Doğuma Hazırlık Sezeryan dogumda kac gun hastanede yatilir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar gidecegim ozel hastane 1gun sonra cikariyoruz dedi. Sizce normal mi? Ben dikislerimle hastaneden cikip 5. Kattaki evime gidebilir miyim?

Çok abartiyosun bence sezeryani zaten ilk üçgün biraz zorlu geçiyor oda emzirirken ondan sonra rahatlamaya basliyosun
Yok merak ettigim sey ameliyattan sonra 1 gece kalip sabah evime cikabilir miyim ? Yani biliyorum zorlugunu 1 hafta belki 10gun zorlancam ama benim merak ettigim 5 kat merdiven dikisler tazeyken sorun yaratir mi

Kizlar eger cikiliyosa cikarim ama beni dusunduren sey devlet hastanelerinde 2 gun yatiriyolarmis ama ozeldeki 1 gun diyince sasirdim o yuzden merak ettim. Hakkimizda hayirlisi o zaman :) sagolun yorumlar icin

Kizlar eger cikiliyosa cikarim ama beni dusunduren sey devlet hastanelerinde 2 gun yatiriyolarmis ama ozeldeki 1 gun diyince sasirdim o yuzden merak ettim. Hakkimizda hayirlisi o zaman :) sagolun yorumlar icin
Ben cuma sabah doğum yaptım pazar öğlen çıktık. Operasyon ilk gün oluyor zaten, 2. Gün gazıydı yürüme alıştırmaları, dikişlerinin, kanamanın kontrolü falan derken 3. Gün sabahı çıkış olmuştu bu sefer de böyle olur sanırım. Ameliyat sonrası ertesi gün eve gönderilmek istemem.

Ben cuma sabah doğum yaptım pazar öğlen çıktık. Operasyon ilk gün oluyor zaten, 2. Gün gazıydı yürüme alıştırmaları, dikişlerinin, kanamanın kontrolü falan derken 3. Gün sabahı çıkış olmuştu bu sefer de böyle olur sanırım. Ameliyat sonrası ertesi gün eve gönderilmek istemem.
Banada sezeryan icin ertesi gun hadi cik demeleri garip geldi o yuzden merak ettim ama bi sorun olmadigi surece cikariyolarmis..

13 eylül sabahi sezeryen oldum. 14 eylülde taburcu oldum. Çokta abartmamak lazım bence. Insan kendi evine gitmek istiyor zaten bir an önce. Zaten doktor sana soruyor gazını çıkardın mi diye eğer cikardiysan seni taburcu ediyor. Cikarmadiysan hastanede kalıyorsun. Benim doğum yaptığım özel hastanede böyleydi yani.

13 eylül sabahi sezeryen oldum. 14 eylülde taburcu oldum. Çokta abartmamak lazım bence. Insan kendi evine gitmek istiyor zaten bir an önce. Zaten doktor sana soruyor gazını çıkardın mi diye eğer cikardiysan seni taburcu ediyor. Cikarmadiysan hastanede kalıyorsun. Benim doğum yaptığım özel hastanede böyleydi yani.
Aynen benmde oyle olcak. Gaz cikarmak icin sdce yurumek yeterli mi?

Tuvaletini yapıp gazını çıkardığın surede hic bir problem olmaz canım. Devlettede soruyolar bunları. Hersey normalse devlettedr bir günde çıkarıyorlar.

Back
X