SLM ARKADAŞLAR BENİM Bİ KAÇ SORUM OLACAK SİZLERE
bende sezeryanle doğum yaptım.. ve yaza ikinci çocuğu düşünüyorum ancak çoooook korkuyorum niyemi acaba diyorum ikinci hamilelikte ilk sezeryan yerinde gerilme ağrı patlıycakmış gibi hisler oluyormu çok korkutucu geliyo bana ..benim göbeğim çok büyüyo . ilk hamileliğimde herkes bana ikizmi demişti..ikincide yine öyle büyürse ameliyat yerime bişey olurmuki PATLAR MATLAR VALLA AKLIMA GELİYO ÇOK KORKUYORUM.......birde ikinci sezeryan daha zor iyileşiyo diye okumuştum doğrumu sizin ikinciler nasıl geçti LÜTFENN ACİL CEVAP
6 sene önce kızımı sezeryanla dünyaya getirdim :)
6 ay öncede cennet kuşu olan oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim
2.sezeryandan sonra çok çabuk iyileştim belki acım çok büyüktü ben anlamadım ağrıları ama ameliyat yerim çok çabuk toparlandı
şu an 6 ay oldu ve doktorum 1.yıldan sonra hiçbir sakıncası olmaz dedi hatta beni dinlemezsen 8.ayda kalabilirsin dedi farklı bir doktora gittim 6.ay olmuş istersen hamile kalabilirisin 2 doğum arası 1 yılı geçeceği için problem olmaz dedi[/
MRHBA PEKİ İKİNİNCİ HAMİLELİKTE KARNINIZDA HANİ O AMELİYAT YERİNDE AĞRI GERİLME OLDUMU
Ilk sezeryanden dahamı zordu ikincisi yani bunu anladım
beş ay önce ikinci sezaryanımı oldum ama benim hala hissizlik bazen cızz diye yanma ve en kötüsüde bendede tik olustu biri carpcak canımı yakcan diye tedirgin yasıyorum hala sızlıyor yani ve ilk doğumuma göre daha unutmayacak kadar agrım oldu ameliyattan sonra ve asla doğurmam bir daha dedim ne bileyim belki benim agrı esiğim düsüktür belki sen daha dayanıklısındır
hiç endişelenme canım.2 sezeryanlıyım.dikiş yerinin hiç sıkıntısı olmuyor.iyileşmede de problem yaşamadım.hatta çok çabuk iyileşti dikiş yerim.hamişliğinin tadını çıkar.
ay canım 2 yıl yıl önce sezeryanla doğum yaptım
aynen banada ikiz mi diye soruyorlardı göbeğimin büyüklüğünü tarif edemem
neyse ben sezeryandan bir sıkıntı yaşamadım
şimdi 17 haftalık hamileyim hemde ikizlere
şimdilik bir patlama yok bende ağrı sızı bişey yok
sezeryan dikiş yerim bile belli değilki benim
böyle şeylere takam kafanı
allah herkese sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin
aaa meryem merhaba canım valla sorma komik biraz yazdıklarım ama paranoya yaptım işte......
yok canım yaa,biz kadınlar garip yaratıklarız bende bazen takarım böyle
meryem tam büyümemiştir gerçi karnın gerilme falan oluyomu
canım 14.haftama kadar bir sıkıntı yoktu
ama iki haftadır artık karnımın sürekli büyüdüğünü gerildiğini hissediyorum
hadi ya korkularımdan biri bu maşallah 16. haftandasın kolay gelsin doğumunu merakla bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?