Sezeryan Doğumda Kesi Yeri

her kadın ister normal doğum yapmayı ama şartlar el vermiyor arkadaşlar benim ikiside sezeryan üztelik ilkimde sancımı cektim kemiklerim açılmadığı için olmadı
açılmamda normaldi dikişsiz kurtuluyordum buyuk kızım biraz koca kafalı cıktı:D ama küçük kızım 2 ay önce sezeryenle oldu epidural anastezi aoldum sakın sizler kabul etmeyin sonradan agrısı bel agrısı boyun agrısı baş agrısı çekilecek gibi değil.en iyisi yine komple narkoz ilk kzımda komple narkozdu cok rahat kalktım yürdüm ve bebeğimle ilgilendim ama bunda öyle olmadı
arkadaşlar size tavsiyem epidurale hayır:20:

controburex arkadaslar bu ilaç normal dogummu sezeryan dogumu içinmi bilgilendirirseniz sevinirim
:72:

arkadaşlar contractubex jel kıvamında bir ilaç, iz olan yere sürüp bekliyorsunuz kendiliğinden kuruyor ve yine kendiliğinden dökülüyor.. yara izinin durumuna göre kullanım süresi değişir. özellikle cerrahi operasyonlardan sonra dikiş izlerinin üzerine sürülür, iz kalmasın diye ama eski izlerde de faydalı.. sezaryen dikiş izinin üzerine sürülür.. normal doğumda kullanım yeri yok canım... bu ilaçla derideki izlerden kurtulmak mümkün.. ben hatta kolumda sivilce gibi birşeyin izi vardı, aylarca geçmemişti.. ona kullandım ve iz kalmadı.

eskiden yani çocukken elimize uhu sürer kuruturduk kuruyunca aynı ona benziyor görüntüsü..

her kadın ister normal doğum yapmayı ama şartlar el vermiyor arkadaşlar benim ikiside sezeryan üztelik ilkimde sancımı cektim kemiklerim açılmadığı için olmadı
açılmamda normaldi dikişsiz kurtuluyordum buyuk kızım biraz koca kafalı cıktı:D ama küçük kızım 2 ay önce sezeryenle oldu epidural anastezi aoldum sakın sizler kabul etmeyin sonradan agrısı bel agrısı boyun agrısı baş agrısı çekilecek gibi değil.en iyisi yine komple narkoz ilk kzımda komple narkozdu cok rahat kalktım yürdüm ve bebeğimle ilgilendim ama bunda öyle olmadı
arkadaşlar size tavsiyem epidurale hayır:20:

canımcım ben de spinal anestezi oldum uygulaması aynı epidural gibi ama bahsettiğin şikayetleri hiç yaşamadım.. herkeste aynı olmuyor ayrıca genel anestezinin epidural ya da spinal anesteziye kıyasla daha fazla yan etkileri var... bence herkes kendi deneyimini yaşamalı çünkü aynı şartlar söz konusu değil.. vücutlarımız farklı, doğumu yaptıran ve anesteziyi uygulayan hekim farklı... herkes için normal ya da sezaryen ne olursa olsun dileyelim sorunsuz ve sağlıcakla atlatsınlar.

ilk dogumumda izi kendiliğinden gitti baş parmagımızın boyu kadar hafif bi iz kaldı ama 2 seneyi buldu kaybolması.benim sorunum sezeryenden sonra sarkan göbek kısmı beni çok üzüyor bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim :3:

canımcım ben de spinal anestezi oldum uygulaması aynı epidural gibi ama bahsettiğin şikayetleri hiç yaşamadım.. herkeste aynı olmuyor ayrıca genel anestezinin epidural ya da spinal anesteziye kıyasla daha fazla yan etkileri var... bence herkes kendi deneyimini yaşamalı çünkü aynı şartlar söz konusu değil.. vücutlarımız farklı, doğumu yaptıran ve anesteziyi uygulayan hekim farklı... herkes için normal ya da sezaryen ne olursa olsun dileyelim sorunsuz ve sağlıcakla atlatsınlar.

evet aslında sende haklısın her bünye bir değil :emir_bebek:

diline sağlık ne güzel demişsin
ayyy ben inanmıyorum çevremizde bu sezeryan konusunda hep olumsuz konuşan kadınlarımıza yaa
normal doğumdada sezeryandada herkes bir takım zorluklar yaşıyor
bazı kadınlarımız nasıl doğurursa doğursun bazen ağır acılar yaşayabiliyor
ama neden bu sezeryan düşmanlığı bir anlam veremem

sanki normal doğum yapanlarda dikiş olmuyor doğurduktan sonra hemen koşuyor sanki
yahu normal doğumdada kesi yeriniz var hemde sezeryan daha zor yerde bakımı daha zor
oturup kalması daha zor bence
yok yarım adammışız hayret bişey yaa

herkes kızmış yarım insan sözüne ama ben de bana söyleneni yazmıştım
ve ben de sezeryan ile dünyaya getirdim oğlumu
yani bi yarımlık sözkonusu ise ben de yarımım

controburex adlı ilacı önermişsiniz ben doğum yapalı iki hafta oluyo doktorum bi şey önermedi
kontrole gittiğimde bi sorayım bakayım bundan sonra kullansam faydası olur mu ki:44:

Back
X