Doğuma Hazırlık Sezeryan Doğum

• Konu Sahibi Konu Sahibi MTA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

MTA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.173
2
36
Gaziantep
Kızlar doğum için tam olarak kaçıncı haftaya gün aldınız??yada sezeryan doğumu kaç haftalik yapmıştınız??

Hayırlı günler .

3 sezeryenle doğum yapmış birisi olarak,kendi tecrübelerim neticesi size bu konuda doktorunuzun size vermiş olduğu güne uymanız gerektiğini söyleyeyim. Bu,hastaya özel bir gün verilir anlamına geliyor. Örneğin;ikinci ve üçüncü çocuğumu bir hafta erken almak zorunda kaldık.

39+2 de aldı doktorum ne kadar kalsa o kadar iyi sancın olmadığı sürece bekleyelim dedi 39+2 de sancım olmaya başladı ki zaten verilen gün o zamandı sabah hemen aldı

ılk dogumumu kendı ıstegımle sezeryan yaptım 38+2 de sancım tuttu aldı dr bunda da 10 ocak normal günüm 10 gün önce alıyolar ınş 1 2 ocak olur aralıgın 30 31 ınde sancım falan tutarsa ayne sanssızlık senenın son günü...

39+2 de aldı doktorum ne kadar kalsa o kadar iyi sancın olmadığı sürece bekleyelim dedi 39+2 de sancım olmaya başladı ki zaten verilen gün o zamandı sabah hemen aldı

Anladım çok teşekkürler. Bende artık aynı şekilde düşünüyorum. Zaten bebeğimin bacak boyu 2 hafta geriden geliyor. Ne kadar kalırsa o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Bana da 38+6ya 2 aralığa gün verdi. Haktan hayırlısı olsun.

Aramızda tam bi ay varmış. Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Benim doktorum 38+0 a gün verdi perşembe günü kısmetse doğum yapacağım ancak sancım hafif var artarsa beklemeden perşembeyi alacaklar. Heycan dorukta :)

Benim doktorum 38+0 a gün verdi perşembe günü kısmetse doğum yapacağım ancak sancım hafif var artarsa beklemeden perşembeyi alacaklar. Heycan dorukta :)

Cidden çok heyecanlı günler. Heran gelebilir bebis.. belki de şuan doğumdasin
Benim doktorum 38+6 dedi poff

Aa pardon yanlış okumuşum. Bugün doğum yaptın sanırsam. Inşallah sorunsuz bi doğum olmuştur. Allah bağışlasın

Aa pardon yanlış okumuşum. Bugün doğum yaptın sanırsam. Inşallah sorunsuz bi doğum olmuştur. Allah bağışlasın

Canlarım 37+6'da (06.11.2013) yani geçen hafta bugün Eymen paşamı kucağıma aldım :)
Tam 1 haftadır cennet kokusu çekiyorum içime
Darısı hepinizin başına

Canlarım 37+6'da (06.11.2013) yani geçen hafta bugün Eymen paşamı kucağıma aldım :)
Darısı hepinizin başına

Amin amin çok sevindim. Bende dün kontrole gittim.38+3 yani 29 kasım inşallah doğum günümüz. bebeğini güle güle öp kokla büyüt inşallah. Hayırlı uğurlu bi evlat olsun.

Doktorumun bana verdiği tarihe baktım da benimki de 38+3 tabi kızım daha erken bir zamanda gelecem diye tutturmazsa

Amin amin çok sevindim. Bende dün kontrole gittim.38+3 yani 29 kasım inşallah doğum günümüz. bebeğini güle güle öp kokla büyüt inşallah. Hayırlı uğurlu bi evlat olsun.

Darısı hepinizin başına

gmzylcn , Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım.darısı başımıza inşallah.

MTA sanada kolaylıklar diliyorum bende 38.haftada 27 kasımda doğacağım inşallah.
erkenmi olacak bu hep kafama takılıyor.

bu arada doğan arkadaşlara bir sorum var.
sezeryan sonrsı süt hemen geliyormu yoksa mamamı veriliyor.
veriliyorsa ne vereceğiz?

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim:)
Çok şükür benim sezeryanla doğum sonrası hemen sütüm geldi mama vermedik hiç.
hepinize sorunsuz doğum geçirmenizi dilerim :)

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim:)
Çok şükür benim sezeryanla doğum sonrası hemen sütüm geldi mama vermedik hiç.
hepinize sorunsuz doğum geçirmenizi dilerim :)

sütünün gelmesine çok sevindim,bebeğine yarasın inşallah.
darısı başıma

38+3 39. Hafta demek canım. 38 haftayı doldurunca rahatlıkla yaşayabilecek durumda oluyor. Bebeğin durumuna göre 38+3 38+5 gibi alıyorlar.

Sezeryan sonrası süt de genellikle her anneden geliyor. Zaten süt emdikce geliyor. Emmezse çoğalmaz. Saat başı göğsüne daya canım. Emdikce gelir Allahın izniyle.

bebiş2013 merhaba, bugün doğum yapacaktın sanırım, umarım sorunsuz bir doğum geçirmişsindir ve herşey yolundadır.
haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…