- 1 Eylül 2015
- 279
- 484
- 53
Kolay mi canim bir yilda iki kayip yasamissin.Hissettiklerin de cok normal bizim icimiz böyle acirken etrafimizdan tek beklentimiz biraz daha duyarli olmalari düsünceli davranmalari aslinda ama şu kesin ki bizim yasadigimizi ancak bunu yasayanlar anlar o yuzden kimsenin ince düşünmesini bekleme ve seni üzmelerine izin verme.O arkadasinin bu tavri seni incittiyse karsilasmak sana iyi gelmeyecekse görüsme bosver Bak simdi sükür yine hamilesin sen bebegini dusun seni mutlu eden ortamlara gir mutlu eden insanlarla görüs .Korkularsa ah o hic bitmiyor canim hele de son zamanlara dogru ben uykulari kacirdim artik hep dua ediyorum sen de oyle yap baska elimizden ne gelir ki.Rabbim guzel gunler gostersin saglik sihhatle kavusalim yavrularimiza ben inaniyorum bu kez hersey guzel insallah arkadasimArkadaşlar merhaba.Bugün eşimle eski iş yerinden tanıdığımız ,ailece görüştüğümüz ortak bir erkek arkadaşımız aradı .Eşimle konuştuktan sonra benimlede konuşmak istemişler aradığımda eşinin 26 haftalık hamile olduğunu söyledi .eşiylede konuşup tebrik ettim iyi dileklerimi ilettim fakat kendimi o kadar kötü hissediyorum ki .Akşam yatağa yattığım zaman yine ağlamaya başladım .ikinci bebeğimizi kaybetmeseydik hemen hemen aynı haftalarda olacaktı . Yani haftası bu kadar ileriyken öğrenmek eşime söylemeyip bana söylemeleri ( ki söyleyen arkadaşımız erkek bu arada ) birden şaşırttı beni .kaybettiğimiz bebeğimizin o haftalarda olacağını düşünmek dahada üzdü.Sonrada neden sevinemiyorum ben kötü niyetli bir insanmı oldum diye kendi kendimi suçlayıp daha da üzüldüm ağladım. Yakınımda hamile olan kimseyle görüşmek istemiyorum . Bunu atlattığımı sanıyodum ama hala hiçbirşey değişmemiş bugün daha iyi anladım .30 aralık ilk bebeğimizi kaybettiğimiz güml doldu biz bu bir yıl içinde ikinci kaybımızı da yaşadık. Şimdi tekrar hamileyim şu anda 8 hafta ama bir hafta geriden geliyor bebeğimiz .İlk hamileliğimde şiddetli baş ağrısı kusmalar vardı ikinci hamileliğim ve bu hamileliğimde ise ilkine göre hiç şikayetim yok diyebilirim.O yüzdende içimde hep bir korku acaba bebek gelişmeyecek bu bebeğimizide mi kaybedeceğiz diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah ve sırayla kucağımıza alalım bebeklerimizi
merhaba arkadaşlar nasılsınız herşey yolunda mi?
İnşallah Canımm rabbim yüzünü güldürecek inşallah sıra bizlerde gelecekBende iyi sayılırım iyice ağırlaştım Perşembe kontrolüm var inşallah hayırlı haberlerle dönerim
İnşallah canım Rabbim dermansız dert vermesin bende ilk testlerimi yaptırdığımda inşallah bişey çıkmaz diye dua ediyordum sonra pıhtılaşma cıktı rahimde perde cıktı sonra kendi kendime dedimki artık sebebini biliyorum en azından önlemini alacağım artık dedimMerhaba arkadaşlar hamdolsun bugünümüze bende çok tedirginim yarın genetik test sonucunu alıcam dua edin olurmu kötü şeyler duymak istemiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim
İnşallah canım burda tek tek yazacağız mutluluğumuzuİnşallah Canımm rabbim yüzünü güldürecek inşallah sıra bizlerde gelecek
Amin Can'ım Benim inşallah dediğin gb olur ve bi şekilde önlem alırız burdan güzel haberler almaya devam ederiz inşallah son bi gün kaldı çok tedirginim güzel sonuçlar alıp rahatlamak istiyorumİnşallah canım burda tek tek yazacağız mutluluğumuzu
İnşallah canımAmin Can'ım Benim inşallah dediğin gb olur ve bi şekilde önlem alırız burdan güzel haberler almaya devam ederiz inşallah son bi gün kaldı çok tedirginim güzel sonuçlar alıp rahatlamak istiyorum
Canıö ne kadar sürede çıktı sonuçlarınMerhaba arkadaşlar hamdolsun bugünümüze bende çok tedirginim yarın genetik test sonucunu alıcam dua edin olurmu kötü şeyler duymak istemiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim
Canım az kaldı seninde doktor gün verir artık. İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz hepinixİnşallah canım
20 günde çıktı Can'ım araştırmada yaptım Can'ımCanıö ne kadar sürede çıktı sonuçların
İnşallah canım Perşembe randevum var ciğer geliştirici iğneyi yaptır ona göre plan çizeriz demişti hayırlısı artıkCanım az kaldı seninde doktor gün verir artık. İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz hepinix
Şükür canım iyiyim bende. Hayat telaşı işte koşturuyoruz sürekli. Her fırsatta giriyorum yazılanları okumaya.iyi geliyor sizlerden haberler almakmerhaba arkadaşlar nasılsınız herşey yolunda mi?
