Geçmiş olsun. Henüz hamile değilim ama ben de normal doğumdan çok korkuyorum.
Anesteziden mi korkuyorsunuz peki?
korkma canım çabucak atlatırsın inşallahmerhaba,
son kontrolümüzde doktorumuz plasenta previa teşhisi koydu. yani plasenta doğum yoluna yakın bir yerde ve doğum yolunu kapatabilir. ilk kızım normal doğumdu, doğumdan sonra çok çabuk ayaklanmıştım. bunda sezeryan olacak büyük ihtimal ve sezeryan fikri bile beni çok korkutuyor
Bu durum değişebilir de. Bana da böyle söylenmişti sezeryan bile riskli oluyormuş ama şuan herşey normal görünüyor.
Gerçi ben her halükarda sezeryan olacağım çünkü ilki de sezeryandı, sadece bebeğin eşi eski dikiş yerine yapışık durmadığı için rüyalarıma girmiyor artık :)
Böyle bir konu açmıştım hatta,belki gelen cevaplara bakmak istersin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gum-hakkinda-doktorun-soyledigi.951423/page-5
12 haftlkken konuldu bana previa teşhisi aşırı kanamayla gittim benim dogum kanalım tamamen kapalı çıkmazsa yukarıya mecbur sezeryan olcam normal dogum mümkün degil senin içinde geçerli
korkma canım çabucak atlatırsın inşallah
Ben birgün dahi yatmadım canım.maşallah diyelim ağrım dahi olmadı.her işimi gördüm kimse bakmadı bana:)Sezeryanla doğum yapmak durumunda kaldım. Bebeğim bir türlü kanala girmemişti. Sana bakacak kimse varsa bi nebze kolaylaşıyor. Ama yalnızsan zorluk çekersin ne yazık ki.
karnımın kesilecek olmasından, sonraki hissizlikten, doğum sonrası ağrılardan, bebeğime ve 3 yaşındaki kızıma bakamayacak olmaktan... normal doğum candır, hiç korkmayın :)
ayaklanip ayaklanmamak sana bagli。 ben srzeryan oldum SUKROLSUN Rabbime bir sorun yasamadim ameliyat oldugum gun ayaktaydim.merhaba,
son kontrolümüzde doktorumuz plasenta previa teşhisi koydu. yani plasenta doğum yoluna yakın bir yerde ve doğum yolunu kapatabilir. ilk kızım normal doğumdu, doğumdan sonra çok çabuk ayaklanmıştım. bunda sezeryan olacak büyük ihtimal ve sezeryan fikri bile beni çok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?