- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Kizlar birsey soracagim ben doktora danismadan inofolic kullansam olur mu kullananlar var mi ?
Hemsireyim oysaki hastanede calisiyorum zaten ama 2 kaybim var kimseye gidip de ben tekrar hamile kalmak istiyorum demek istemiyorum kadindogumun önünden bile gecmek istemiyorum
Cok gecmis olsun Allah seni de bebegini de korusun.Bence sen bu hafta icin normal rapor al aile hekiminden falan.O karda buzda ne kadar dikkat etsen de zor olur canim.Az kaldi Allahim korusun bebeklerimizi artik ben de cok tedirginim hayirlisiyla atlatiriz insallah bu günleri de2 gün önce işten eve gelirken bahçe kapının önünde buz varmiş kaydim düşmüşüm dikkat etmemişim..
acilen hastaneye kaldirildim bebege bişey oldu diye.
çok şükür bebegime bişey olmadi.. olan bana oldu kolum mosmor olmuş
kan sulandirici igne kullandığım için hemen hastaneye yatiş verildi sürekli NST ye girdim.
bebek iyi karnimda uyuyor nasılda korktum ya
dün akşama doğru çiktik hastaneden..
eve geldim geleli uyudum. doktor 32 de rapor verecek gibi sanirim 35 inde ayrılamicam çok uzun geliyor. 32ye bi haftam var.
çok zor heryer buz kar nabicagimi bilmiyorum.
Bal corek otu ve tarcin karisimi vardi bir de ben onlari karistirip sabahlari arada yerdim tam nasil yapiliyor bilmiyorum ama yumurta kalitesini artiriyormus sanirim.Sogan kürünü komsum yapmis oyle hamile kalmis İnsallah sen de şifasini görürsün canim.Senin ve isteyen tüm arkadaslarimizin guzel haberlerini de tez zamanda duyariz insallah hep dualarimdasinizCnm yazdm yukarida kaldi , tekrarlayan dusuk tekrrlayn gebelik durumunda kullanilsin diye syledi yazdıklarımı bende sogan kurune başladım ins sifasinu görürüm
Bende canım corek otu yagi iciyorum ama dedigin karışımı denememistim.Amin canim insallah faydasi olur hamilelikten önce birseyler yapmaya çalışıyorum belki faydasi olur guzel bir hamilelik geçiririm...birkac ay sonra korunmayı birakicam insallah hayirli zaman da olsun Allah razi olsun canim sende benim dualarimdasn sagsalim bebegine kavusursun insallah:)Bal corek otu ve tarcin karisimi vardi bir de ben onlari karistirip sabahlari arada yerdim tam nasil yapiliyor bilmiyorum ama yumurta kalitesini artiriyormus sanirim.Sogan kürünü komsum yapmis oyle hamile kalmis İnsallah sen de şifasini görürsün canim.Senin ve isteyen tüm arkadaslarimizin guzel haberlerini de tez zamanda duyariz insallah hep dualarimdasiniz
Kesinlikle oyle eczaneye gidip onu almak bile umut verici =SHiç bişey olmaz cnm ben de doktora sormadan başladım hatta adetleri de duzenliyo. Vitamin sonuçta yan etkisi de yok ben inofolic kullandım hep. Hem folik asit kullanmak ,hamile kalma umudu, yeni bi umut bile öyle iyi geliyo ki insana.
az kaldi normal rapor vermiyor 32 yede yaklaşti. fakat 35-37 ye kadar çalışıcam inş.Cok gecmis olsun Allah seni de bebegini de korusun.Bence sen bu hafta icin normal rapor al aile hekiminden falan.O karda buzda ne kadar dikkat etsen de zor olur canim.Az kaldi Allahim korusun bebeklerimizi artik ben de cok tedirginim hayirlisiyla atlatiriz insallah bu günleri de
ben bu bebegime soğan kürüyle hamile kaldim. işe yaradi.Bal corek otu ve tarcin karisimi vardi bir de ben onlari karistirip sabahlari arada yerdim tam nasil yapiliyor bilmiyorum ama yumurta kalitesini artiriyormus sanirim.Sogan kürünü komsum yapmis oyle hamile kalmis İnsallah sen de şifasini görürsün canim.Senin ve isteyen tüm arkadaslarimizin guzel haberlerini de tez zamanda duyariz insallah hep dualarimdasiniz
Canım basın sağolsun Allah sabir versin insallah hayirlisiyla saglikli bebegine hamile kalirsin kavusursun...bende 37 haftamda kaybettim meleğimi 1 sene geçti hamıle kalamıyorum tsh çok yüksek bnmde suan tedavi oluyorum
bende 37 haftamda kaybettim meleğimi 1 sene geçti hamıle kalamıyorum tsh çok yüksek bnmde suan tedavi oluyorum
amin cnm insallah saolCanım basın sağolsun Allah sabir versin insallah hayirlisiyla saglikli bebegine hamile kalirsin kavusursun...
