Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kolay mi canim bir yilda iki kayip yasamissin.Hissettiklerin de cok normal bizim icimiz böyle acirken etrafimizdan tek beklentimiz biraz daha duyarli olmalari düsünceli davranmalari aslinda ama şu kesin ki bizim yasadigimizi ancak bunu yasayanlar anlar o yuzden kimsenin ince düşünmesini bekleme ve seni üzmelerine izin verme.O arkadasinin bu tavri seni incittiyse karsilasmak sana iyi gelmeyecekse görüsme bosver Bak simdi sükür yine hamilesin sen bebegini dusun seni mutlu eden ortamlara gir mutlu eden insanlarla görüs .Korkularsa ah o hic bitmiyor canim hele de son zamanlara dogru ben uykulari kacirdim artik hep dua ediyorum sen de oyle yap baska elimizden ne gelir ki.Rabbim guzel gunler gostersin saglik sihhatle kavusalim yavrularimiza ben inaniyorum bu kez hersey guzel insallah arkadasim

Merhaba kızlar bende iyiyim şükürBuralar yine sessiz buaralar. Herkeste bi hayat telaşı işte. Yeni bebiş haberleri gelsin inşallah sıra biz kalanlara geldi

Merhaba arkadaşlar hamdolsun bugünümüze bende çok tedirginim yarın genetik test sonucunu alıcam dua edin olurmu kötü şeyler duymak istemiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim
İnşallah canım Rabbim dermansız dert vermesin bende ilk testlerimi yaptırdığımda inşallah bişey çıkmaz diye dua ediyordum sonra pıhtılaşma cıktı rahimde perde cıktı sonra kendi kendime dedimki artık sebebini biliyorum en azından önlemini alacağım artık dedim

Merhaba melek anneleri.. Ben geçen yıl bu zamanlar bebeğimi kaybetmişti.. Sonra kendimi bu forumda buldum burda rahatladım yeri geldi ağladım hiç tanımadığım insanlar için gözyaşı döktüm onlarda kendimi gördüm.. Kimi umut oldu kimi kanayan yarama merhem. Velhasıl burası iyi geldi bana ve eminim birçoklarına... Şimdi ben de belki birilerine umut olurum diye yazmak istedim.. 35haftalıkken kaybetmiştim ben bebeğimi ve hiç bi sebep yokken. Yeni bir bebek arzusu hiç bitmemişti o yüzden korunmayı da hiç düşünmedim ve Allah nasip etti 2ay sonra hamile kaldim ama gerekli tahlilleri yaptırmayı ihmal etmedim hiç bi sey cıkmadı ama yine de yaptırmak gerekli mutlaka...şimdi oğlumla da kavuştuk çok şükür 1buçuk aylık oldu.. Ben biraz aceleci davrandım ama sonuç güzel oldu elhamdülillah...Tabiki önlem de alacağız ama tevvekkül etmek de gerekiyor.. İnşallah mevla dileyen her kuluna nasip edet evlat kokusunu aratmadan.. Özellikle melek annelerine

Maşallah Can'ım rabbim nazarlardan korusun bende 35 haftalık kaybettim herşey normalken Doğum izninede ayrılmıştım yavrumu sezaryen Doğum yaptım şimdi genetik testler yapıldı sonucunu yarın alıcam tekrardan sağlıklı bir şekilde anne olmayı rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese

Maşallah canım size bizim yerimize de öp kokla bebeğini Rabbim sağlık sıhhat versin hiç ayırmasın sizi Rabbim tüm melek annelerine nasip etsin hepsinin evi süt koksun inşallah

Amin allah razı olsun hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin Allah.. Dermansız dert vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…