Sezeryan dikişi

Eyrana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
505
381
108
45
Arkadaşlar ikinci doğumum da 23 haftalık gebeliğimin sonlandırılmasına sezeryan oldu Kasım 20 de oldu.üç gün önce sezeryan çizgisinin ortasına doğru beyaz küçük bir ip gördüm elimle tutup baktım ama çekmedim zaten yenimin içinde olduğu Görülüyor.bu niye olur doktorumu Aradım ama genelde kenarlarda olur ama müsait olduğunda gel bir bakayım dedi üç ay içinde kendiliğinden yok olacak dedi.bizim gömdüğümüz bir Dikiş o dedi o zaman niye ortaya çıktı benim ilk gebeliğimde böyle bir şey olmamıştı.aranızda böyle bir şey yaşayan var mı

yok ama benimde arada ağrı giriyor , ilişki sırasında da ağrı giriyor.

yok ama benimde arada ağrı giriyor , ilişki sırasında da ağrı giriyor.
Benimde ağrım arada olmaya devam ediyor ip hala duruyor dursun bakalım ne kadar duracak daha ama beni sinir ediyor o ayrı konu.doktoruma gösterdim bir Boşluk bulup çıkmış bir şey olmaz üç ay içinde kendiliğinden düşer dedi bir ay oldu hala yerinde duruyor.

çok ilginç.bende hiç duymamıştım.arkadaşımın dikiş yerleri 3 yıl sonra kabarmıştı.doktora sordu benlik değil dedi geçti.kaç doktor dolaşmış.hepside ameliyatı yapan doktorun dikişleri çok sık yapmış ve hepsi zaman geçtikçe etini toplamış demişler.düzelmesi için tekrar sezeryan olup daha itinalı dikilmeli demişler.allahım ceşit ceşit dertler ya rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…