Tsh in kac canim benim normal degerlerde aslinda referans araliginda 4.29 da ama yine de hamilelik icin yuksek sayiliyormus dusurmeye çalışıyoruz 2.5 3.5 lara
Teşekkür ederim canım çok saol bnm şuan çok yükse 10 olarak çıktı bakalım düşürmeye çalııyoruzN nrcn01 başın sağolsun arkadaşım.Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.Benimde gebelik oluştuğu zaman tsh yükseliyor ama düzenli ilaç kullanımıyla düşmüştü değerlerim. Seninde en yakın zamanda düzene girer inşallah değerlerin .
arasimmmm canım 3,5 u doktorun normal değer olarak kabul ediyor mu?hamilelikte 2,5 un üstü istenmiyor diye biliyorum ben .Benim şimdiki gebeliğimde 3 çıktı değerim ona rağmen ilaca başladım.
Yok cnm kabul etmiyor 2.5 a kdr dsurmeye calisyrz 2.5 olmali dedi hamilelikte...3.5 olsa gne iyi hc dsmedi o kdr 4.lerde hla ya ama dha bir kutu btmedi içinde 50 adet var bklm tekrar olctrcem biraz geçinceN nrcn01 başın sağolsun arkadaşım.Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.Benimde gebelik oluştuğu zaman tsh yükseliyor ama düzenli ilaç kullanımıyla düşmüştü değerlerim. Seninde en yakın zamanda düzene girer inşallah değerlerin .
arasimmmm canım 3,5 u doktorun normal değer olarak kabul ediyor mu?hamilelikte 2,5 un üstü istenmiyor diye biliyorum ben .Benim şimdiki gebeliğimde 3 çıktı değerim ona rağmen ilaca başladım.
Rabbim tez vakitte şifa versin canımamin cnm insallah saol
BNM TSH 10.49 ÇIKTI DÜŞMÜYOR BİR TÜRLÜ tiroid bezi iltihaplanmış zaten zor çalışıyor durum vahım anlayacağın
Can'ım çok gecmiş olsun Allah korusun bebeğini de seni de.dikkat etmek lazım2 gün önce işten eve gelirken bahçe kapının önünde buz varmiş kaydim düşmüşüm dikkat etmemişim..
acilen hastaneye kaldirildim bebege bişey oldu diye.
çok şükür bebegime bişey olmadi.. olan bana oldu kolum mosmor olmuş
kan sulandirici igne kullandığım için hemen hastaneye yatiş verildi sürekli NST ye girdim.
bebek iyi karnimda uyuyor nasılda korktum ya
dün akşama doğru çiktik hastaneden..
eve geldim geleli uyudum. doktor 32 de rapor verecek gibi sanirim 35 inde ayrılamicam çok uzun geliyor. 32ye bi haftam var.
çok zor heryer buz kar nabicagimi bilmiyorum.
Allah sabır versin canım. En tez vakitte sana,tüm melek annelerine ve isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsinbende 37 haftamda kaybettim meleğimi 1 sene geçti hamıle kalamıyorum tsh çok yüksek bnmde suan tedavi oluyorum
Bende yaptırdım Can'ım ama daha sonuçlarım çıkmadı şubat başı çıkıcak büyük ihtimal ama protein s protein c testlerini genetikte yapmıyoruz dediler bana pıhtılaşma testini yaptılar şükür temiz o bakalım kromozom analizi yaptım. Onun sonucunu alıcamMerhaba kızlar , tekrardan genetik testlerimi yaptırmıştm ikinci kaybımdan snra snclari çıkmış ama daha doktoruma göstermedim protein s düşük ve mthfr(c677t)homozigot mutasyon yazıyor sonuçları bu şekilde olan varmi acaba? Ve hamileyseniz bu sonuçlarla ne gbi önlemler alındı?
Canım benimde ikinci kayıptan sonra yaptırdığım testlerde mthfr a1298c heterezigot mutasyon çıkmıştı . Hematolog mthfr nin vücudun normalde kendisinin folik asit üretmesini sağladığını mthfrdeki mutasyonlarda vücudun daha az folik asit ürettiğini söyledi. Bunun düşüklerle direkt ilişkilendirilemeyeni söylemişti. Ama benim protein s ve protein c değerleri normaldi. Değerlendirmelerde hepsine bir bakıyorlar.Birde bu mthfrdeki mutasyonların birçok insanda olduğunuda söylemişti. Bize ilk başta coraspin kullanalım dedi sonra biraz konuşunca diğer kayıplarımın sebebi olduğu için kullanmama gerek olmadığına karar vermişti.mthfrdeki mutasyonları pek önemsemiyorlar . Eğer kayıplarının sebebi belli olmasaydı her ihtimale karşı coraspin kullanırdık demişti. Şu anda 10. Haftadayız sadece folik asit ve demir hapım var pıhtılaşmayla ilgili hiçbirşey kullanmıyorum ben.Merhaba kızlar , tekrardan genetik testlerimi yaptırmıştm ikinci kaybımdan snra snclari çıkmış ama daha doktoruma göstermedim protein s düşük ve mthfr(c677t)homozigot mutasyon yazıyor sonuçları bu şekilde olan varmi acaba? Ve hamileyseniz bu sonuçlarla ne gbi önlemler alındı?
Bende yaptırdım Can'ım ama daha sonuçlarım çıkmadı şubat başı çıkıcak büyük ihtimal ama protein s protein c testlerini genetikte yapmıyoruz dediler bana pıhtılaşma testini yaptılar şükür temiz o bakalım kromozom analizi yaptım. Onun sonucunu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?