- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
- Konu Sahibi YogunGeciyor
Ben o doğum sancılarını sezeryandan sonra bir hafta çektim. Doktor verdi ilaç ama süt veriyorum diye alamadım.Penisilin alerjim var diye antibiyotik yiyemedim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 saat çektim Sancı. Sonuç sezaryen ama benim sizin gibi ağrım olmadı. Hatta hastanede bile kıZımın Altını ben değiştirdim. Üstünü bile değiştirdim. Bünye ve doktor ile alakalı bi durum bence.
Rabbim sizinle beraber sağlıklı uzun ömürler versin miniğine... Valla sen şanslılardanmışsın demekki... Ben o kadar normal istedim ki bir türlü nasip olmadı... Ben hiçbir şekilde sezeryanı tavsiye etmiyorum.. Sonrası çok ağrı çektim insna gibi ayağa kalkıp yürüyebilmem 10-15 günümü aldı... Bebeğimle hiç anne gibi ilgilenemedim... İlk 15 gün altını bile değiştiremedim... Emzirirken çok zorlandım... Yani bana göre keyfi seçilecek bişi değil sezeryan.. Sonuçta ameliyat..
Merhaba canım seni görünce o günlerime döndüm.. Şu an bebeğim 4 aylık... Eğer psikolojik olarak ve vücudunda uygunsa kendini normal doğuma odakla derim ben.. Adı üstünde 'normal'i bu... İnan ben tam sabah 7 den akşam 12 ye kadar o doğum sancılarını çektim 2-3 dk ya inene kadar.. Çekilmeyecek bir sancı değil.. Doğum anını yaşamadım muhakkak ki zordur ama uzun sürmüyor o kadar sancıyı çektikten sonra.. Ben çok çektim ama normal doğmadı... Çatım dardı ve meğerse zaten rahmimde perde varmış.. Doktor sezeryan sırasında söyledi.. Çok çekmişsin ama bebek o yola girememiş dedi.. Rahmimde perde varken nasıl bebeğim o kadar durdu gelişti ve nasıl gebe kaldım Allah'ın takdiri.. 39+3 te doğdu bebeğim.. Mutlu olduğum yan en azından sancım geldi yani bebeğim gelmk istedi sonra sezeryan oldu yani yine kendi seçti tarihini diyorum... Rabbim sana da kolaylıkla doğumlar nasio etsin inşallah.. Bir nefeste bebeğini kucağına al... Öyle güzel bir duygu ki Rabbim hiçbir kadnın bu duygudan mahrum etmesin.. Allah'a emanetsin miniğinle sen...
peki bişi sorucam sezeryan sonrası karnın düzleşiyo ama ondan sonra balon gibi tekrar şişiyormuş gazdan kaynaklı diyolar e o zaman ne yapıldı kum torbası kondumu size ondan sonrada allah bilir o göbek nası iner... :/ ben daha önce doğum yapmadım yapanlara soruyorum herkez başka bişi diyo bilemiyorum kafam karışıyo. biliyorum son dakikada normal diye girilen doğumun sezeryana dönebileceğini bunu doktorumda söyledi sadece sezeryandan aşırı derecede korkuyorumbende normal doğum diye girdiğim doğumdan sezeryan olup çıktım. 6 saat süren sancıdan sonra kızım kakasını yaptı ve kalp atışları yavaşladı. sonuç sezaryen. eve geldim kendi işimi kendim yaptım. ilk günlerde biraz ağrı oldu ama çok değil. 40 gün kanamam sürdü. normal doğum yapanlarda da olan bişey bu zaten :) göbekte çok kalmadı. biraz sporla gider yani. bencede sezaryen öyle korkulacak bişey değilmiş :) tek eksisi doğum sonrası kızımı hemen emzirememek oldu :/
tşk.ederim şu ana kadar normal gözüküyo yarın kontrole gidicem artık 37.haftayı geçiyoruz neredeyse.herşey nasip sezeryandan korkuyorum acı eşiği yüksek olduğumdan sancıdan korkmuyorum umarım bebeğimde bana yardımcı olurda biran önce kavuşuruz.. ne olacak görüp bakıcaz
Rabbim sizinle beraber sağlıklı uzun ömürler versin miniğine... Valla sen şanslılardanmışsın demekki... Ben o kadar normal istedim ki bir türlü nasip olmadı... Ben hiçbir şekilde sezeryanı tavsiye etmiyorum.. Sonrası çok ağrı çektim insna gibi ayağa kalkıp yürüyebilmem 10-15 günümü aldı... Bebeğimle hiç anne gibi ilgilenemedim... İlk 15 gün altını bile değiştiremedim... Emzirirken çok zorlandım... Yani bana göre keyfi seçilecek bişi değil sezeryan.. Sonuçta ameliyat..
