Doğuma Hazırlık sezeryan doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
anestezidenmidir bilmem hatırlamıorum hiç öyle birşey. valla kanama geldimi onu bile hatırlamıyorum. zaten doğumdan sonraki 1 ay ı hayal meyal hatırlıyorum. bakalım bu sfer ne oluck. yazarım kızlar doğumdan snra

bldiğim bir acı varsa o da ayağa ilk kalkma anı. ölüyorm sanmıştım, bırakın yürümek istemiyorum diye çığlık atıyordum sürekli. of of bu doğuma da tek korktuğum bu.

Herkze hayırlı doğumlar...

BENıM ilki normal oldu doğumum normal doğumda doğumda felaketti ama bebeğin kafası çıkar çıkmaz Ağrı gidiyor ve masadan kalkınca acı bitiyor ... 2, DE sezeryan oldu bayıltınca biraz utangacım zaten sonda takarken de çok utanmıştım dayanamam tamamen doktoruma uyanınca acılar içinde uyandım bende 20 gün dedim bayıltın dik yürüyemedim kanamam hiç olmadı doktorda iyi kanaman yok dedi ama karnım hepkaldı 3 aylık hamile gibi hep korse falan taktım arkadaşımın ablasını bastırmışlar içi temizlensin diye onda yoktu karın falan ... Ama sezzeryan olunacaksa epidural olsun bence çünkü onda da hemen kalkılıyormuş ayağa benim ... Şimdi 3, gebeliğim ben epidural yaptıracağım onda da caaarrtt diye yırtıyorlar ya Azıcık kestikten sonra oo sesi duyuyormuşsunuz ben o sesten korkmamak için kulağıma ipod takmayı düşünüyorum ..yerimseniben sezeryan dikiş soran arkadaş sezeryan yerlerin dip yerleri yani en sonlar iki taraflı hep iğne batar gibi sızlar sürekli olur öyle....ayaklarınızı sıcak tutun herzaman ömür boyu hatta karın hemen şişer soğuk alınca...ben işyerindeyim hep şişerdi ayaklarım üşüyünce şimdide 2 aylık hamileyim 4 aylık gibi duruyor karnım

arkadaşlar yazımı yazarken karışmış okurken ben bile anlamadım
anlamaya çalışın artık yoksa yeniden mi yazayım
,

anladım ben:) bende epidural sezeryan düşünüyorum bakalım her dogum seklinin kendine göre zorlugu var

REÇELL YA ADINI OKUYUNCA işyerindeyim de
evde olsam mutfağa koşardım
ama çok canıım reçel çektii yaaa opuyorumnanaktan

sezeryan gercekten cok kötü.onu banada yaptılar hemşire sormadı bile neye ugradıgımı şaşırdım öle cok bagırttılarki beni sormayın.1 ay sonra dogum yapıcam ve yine sezeyan cok korkuyorum aynı şeyleri yaşıycam diye.

Off ne zor işmiş bu doğum yaa.normal yapsan ayrı sezeryan olsan ayrı zorlukları var.ben bu konuyu ilk defa duyuyorum.gerçi cahilimde pek bi bilgim yok.şu an 4,5 aylık hamileyim.bazen buralardan sizlerin sayesinde bilgiler alıyorum.ama bu konuyu okuyunca çok şaşırdım.bu kan gelmesi olayı alttan geliyo yani dimi..bi de çok mu geliyo acaba nasıl oluyo? yani adet kanaması gibimi?

ılk doĞumum olduĞu ıÇın bılgım yoktu sezeryan oldum karnıma 2 defa bastırdılar , zorunlu sanmıŞtım bende .sonra yıne kan gelmeyınce elıne eldıven gecırıp alttan yaptılar aynı ıŞlemı ... Çok ıĞrenÇ bıŞı ..alttan mÜdahale edılınce kanamam dÜzeldı.

yazın sezeryan oldum. ne torba koydular ne bastırdılar. sormadılar bile. ama kanamam oldu. hatta baya çok olmuştu..

merhaba bende epıdural sezeryan dÜŞÜnÜyorum ama mıllet normal yap sezeryanda hÜcreler yenılenmıyor bÜtÜn pıslıkler ıÇınde kalıyor dıyorlar yaaa sız ne dıyosunuz bılgınız varmı

canım yok öyle bişi. ben doktorumla konuştum. en azından bana öyle söyledi. rahim yine çok güzxel bi şekilde temizleniyor dedi. tabi en güzeli normal olan ama onunda riskleri yok değil ki. sen drun ne diyorsa bence onu dinle.

bu ne ya allah aşkına aaamaaan sakın sezeryan olmayın öyle bi acı böyle bi acıı eee siiz neden sezeryan olduysanız bizde o sebepten oluyoruz. bazen kadınlar gerçekten abartmayı çok seviyorlar. benimde canım çok tatlıdır, eminim herkesin öyledir ama başkalarını korkutmayın arkadaşlar birde gerçektende sizin için çok önemli ise bu sorular torba, bastırma, alttan muayene vs. doktorunuzla konuşun başkalarının kafanızı gereksiz bilgilerle doldurmasına izin vermeyin her doktorun yöntemi farklı en doğrusu kendi doktorunuz anlatır, bilgilendirir sizi.

hayır canım zaten acık bır yara var baskı fılan olmuyo...kanaman kendılıgınden baslıyo ve zaten yeterı kadar cok oluyo buyuk bez kullanıcak kadar cok oluyo..yanı ben oyleydım en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…