sezeryan dogum

Darkwhitetime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
454
251
103
Merhaba ben salı günü sezeryan olucam şimdiden korku sardı ben en çok sonda takılması ve lagman yapımından korkuyorum int doktora Gore değişir yapılmaya bilir yazıyor.sezeryan doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz sizde bu işlemler yapildi mi ?yapıldıysa çok acı oluyor mu?şimdiden teşekkür ederim

Merhaba ben salı günü sezeryan olucam şimdiden korku sardı ben en çok sonda takılması ve lagman yapımından korkuyorum int doktora Gore değişir yapılmaya bilir yazıyor.sezeryan doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz sizde bu işlemler yapildi mi ?yapıldıysa çok acı oluyor mu?şimdiden teşekkür ederim
Teyzem lokal anestezi ile sezeryan yaptı. Bu dediklerini yaptırmamıştı. İlk defa duyuyorum bunu ve bende sezeryan düşünüyordum. Şuan korktum. Neden böyle yapılıyormuş ki?

Sonda takarlar çünkü bu bir ameliyat ve yine alınan çıkarılan idrar takibi filan yapılır ama lavman sanmıyorum yapılsın.
Sonda acı verem bişey değil merak etme :)
Ben de normal istiyorum kısmetse ve ıkınırken kaçırmaktan korktuğum için lavman olacak mesela doktorumla konuştum.

Ben yeni sezaryen oldum canım lavman yapılmadı ama sonda takıldı. Sondann öyle cok bi acısı yok hissediyorsun sadece o kadar. Ama doğum Hikayeleri dinleyip okumamanı tavsiye ederim herkesin bir olmuyor çünkü. Rabbim sag salim kucağına almayi naisp etsin bebeğini.

Hiç kendinizi strese sokmayın ben de doğum öncesi çok telaşlanmıştım.
Lavman yapıldı bana, ben sadece utanmıştım biraz, odanın banyosunda hemşire bir sıvı sıkıyor gidiyor acılı ağrılı bir işlem değil.
Sonda da sezeryan olduğu için takılıyor çünkü en az 3-4 yataktasınız, idrarın bir şekilde çıkışı lazım.
Çok sonda hikayesi okumuştum ve çok gergindim ama odada ameliyathaneye götürülmeden takıldı hiç hissetmedim.
Sağlıkla bebekleriniZi kucağınıza alırsınız inşallah, hiç stres yapmayın acıyan şeyler değil bunlar.

Sondayi ameloyathanede takilmasini isteyin sizi uyusturduktan sonra o zm hic birsey hissetmezsiniz.
Lavman da korkulcak birsey degilmis.sezeryan oncesi hep ac kaldim saatlerce lavman olmayayim diye ameliyat oncesi lavman olmadim hep ama ameliyattan sonra gazimi cikartamadim ve 2 kere lavman oldum korkulcaj hic birseyi yokmus anlasilmiyor hatta.
Hayirli saglikli dogumlar

Lavman yapılmadı ama sonda cok canımı yakmıştı.Belki takan kişiylr ilgildr.Bi daha hamile kalırsam en korktugum şey sonda takılması olur.Anesteziden sonra tskılöasını isterim nasip olursa bi daha.

Ben yeni sezaryen oldum canım lavman yapılmadı ama sonda takıldı. Sondann öyle cok bi acısı yok hissediyorsun sadece o kadar. Ama doğum Hikayeleri dinleyip okumamanı tavsiye ederim herkesin bir olmuyor çünkü. Rabbim sag salim kucağına almayi naisp etsin bebeğini.
teşekkür ederim rahatladim Allah bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hiç kendinizi strese sokmayın ben de doğum öncesi çok telaşlanmıştım.
Lavman yapıldı bana, ben sadece utanmıştım biraz, odanın banyosunda hemşire bir sıvı sıkıyor gidiyor acılı ağrılı bir işlem değil.
Sonda da sezeryan olduğu için takılıyor çünkü en az 3-4 yataktasınız, idrarın bir şekilde çıkışı lazım.
Çok sonda hikayesi okumuştum ve çok gergindim ama odada ameliyathaneye götürülmeden takıldı hiç hissetmedim.
Sağlıkla bebekleriniZi kucağınıza alırsınız inşallah, hiç stres yapmayın acıyan şeyler değil bunlar.
çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz

Yemek fazla yemeyin yapma geregi duymazlar ben yapmadim. Sonda taktilar onuda uyusturduktan sonra takmislar haberim yoktu :KK6:korkmayin boyle seyleri dusunmeyin o an gelince sirayla yasarsiniz ve bosuna bu kadar dert ettiginizi göreceksiniz.

Hiiç strese girmeyin dicem ama elinde deil insanın.Bana lavman yapılmadı.Epidural sezeryan oldum sonda takıldığını bile farketmedm:)
O sıralar bunlar aklınıza bile gelmicek merak etmeyin.

Hic stres yapma..sondani ameliyat esnasinda yani anesteziden sonra olmasini iste ..kaldiki inan hic agrili bir sey degil.inan hayatda bir yere carpinca ya da yanlislukla dusunce daha cok canin acimistir.ayrica arkadaslara katiliyorum lutfen dogum hikayesi okuma ..herkesin bedeni ve dogumu karsilama sekli baska oluyor..

Ben anestezi aldıktan sonra istedim.sende isteyebilirsin.ve gece 12 den sonra birsey yeme demişti Dr. Lavman a gerek kalmıyor canım

Ben spinal anestezi ile oldum.
Sondayi anesteziden sonra takip cikartmislar yataga geldigimde birsey yoktu.
Lagman zaten yapilmadi.

Korkma canim uc sezeryan oldum genel anesteziyle aclıkla gidecegin icin lavman yapılmıyor sondayi seni uyuttuktan sonra takmalarini soyle ben bunu ucuncude akıl edebildim ;) uyanikkende taksalar hicbir acısı yok inan bana saglikli bir dogum dilerim sana insallah yavrunu mutlulukla kucagina alir gule gule buyutursun

Sonda takarlar çünkü bu bir ameliyat ve yine alınan çıkarılan idrar takibi filan yapılır ama lavman sanmıyorum yapılsın.
Sonda acı verem bişey değil merak etme :)
Ben de normal istiyorum kısmetse ve ıkınırken kaçırmaktan korktuğum için lavman olacak mesela doktorumla konuştum.
inş sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Ben kızımı sezayenla doğurdum ne lavman yapıldı ne sonda takıldı akşam saat 21.45 te doğurdum sabahta tuvalete gittim

canm ben 2 normal 1 sezeryan doğum gecidim 2. Çocuğum 4.500 gram olunca 3. Cüye gözüm korktu normal doğumdan zaten bebekte iriydi diye doktor sezeryan yaptı bende senin gibi çok korktum ama korkulacak kadar kötü değil gülerek gittim ben ve geceden birşey yemiyosun zaten ben geceden kendim bağırsaklarımi boşalttım lavmana gerek kalmamıştı ama genel anestezi olcaksa sonda uyanıkken takliyo biraz acılı oluyo ama epidurl olacaksa tahminimce uyusukken takıyorlar ama benim çok güzel geçmişti ve o gün akşama ayaktaydim ertesi gün eşim ziyarete geldiğinde beraber kafeterya da kahve içmeye inmiştik darısı başına canm inşallah hayırlısı yla girer çıkarsın ve benim gibi ağrısız olur

Back
X