sağ dikiş yerimin altinda iç kısımda sertlik var nohut tanesi gibi sizlerdede oldu mu bu sorun yoksa genel cerraha a mi gitmeliyim ?

Mrb bnde sezeryan dogum yaptim 18 ay oldu sozde estetik dikis ama sanki kocaman bir pipeti yada solucani alip oraya yapistirmisin gibi dikislerim kabarik disa dogru ve gecmedi ozel kremler flan kullandm yok gecmiyor elimi surunce huylaniyorum cok kaba ve sert baska bir doktorla konustum derimde bir bozukluk varmis ve butun derin kesik ve yralarim bu sekilde sarkma yaparak iylesecekmis yani orda oyle kaldi anlayacaginz belki sizinkide oyle bir durumdur bir bilene danisin

Benim dışta degil derimin altinda sağ dikisin bitimin altında sertlik var iç tarafta yani

Benim dışta degil derimin altinda sağ dikisin bitimin altında sertlik var iç tarafta yani
Canim 2 seneye kadar dikisler anca iylesir seninki daha cok yeni biraz daha bekle huzursuz oluyorsan doktrla gorus tabiki

8 ay oldu hala agrim var özellikle sağ tarafimda bi de hala dikişlerin üst kismina dokununca karnimda acı hissediyorum normal mi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…