- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
Kizlar gidecegim ozel hastane 1gun sonra cikariyoruz dedi. Sizce normal mi? Ben dikislerimle hastaneden cikip 5. Kattaki evime gidebilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok merak ettigim sey ameliyattan sonra 1 gece kalip sabah evime cikabilir miyim ? Yani biliyorum zorlugunu 1 hafta belki 10gun zorlancam ama benim merak ettigim 5 kat merdiven dikisler tazeyken sorun yaratir miÇok abartiyosun bence sezeryani zaten ilk üçgün biraz zorlu geçiyor oda emzirirken ondan sonra rahatlamaya basliyosun
Yok canım 2 gün değil 1 gece devlettedeKizlar eger cikiliyosa cikarim ama beni dusunduren sey devlet hastanelerinde 2 gun yatiriyolarmis ama ozeldeki 1 gun diyince sasirdim o yuzden merak ettim. Hakkimizda hayirlisi o zaman :) sagolun yorumlar icin
Yok canım 2 gün değil 1 gece devlettedeKizlar eger cikiliyosa cikarim ama beni dusunduren sey devlet hastanelerinde 2 gun yatiriyolarmis ama ozeldeki 1 gun diyince sasirdim o yuzden merak ettim. Hakkimizda hayirlisi o zaman :) sagolun yorumlar icin
Ben cuma sabah doğum yaptım pazar öğlen çıktık. Operasyon ilk gün oluyor zaten, 2. Gün gazıydı yürüme alıştırmaları, dikişlerinin, kanamanın kontrolü falan derken 3. Gün sabahı çıkış olmuştu bu sefer de böyle olur sanırım. Ameliyat sonrası ertesi gün eve gönderilmek istemem.Kizlar eger cikiliyosa cikarim ama beni dusunduren sey devlet hastanelerinde 2 gun yatiriyolarmis ama ozeldeki 1 gun diyince sasirdim o yuzden merak ettim. Hakkimizda hayirlisi o zaman :) sagolun yorumlar icin
Banada sezeryan icin ertesi gun hadi cik demeleri garip geldi o yuzden merak ettim ama bi sorun olmadigi surece cikariyolarmis..Ben cuma sabah doğum yaptım pazar öğlen çıktık. Operasyon ilk gün oluyor zaten, 2. Gün gazıydı yürüme alıştırmaları, dikişlerinin, kanamanın kontrolü falan derken 3. Gün sabahı çıkış olmuştu bu sefer de böyle olur sanırım. Ameliyat sonrası ertesi gün eve gönderilmek istemem.
Aynen benmde oyle olcak. Gaz cikarmak icin sdce yurumek yeterli mi?13 eylül sabahi sezeryen oldum. 14 eylülde taburcu oldum. Çokta abartmamak lazım bence. Insan kendi evine gitmek istiyor zaten bir an önce. Zaten doktor sana soruyor gazını çıkardın mi diye eğer cikardiysan seni taburcu ediyor. Cikarmadiysan hastanede kalıyorsun. Benim doğum yaptığım özel hastanede böyleydi yani.
Evet bol bol yürü cnm. Bana kayısı suyu çok icirdiler bide 7 fincan a yakın neskafe. Bol bol su bunlarin faydası oldu sanırım.Aynen benmde oyle olcak. Gaz cikarmak icin sdce yurumek yeterli mi?
Benim hastanem de 2 gun yatiriyor seZeryanda, hastaneye gore degisiyor demekki... zorlanirsin ama bir sekilde ciksrsin herhaldeKizlar gidecegim ozel hastane 1gun sonra cikariyoruz dedi. Sizce normal mi? Ben dikislerimle hastaneden cikip 5. Kattaki evime gidebilir miyim?
Yaratmaz yavaş yavaş çıkYok merak ettigim sey ameliyattan sonra 1 gece kalip sabah evime cikabilir miyim ? Yani biliyorum zorlugunu 1 hafta belki 10gun zorlancam ama benim merak ettigim 5 kat merdiven dikisler tazeyken sorun yaratir mi
Insallah gaz hemen gelirYaratmaz yavaş yavaş çık
İnsallaaaahInsallah gaz hemen gelir![]()
Hahahah normalde hic zorlanmam amaİnsallaaaah![]()
kayısı hoşafı mi derler ne derler ondan yediriyolar zaten sabah akşam bi de çorba onlar yaptırıyor herhalde. Çok da kasmadan ara ara deneyin