Günde kaç kere ve aç karnına fln mı kullanılacakTelefondan yaziyorum bazi kelimeler yanlis olmus sormak istediginiz bi sey olursa cevaplarim kaynatmayin cayi kaynamis suda 5 dk bekletin demleniyor cok kalirsa aciligi artar
Amin insallah ise yarar adet duzenlemesi ve sqnci azaltmasi yumurtanin zamaninda catlamasini sqgliyor belkide bu yuzden kolaylastiriyodur. Allah ol dedikten sonra olur her seyin hayirlisini nasil etsin isten herkesede omurlu saglikli bebekler versinNehirimmm ve zelal41 teşekkür ederim zahmet oldu. Ben bi arkadaşım için sormuştum. Veren allah ama belki bu sebep olur inşallah. Allah isteyip bakabilecek olan herkese hayırlı evlatlar versin inşallah
Sabah aksam ac gunde iki defaGünde kaç kere ve aç karnına fln mı kullanılacak
Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel haberlerini alırsam burdan paylaşırım sizinleSabah aksam ac gunde iki defa
S3nin kaç ay oldu canım doğum yapalıCanim ben iki aydir iciyorum adet doneminde bir hafta falan.belki oyuzden bilmiyorum hem sncim azaldi hem de gecen ay icim temizlendi sanki yani cok afedersiniz simsiyah bir kanamayla adet oldum.Belki de bu cay sayesindeydi bu ay daha rahatim.Hamilelige gelince hersey Allahin nasibi tabi olmayinca olmuyo bir zamani var mutlaka
Yedi bucuk ay oldu ben subatta biraktim korunmayi bir oglum var onda da kizimda da hemen hamile kalmistim simdi dort aydir olmayinca moralim bozuluyor tabi ama sonra dusunuyorum demekki vucudum daha tam kendine gelmemis.Doktorum da erken dogum yaptigim icin sekiz ay kesinlikle kalmayacaksin demisti.Aslinda bir yandan da bu kadar beklemem iyi oldu diyorum yaniS3nin kaç ay oldu canım doğum yapalı
En hayırlı zamanda olur seninde benimde inşallah senin bir oğlun varmış en azından allah bağışlasın o sana teselli okurYedi bucuk ay oldu ben subatta biraktim korunmayi bir oglum var onda da kizimda da hemen hamile kalmistim simdi dort aydir olmayinca moralim bozuluyor tabi ama sonra dusunuyorum demekki vucudum daha tam kendine gelmemis.Doktorum da erken dogum yaptigim icin sekiz ay kesinlikle kalmayacaksin demisti.Aslinda bir yandan da bu kadar beklemem iyi oldu diyorum yani
çok teşekkür ederim canım. Amin .insallah en kısa zamanda sende güzel haberler vericeksin.merhaba arkadaşlar:)
toprakim- çok sevindim ya:) hayırlı olsun... Allah uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş:)
hamilelik haberleri gelince beni mutlu ediyor:)
hayır olsun inşallah.. bu sabah hamile olduğumu öğrendiğimi görmüşüm rüyamda... inşallah gerçek olsun dua edin kızlar:) hayırlısı olsunn... allaha banada nasip et.. isteyenlere herkesede nasip eyle Amin.....
amin canım çok teşekkürler. Umarım hepimiz uzun uzun Ömrü güzel kaderi olan evlatlar alırız kucağımıza . Bana da dua edin lütfen.daha çok yeni olduğu için kalp atışı kese falan görmek için gitmedim bi 10gün daha geçsin gidicem bakalım. Biraz aceleci davranıp paylaştım sizinle :)Ayy çok sevindim canım çokda heyecanlandım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
6. Ay bitti korunmayi biraktim ben canim 7. Ayda hamile kaldim hala calsiyum demirim dusuk o yuzden en az 6 ay bekleyin derim yeni dogacak bebek icim vucut toparlansin biraz depolar dolsunS3nin kaç ay oldu canım doğum yapalı
Canım çok sevindim :) tebrik ederim .rabbim sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin.ömrü uzun olsun.Allah tüm isteyenlere nasip etsingünaydın kızllaarr. bu hayırlı mübarek cuma gününde benden de bi güzel haber gelsin sizlere:) şu an 8. haftamızdayız inşallah. önceden yazmadım çünkü kanamam sıkıntılarım oldu, hala da devam ediyor ama artık yazmak istedim.. inşallahh sağlıkla, hayırlı, uzun ömürlü evlat vermiştir bu sefer RABBİM.
saol canımm. sana da hayırlı olsunn :) inşallah bu sefer yüzümüz gülerCanım çok sevindim :) tebrik ederim .rabbim sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin.ömrü uzun olsun.Allah tüm isteyenlere nasip etsin
saol canımmm. inşallahh hepimizin sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları olur inşallahh..Canim cok sevindim morelini bozma stres yapma hepsi gecer Allahin izniyle. Insallah hayirli saglikli ve omurlu olur Allah yavrunuzu size sizi ona bagislasin. Guzel haberler atiyor hayirli cumalar
Tesekkür ederim canım. ️Inşallah . Tüm dualarım sizlerlesaol canımm. sana da hayırlı olsunn :) inşallah bu sefer yüzümüz güler
günaydın kızllaarr. bu hayırlı mübarek cuma gününde benden de bi güzel haber gelsin sizlere:) şu an 8. haftamızdayız inşallah. önceden yazmadım çünkü kanamam sıkıntılarım oldu, hala da devam ediyor ama artık yazmak istedim.. inşallahh sağlıkla, hayırlı, uzun ömürlü evlat vermiştir bu sefer RABBİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?