Maşallah Can'ım rabbim nazarlardan korusun bende 35 haftalık kaybettim herşey normalken Doğum izninede ayrılmıştım yavrumu sezaryen Doğum yaptım şimdi genetik testler yapıldı sonucunu yarın alıcam tekrardan sağlıklı bir şekilde anne olmayı rabbim nasip eder inşallah isteyen herkeseMerhaba melek anneleri.. Ben geçen yıl bu zamanlar bebeğimi kaybetmişti.. Sonra kendimi bu forumda buldum burda rahatladım yeri geldi ağladım hiç tanımadığım insanlar için gözyaşı döktüm onlarda kendimi gördüm.. Kimi umut oldu kimi kanayan yarama merhem. Velhasıl burası iyi geldi bana ve eminim birçoklarına... Şimdi ben de belki birilerine umut olurum diye yazmak istedim.. 35haftalıkken kaybetmiştim ben bebeğimi ve hiç bi sebep yokken. Yeni bir bebek arzusu hiç bitmemişti o yüzden korunmayı da hiç düşünmedim ve Allah nasip etti 2ay sonra hamile kaldim ama gerekli tahlilleri yaptırmayı ihmal etmedim hiç bi sey cıkmadı ama yine de yaptırmak gerekli mutlaka...şimdi oğlumla da kavuştuk çok şükür 1buçuk aylık oldu.. Ben biraz aceleci davrandım ama sonuç güzel oldu elhamdülillah...Tabiki önlem de alacağız ama tevvekkül etmek de gerekiyor.. İnşallah mevla dileyen her kuluna nasip edet evlat kokusunu aratmadan.. Özellikle melek annelerine
Maşallah canım size bizim yerimize de öp kokla bebeğini Rabbim sağlık sıhhat versin hiç ayırmasın sizi Rabbim tüm melek annelerine nasip etsin hepsinin evi süt koksun inşallahMerhaba melek anneleri.. Ben geçen yıl bu zamanlar bebeğimi kaybetmişti.. Sonra kendimi bu forumda buldum burda rahatladım yeri geldi ağladım hiç tanımadığım insanlar için gözyaşı döktüm onlarda kendimi gördüm.. Kimi umut oldu kimi kanayan yarama merhem. Velhasıl burası iyi geldi bana ve eminim birçoklarına... Şimdi ben de belki birilerine umut olurum diye yazmak istedim.. 35haftalıkken kaybetmiştim ben bebeğimi ve hiç bi sebep yokken. Yeni bir bebek arzusu hiç bitmemişti o yüzden korunmayı da hiç düşünmedim ve Allah nasip etti 2ay sonra hamile kaldim ama gerekli tahlilleri yaptırmayı ihmal etmedim hiç bi sey cıkmadı ama yine de yaptırmak gerekli mutlaka...şimdi oğlumla da kavuştuk çok şükür 1buçuk aylık oldu.. Ben biraz aceleci davrandım ama sonuç güzel oldu elhamdülillah...Tabiki önlem de alacağız ama tevvekkül etmek de gerekiyor.. İnşallah mevla dileyen her kuluna nasip edet evlat kokusunu aratmadan.. Özellikle melek annelerine
Amin allah razı olsun hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin Allah.. Dermansız dert vermesin..Maşallah Can'ım rabbim nazarlardan korusun bende 35 haftalık kaybettim herşey normalken Doğum izninede ayrılmıştım yavrumu sezaryen Doğum yaptım şimdi genetik testler yapıldı sonucunu yarın alıcam tekrardan sağlıklı bir şekilde anne olmayı rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?