Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancı olmaya oluyor kürtajda uyandığımda çok sancım vardı. Ama sorun değil. Gerekli ilaçlarla hafifletiyorlarGenelde ilk uyandığımızda çok sancı oluyor diolar iyileşme sürecindende korkuyorum ilk doğumum:)
Aynı durumdayım panik atak hastasıyım. Henüz sezaryen şeklini konuşmadık doktorumla. Panik yapıp yapmayacağımdan emin değilim.Çok korkuyorum genel anestezi sezeryan doğum yapacam
Bende aslında çok emin değilim tüp bebek benim bebeğim okdr şeye girdim çıktım ama bilmiorum bu spinalden sonra falanda baş ağrısı olayları kafamı karıştırıoAynı durumdayım panik atak hastasıyım. Henüz sezaryen şeklini konuşmadık doktorumla. Panik yapıp yapmayacağımdan emin değilim.
Evet benim de. Burada çok kötü doğum hikayeleri okudum maalesef spinalden dolayı.Bende aslında çok emin değilim tüp bebek benim bebeğim okdr şeye girdim çıktım ama bilmiorum bu spinalden sonra falanda baş ağrısı olayları kafamı karıştırıo
Onlarda korkutuyor beniEvet benim de. Burada çok kötü doğum hikayeleri okudum maalesef spinalden dolayı.
Geçmiş olsun spinalden memnun kalmadınız sanırımPanik atağım var acil sezaryenle devlet hastanesinde spinal doğum yaptım. Sizin için en iyisi genel anestezi emin olun. Ağrı sancı illa ki olacak ameliyat olacaksınız nihayetinde. Ağrı kesici vs yapacaklar hafifler.
Panik atağım olduğu için hiç memnun kalmadım malesefGeçmiş olsun spinalden memnun kalmadınız sanırım
Nasıl geçti detaylı yazabilir misiniz? Ben de panik atak hastasıyım. Özelde mi yaptınız?Panik atağım olduğu için hiç memnun kalmadım malesef
Yoğun panik atak hastasıydım ıkı dogumumuda epıduralle yaptım. Bır sorun olmadıAynı durumdayım panik atak hastasıyım. Henüz sezaryen şeklini konuşmadık doktorumla. Panik yapıp yapmayacağımdan emin değilim.
Yaa inşallah ben de bir sorun yaşamam. İlacımı kullanıyor olsam hiç dert etmeyeceğim. Gebelik sürecinde ilacınıza devam etmiş miydiniz?Yoğun panik atak hastasıydım ıkı dogumumuda epıduralle yaptım. Bır sorun olmadı
Evet bende eyle oldum.ve feci bir ağrı ile gözümü açtım odama gidip ağrı kesici verilene kadar öldüm oldum dirildim resmen.Genelde ilk uyandığımızda çok sancı oluyor diolar iyileşme sürecindende korkuyorum ilk doğumum:)
Bende aslında çok emin değilim tüp bebek benim bebeğim okdr şeye girdim çıktım ama bilmiorum bu spinalden sonra falanda baş ağrısı olayları kafamı karıştırıo
Anne olmak çok güzel evet insan ağrıyı da düşünüyor aslında yine bebiş için öyle korkuyorz hemen iyileşip ona odaklanmak istiyorum inş Ağrı kesiciler etkili olurEvet bende eyle oldum.ve feci bir ağrı ile gözümü açtım odama gidip ağrı kesici verilene kadar öldüm oldum dirildim resmen.
Simdi ikinci ye hamileyim doktoruma korkularimdan bahsettim.beni çok ciddiye almadı bence.
Biz spiral yapariz sen bana güven dedi.ama öncekinde ameliyathane de fenalaştım ben.yine aynısı olursa diye korkuyorum