Merhaba canım seni görünce o günlerime döndüm.. Şu an bebeğim 4 aylık... Eğer psikolojik olarak ve vücudunda uygunsa kendini normal doğuma odakla derim ben.. Adı üstünde 'normal'i bu... İnan ben tam sabah 7 den akşam 12 ye kadar o doğum sancılarını çektim 2-3 dk ya inene kadar.. Çekilmeyecek bir sancı değil.. Doğum anını yaşamadım muhakkak ki zordur ama uzun sürmüyor o kadar sancıyı çektikten sonra.. Ben çok çektim ama normal doğmadı... Çatım dardı ve meğerse zaten rahmimde perde varmış.. Doktor sezeryan sırasında söyledi.. Çok çekmişsin ama bebek o yola girememiş dedi.. Rahmimde perde varken nasıl bebeğim o kadar durdu gelişti ve nasıl gebe kaldım Allah'ın takdiri.. 39+3 te doğdu bebeğim.. Mutlu olduğum yan en azından sancım geldi yani bebeğim gelmk istedi sonra sezeryan oldu yani yine kendi seçti tarihini diyorum... Rabbim sana da kolaylıkla doğumlar nasio etsin inşallah.. Bir nefeste bebeğini kucağına al... Öyle güzel bir duygu ki Rabbim hiçbir kadnın bu duygudan mahrum etmesin.. Allah'a emanetsin miniğinle sen...
Yok canım kum torbası konulmadı ama çoğu kişiye konuluyormuş. Göbeğin inmesi biraz zaman alıyor 6 ay kadar. Benimde ilk doğumumdu normal istiyordum. Kızımın doğduğu anı görmek için. Sezaryenden de korkuyordum ama inanın hiç korkulacak bişey değilmiş. Uyudum uyandım miniğimi verdiler kucağıma :) artık ikinci çocuğumu epidural sezaryen ile doğururum ve Doğduğu anı görürüm :) buarada benim karnım hiç Düzleşip sonra şişmedi. Hep şiştipeki bişi sorucam sezeryan sonrası karnın düzleşiyo ama ondan sonra balon gibi tekrar şişiyormuş gazdan kaynaklı diyolar e o zaman ne yapıldı kum torbası kondumu size ondan sonrada allah bilir o göbek nası iner... :/ ben daha önce doğum yapmadım yapanlara soruyorum herkez başka bişi diyo bilemiyorum kafam karışıyo. biliyorum son dakikada normal diye girilen doğumun sezeryana dönebileceğini bunu doktorumda söyledi sadece sezeryandan aşırı derecede korkuyorum
anladım herkezde aynı olmuyo bugünde kontrole gittik herşey yolunda hala normal doğum gözüküyo bakalım ne olacak.Yok canım kum torbası konulmadı ama çoğu kişiye konuluyormuş. Göbeğin inmesi biraz zaman alıyor 6 ay kadar. Benimde ilk doğumumdu normal istiyordum. Kızımın doğduğu anı görmek için. Sezaryenden de korkuyordum ama inanın hiç korkulacak bişey değilmiş. Uyudum uyandım miniğimi verdiler kucağıma :) artık ikinci çocuğumu epidural sezaryen ile doğururum ve Doğduğu anı görürüm :) buarada benim karnım hiç Düzleşip sonra şişmedi. Hep şiştiher bünye farklıdır o Yüzden herkes farklı bişey söylüyordur :)
İnşallah Herşey yolunda gider ve normal doğum yaparsınız. Benim içimde kaldı. Allah bi avazda kurtarsın seni ve bebeğini :)anladım herkezde aynı olmuyo bugünde kontrole gittik herşey yolunda hala normal doğum gözüküyo bakalım ne olacak.
