Sakinlestiriciyle ilgili net bilgi veremiyorum ama sonradan vermis olsalar o ilk asamada heyecandan ve korkudan titriyordum ve o titreme dogum gerceklesirken gitti. Bence o an verildi.
 Belimden igneyi hissetmedim bile. Sadece titredigimi hatirliyorum ve inanilmaz bir mide bulantisi oldu ama hemen mudahale ettiler ve aninda kesildi. Zaten basinda bir hemsire benle surekli sohbet etti. Dogum 5 dk surdu hicbirsey hissetmedim, sadece karnima baski yapildigini anliyordum ama herhangi bir agri seklinde degil. Bebegi hemen yanima getirdiler, sonrasinda uyumusum.
 Odaya geldigimde kum torbasi koydular, bir sure sonra agrisini hissetmeye basladim ama bu genel anestezide olsa hissedilebilir bir agri ve benim icin hatirladigim aci bir tecrube degildi. Ilk kalkis zordu ama bunu genel anestezi de olsa yasayacaksiniz. Sonraki yuruyuslerim rahat gecti.
Bende bas agrisi olmadi ama omuz agrim oldu, epiduralden kaynakliymis, agri kesici yaptilar ve birkac gun icinde gecti. 2 gece hastanede yattim, eve cikarken poset falan tasidim, eve geldigimin 2.gunu yemem yaptim

annem lohusa yatagim icin nevresim takimi hazirlamisti ama ben hic yatmadim hem hareket halindeydim.
Dogumun uzerinden 8 ay gecti ne bel ne boyun agrisi nede dikis yerimde hassasiyet yasamiyorum. Belki bunyemle ilgili belki doktorun isin ehli olmasiyla bilemiyorum.
Umarim sizde benim gibi guzel bir dogum gecirirsiniz