Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım birşey olmaz Allahın izniyle. Hatta bana hematolog her mevsim 10 gün kullan demişti hamile olsan da olmasan da. Doktora gitmek istemiyorsan bir eczaneye danış faydasını zararını anlatsın eczacı. Ama birşey olmaz hep kullanılıyor hamilelikten önce başlanıyor. Ben pregnio fol kullandım

Cok gecmis olsun Allah seni de bebegini de korusun.Bence sen bu hafta icin normal rapor al aile hekiminden falan.O karda buzda ne kadar dikkat etsen de zor olur canim.Az kaldi Allahim korusun bebeklerimizi artik ben de cok tedirginim hayirlisiyla atlatiriz insallah bu günleri de

Cnm yazdm yukarida kaldi , tekrarlayan dusuk tekrrlayn gebelik durumunda kullanilsin diye syledi yazdıklarımı bende sogan kurune başladım ins sifasinu görürüm
Bal corek otu ve tarcin karisimi vardi bir de ben onlari karistirip sabahlari arada yerdim tam nasil yapiliyor bilmiyorum ama yumurta kalitesini artiriyormus sanirim.Sogan kürünü komsum yapmis oyle hamile kalmis İnsallah sen de şifasini görürsün canim.Senin ve isteyen tüm arkadaslarimizin guzel haberlerini de tez zamanda duyariz insallah hep dualarimdasiniz

Bende canım corek otu yagi iciyorum ama dedigin karışımı denememistim.Amin canim insallah faydasi olur hamilelikten önce birseyler yapmaya çalışıyorum belki faydasi olur guzel bir hamilelik geçiririm...birkac ay sonra korunmayı birakicam insallah hayirli zaman da olsun Allah razi olsun canim sende benim dualarimdasn sagsalim bebegine kavusursun insallah:)

Kesinlikle oyle eczaneye gidip onu almak bile umut verici =S

az kaldi normal rapor vermiyor 32 yede yaklaşti. fakat 35-37 ye kadar çalışıcam inş.
kar yağarsa işe gitmiycem idari izin sayılıyor kamuda çalıştığım için.
evet çok zor oluyor yinede dişimi sıkmaliyim .

ben bu bebegime soğan kürüyle hamile kaldim. işe yaradi.

bende 37 haftamda kaybettim meleğimi 1 sene geçti hamıle kalamıyorum tsh çok yüksek bnmde suan tedavi oluyorum

bende 37 haftamda kaybettim meleğimi 1 sene geçti hamıle kalamıyorum tsh çok yüksek bnmde suan tedavi oluyorum
Canım basın sağolsun Allah sabir versin insallah hayirlisiyla saglikli bebegine hamile kalirsin kavusursun...
Tsh in kac canim benim normal degerlerde aslinda referans araliginda 4.29 da ama yine de hamilelik icin yuksek sayiliyormus dusurmeye çalışıyoruz 2.5 3.5 lara

N nrcn01 başın sağolsun arkadaşım.Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.Benimde gebelik oluştuğu zaman tsh yükseliyor ama düzenli ilaç kullanımıyla düşmüştü değerlerim. Seninde en yakın zamanda düzene girer inşallah değerlerin .
arasimmmm canım 3,5 u doktorun normal değer olarak kabul ediyor mu?hamilelikte 2,5 un üstü istenmiyor diye biliyorum ben .Benim şimdiki gebeliğimde 3 çıktı değerim ona rağmen ilaca başladım.

amin cnm insallah saol
BNM TSH 10.49 ÇIKTI DÜŞMÜYOR BİR TÜRLÜ tiroid bezi iltihaplanmış zaten zor çalışıyor durum vahım anlayacağın

Teşekkür ederim canım çok saol bnm şuan çok yükse 10 olarak çıktı bakalım düşürmeye çalııyoruz

Yok cnm kabul etmiyor 2.5 a kdr dsurmeye calisyrz 2.5 olmali dedi hamilelikte...3.5 olsa gne iyi hc dsmedi o kdr 4.lerde hla ya ama dha bir kutu btmedi içinde 50 adet var bklm tekrar olctrcem biraz geçince

Can'ım çok gecmiş olsun Allah korusun bebeğini de seni de.dikkat etmek lazım

Merhaba kızlar , tekrardan genetik testlerimi yaptırmıştm ikinci kaybımdan snra snclari çıkmış ama daha doktoruma göstermedim protein s düşük ve mthfr(c677t)homozigot mutasyon yazıyor sonuçları bu şekilde olan varmi acaba? Ve hamileyseniz bu sonuçlarla ne gbi önlemler alındı?

Bende yaptırdım Can'ım ama daha sonuçlarım çıkmadı şubat başı çıkıcak büyük ihtimal ama protein s protein c testlerini genetikte yapmıyoruz dediler bana pıhtılaşma testini yaptılar şükür temiz o bakalım kromozom analizi yaptım. Onun sonucunu alıcam

Canım benimde ikinci kayıptan sonra yaptırdığım testlerde mthfr a1298c heterezigot mutasyon çıkmıştı . Hematolog mthfr nin vücudun normalde kendisinin folik asit üretmesini sağladığını mthfrdeki mutasyonlarda vücudun daha az folik asit ürettiğini söyledi. Bunun düşüklerle direkt ilişkilendirilemeyeni söylemişti. Ama benim protein s ve protein c değerleri normaldi. Değerlendirmelerde hepsine bir bakıyorlar.Birde bu mthfrdeki mutasyonların birçok insanda olduğunuda söylemişti. Bize ilk başta coraspin kullanalım dedi sonra biraz konuşunca diğer kayıplarımın sebebi olduğu için kullanmama gerek olmadığına karar vermişti.mthfrdeki mutasyonları pek önemsemiyorlar . Eğer kayıplarının sebebi belli olmasaydı her ihtimale karşı coraspin kullanırdık demişti. Şu anda 10. Haftadayız sadece folik asit ve demir hapım var pıhtılaşmayla ilgili hiçbirşey kullanmıyorum ben.

M mucize-ikra cım protein s ve c genetikte yapmıyorlar ama kadın doğum doktorları isteyebiliyorlar. Benim genetik testler sonucunda 3 değerimde heterezigot mutasyon vardı hematolog sonuçları değerlendirirken protein s ve c yide görmek istemişti. Doktoruna gitmeden onlarıda yaptır istersen büyük ihtimalle doktorun görmek isteyecektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…