amiiin inş.İnşallah Herşey yolunda gider ve normal doğum yaparsınız. Benim içimde kaldı. Allah bi avazda kurtarsın seni ve bebeğini :)
canım benim bende sezeryanlıyım.kişiden kişiye değişir.bende bişey yok ama ben doğumdan öncede zayıftım.peki bişi sorucam sezeryan sonrası karnın düzleşiyo ama ondan sonra balon gibi tekrar şişiyormuş gazdan kaynaklı diyolar e o zaman ne yapıldı kum torbası kondumu size ondan sonrada allah bilir o göbek nası iner... :/ ben daha önce doğum yapmadım yapanlara soruyorum herkez başka bişi diyo bilemiyorum kafam karışıyo. biliyorum son dakikada normal diye girilen doğumun sezeryana dönebileceğini bunu doktorumda söyledi sadece sezeryandan aşırı derecede korkuyorum
çok tşk.ederim :) pazar günü normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. tabi doğum her şekilde kendi içinde sıkıntıları ve zorlukları olan bir süreç. benimde çok istememe rağmen doğum sonrası daha farklı sıkıntılar çıktı. dikişli olmak zorlamaya bağlı hemoroid şimdi bunları düzeltmeye ve bebeğime bakmaya çalışıcam hem çok mutlu hemde oturup kalkarken sorun yaşamama bağlı mutsuzum. artık bundan sonra toparlanmaya çalışıcam.canım benim bende sezeryanlıyım.kişiden kişiye değişir.bende bişey yok ama ben doğumdan öncede zayıftım.
şimdi yine zayıfım.belki bünyeden ziyade hamilelikte ve doğumdan sonra yediklerimle de alakalı olabilir.sezeryan yapanda kilo kalır göbek kalır hemen kiloları veremez diye bişey yok.
öyle bişey olsa ben eski kiloma dönemezdim.çevremde normal yapıp veremeyen çok.bünye ve yediklerinle alakalı bu biraz.hamilelik öncesi kilonla alakalı ne kadar yediğin ve yediklerinin içeriğiyle alakalı.
Benim ne sancım oldu, ne açılmam bütün suyum boşaldı.szeryana girdim.ama tahmini yine normal yapamazdım sanırım diye düşünüyorum.Normal doğum yapanları da tebrik ederim.ama sezeryan gözünü korkutmasın sakın.
senin için ve yavrun için hangisi hayırlı olacaksa öyle olsun inşallah.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Hemoroid sezaryen olmama rağmen bendede olduçok tşk.ederim :) pazar günü normal doğum ile bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. tabi doğum her şekilde kendi içinde sıkıntıları ve zorlukları olan bir süreç. benimde çok istememe rağmen doğum sonrası daha farklı sıkıntılar çıktı. dikişli olmak zorlamaya bağlı hemoroid şimdi bunları düzeltmeye ve bebeğime bakmaya çalışıcam hem çok mutlu hemde oturup kalkarken sorun yaşamama bağlı mutsuzum. artık bundan sonra toparlanmaya çalışıcam.
DARISI BANA DAAAAAAAAAarkadaşım ben de cevap vermek istiyorumbuna ben normal doğum yaptım3 arkadşım sezeryan yaptı inan benim bir sürü çatlağım olmasına rağmendoğumdan 5 günsonra karnım dumduzdu ... sezeryan olanlrın ise hepsinin karnı kaldı...korse giydim ben sezeryan olmadığım için rahat oldu korse...ve parça parça etler düştü inan elimin yarısı kadar kirli kanlar aktı hep salya gibi ... ama sezeryan olan arkadşlarım şaşırdı onlarda böyleolmamış...ben normal oldu dikişlerim olmasına rağmen 5. gün her işimi kendm yapmaya başladım genç kız halıme döndm .. karnmda dümdüz oldu nerdeyse ...sezeryanda kımısı hemen topladı kımısı hala felçli gibi.. ama hepsinin karnı kaldı
tşk ederim. sezeryanlılarda da bu sorunun olduğunu hiç duymamıştım.sanada geçmiş olsun doktora dikiş kontrolüne gittiğimde sıkıntımı söyledim gördüde zaten ilaç verdi bu gün başladım inşallah düzelirHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Hemoroid sezaryen olmama rağmen bendede olduSancı çektiğim için sanırım