Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam,öncelikle sağlıkla kavuş inşllhKızlar selam sezeryanla doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz nasıl bi süreç tavsiye ediyormusunuz doktorumla daha konuşmadım ama sezeryana aklım kayıyor
Bu kişiden kişiye değişir bence benim için sadece ilk kalkış zordu sonrasında hiç zorlanmadım sezeryandan 10 gün sonra her işimi kendim yapacak duruma gelmiştimKızlar selam sezeryanla doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz nasıl bi süreç tavsiye ediyormusunuz doktorumla daha konuşmadım ama sezeryana aklım kayıyor
Normal dogum beklerken, bebisin gelmeye niyeti olmayinca 40+3 de epidural sezeryan oldum. Iyiki oyle olmus. Cok konforlu bir dogum gecirdim. Ilk yurume zordu ve benim epiduralden dolayi sanirim omuz agrim oldu hastanede. Agri kesici yaptiklari icin ona gecti. Onun disinda 2 gun hastanede kaldim, elimde cantamla ciktim. Lohusa yatagi yaptirtmadim, hic yatmadim. Eve geldigim 2.gunu yemek yaptim. Buarada bunlari kendim oturmaktan sıkıldigm icin yapiyordum, kimsenin boyle bir beklentisi olmadi. Suan 8,5 ay oldu ne agrim, ne sizim var. Yine olsa yine epidural sezeryan olurum.Kızlar selam sezeryanla doğum yapanlar tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz nasıl bi süreç tavsiye ediyormusunuz doktorumla daha konuşmadım ama sezeryana aklım kayıyor