Sezeryan Doğum

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar sezeryan doğumdan sonra anne karnına kum torbası mı koyuyorlar :KK61: ben bunu yeni öğrendim bilmiyordum :KK61: ne kadar süre kalıyo ve çok mu sancı yapıyooo:KK61::KK61::KK61:

Büyükbir torba değil.. Küçük torba ama her hastane uygulamiyor

Benim ablam genel anesteziyle sezeryan oldu iki bucuk kiloluk kum torbasi koymuslardi kendine gelmeye basliyinca bir bagirdi alin sunu karnimdan diye ellerini bahlamisti hemsireler :)

Bu kum torbası olayı hastaneden hastaneye değişiyo sanırım :KK53:

ben iki sezeryan doğum yaptım ilki prematüre 27 haftalık ikincisi 41 haftalık ama ikisinde de koymadılar ne için koyuyorlar bilmiyorum ama ben bir sorun yaşamadım koyulmadığı için neden koyuluyor bilen var mı ?

iki doğumumda da konulmadı.Farklı dr. ve farklı hastane olduğu halde ikiside.
ne çevremde konulanı duydum ne de yaşanla karşılaştım.
DR. sorun böyle birşey yapacakmısınız , yapacaksa ne için diye?

Daha 40 gün olmadı doğum yapalı.bana kum torbası koymaDilar, yakın zamanda bu kum torbası mevzusunu da kimseden duymadım.

Göbeğe baskı yapıp pis kanı atmaya yardımcı bir unsur ve yapılması tavsiye edilen bir yöntem. Normal doğum yaptığım halde bana bile uyguladılar ilk doğumumda sonrada sıkı sıkı sardılar bir çarşafla iyi ki de sarmışlar eve gidincede çıkarmadım hergün yeniden bağladım çarşafı sonuç sıfır göbek. Şimdi yine hamileyim ama bu sefer sezeryan olmak durumundayım çünkü bir ameliyat geçirdim rahimden, kara kara düşünüyorum göbek kalacak ne yapmalıyım diye :110:

Bende sezeryan oldum ama ilk kez duyuyorum boyle birseyi bana boyle birseyi yapmadilar hiç sorun yasamadim zaten eve gelince lohusa korsesi giydim sıfır göbek hiç bisey kalmadi

Benimde koydular hic bise degilde kum torbasi mahfetti beni yalvariyodum hemsireye ellerini tutuyodum tabiki isini yapti ve gitti.. bizim iyligimiz icin pis kan cikiyomus boylelikle

Kızlar sezeryan doğumdan sonra anne karnına kum torbası mı koyuyorlar :KK61: ben bunu yeni öğrendim bilmiyordum :KK61: ne kadar süre kalıyo ve çok mu sancı yapıyooo:KK61::KK61::KK61:
banada koymadılar,ne saçma bişey o kan öyle yada böyle atılacak zaten,zaten dikişli acılı olan bi bölgeye ağırlık koymanın manası nedir

Back
X