Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım bana genetik test yapılmadı ama tip2 diyabet teşhisi kondu bana bidaha hamileliğimde insülin kullanacakmışım şimdi şeker ilacı içiyorum ama üzüntüden galiba şekerim hiç düşmüyor sen nasıl kendini topladın ben güçlü durmaya çalışıyorum ama galiba başaramıyorum çok aglıyorum

Anladım canım benim karnımda kalbi durdu yavrumun gebelik şekerim de vardı hastanede sürekli ölçtüler normal çıktı gebelik şekeriydi muhtemelen şimdi de ara ara ölçüyorum normal çıkıyor şekerden mi durdu kalbi bilmiyorum ama genetik test yaptım şubatta alıcam sonucu

İnşallah şeker yoktur benim annem annanem dayım falan şeker hastasıydı o yüzden hayırlısı inşallah şimdi bebek düşünüyormusun ben kendimi cok boşlukda hissediyorum

İnşallah şeker yoktur benim annem annanem dayım falan şeker hastasıydı o yüzden hayırlısı inşallah şimdi bebek düşünüyormusun ben kendimi cok boşlukda hissediyorum
Gebelikte çıktı şuan normal çıkıyor ama gebelikte şeker yüksek çıkıyordu Yen'i bir gebelikte yine aynı olurmu bilmiyorum gebeliği tekrar düşünüyorum ama tüm testlerimden sonuç aldıktan sonra nasip kısmet Can'ım

Canım gebelik şeker doğum yaptıgın anda geciyormuş ama hamile kaldığında gene olucak bende normal diyabet cıktı

Uzun aradan sora hoşgeldin. Bende sizi ariyorum nerde neden girmiyor dedim:) kizin büyümüştür maşallah. Annesine gulucukler atiyodur:) hayirlisiyla benimde az kaldi allahin iziniyle insallah kucagimiza alacagiz.
Hoşbuldum:)
Evet arada okuyorum hamileliğinden haberim var:) hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah. Daha zamanın var bol bol uyu dinlen, çok yoruyor bu minnoşlar. Büyüdü teyzesi 9 aylık oldu iyice hareketlendi. Dünyanın en güzel kokusu evlat kokusuymuş kucağıma alınca daha da iyi anladım. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.

R Rose7106 canim nasilsin seni merak ettim doğuma az kaldiydi. Sanirim doğum tarihi belli mi?
Iyiyim canım şükür ağırlaştım iyice korku panik her duyguyu yaşıyorum şu sıralar 23 Ocak'ta doğum var inşallah Pazartesi kontrolüm var ona göre iyice belli olur ama sonraki Pazartesi de doğum inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor seninde az kaldı

Canm cok üzüldüm.Allah sabır ve dayanma gücü versin.cektigin gebelik boşa gitmedi.o senin cennet melegin oldu.orda cennet kapısında bekleyecek seni annesi.aglaman cok normal.benim 9 ay oldu kaybedeli hala ağlıyorum.ama ilk aylar her gün agliyordum simdi daha az.hayat devam ediyo iste.tekrardan umut ediyor yeni bebek istiyorsun.ben de pihtilasma testlerimi yaptrdm ve su anda yeniden istiyorum.bundan sonrası dua etmek.en azndan sebebini biliyorsun ve bir dahakine önlemini alabileceksin.insan sadece kendi başına geldi saniyo ilk başta.ama bizim gini olan aynı duyguları yasayan cigeri yanan bir sürü anne baba var.ne ilkiz ne de son olacağız.Rabbim bizlere tekrarını yaşatmasın.Peygamber efendimiz bile bebeklerini kaybetmis.O da bebeklerinin arkasından ağlamış.ve şaşıran arkadaşların:elbette kalp hüzünlenir göz yaşarır.ama Allaha isyan etmeyiz demis.biz de bunun imtihan oldugunu bilelim.sabredelim ins hem bu tarafta hem diger tarafta mükafatını alırz.ve acımızı dindirecek olan yeni evlatlar.ins burdaki herkese nasip olur.hamile arkadaşlar da rahat bi dogum yapar.bize de dua edin kızlar dogumda.bizi biz anlarz ancak.

Fatos1003 arkadaşım başın sağolsun O kadar iyi anlıyoruz ki seni ne hissettiğini acını . Bengisu tam anlamıyla ifade etmiş zaten sözcükler bir düşünceler acılar bir Unutmayacaksın tabi ki ama alışacaksın bu acıyla yaşayacaksın biz bebeklerimiz kucağımızdaykende içi ağlayan anneler olucaz artık. Napalım kadrrimizde bi meleğin oluşumuna vesile olmak varmış bizlerin. Zaman öyle bi geçiyor ki yaşadıkça göreceksin inanamazsın benim 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli düşündükçe kulaklarım uğulduyor nasıl ya diyorum nasıl ama hayat işte devam ediyor bir şekilde. Rabbim bizede sıhhatli sağlıklı büyütebileceğimiz hayırlı evlatlar nasip edecek bizlerede. Bizim en büyük umudumuz burada bebeklerine kavuşan ve şuan kuzularını bekleyen melek annelerimiz çünkü o bu şu değil birebir bır acıyı aynı hisseden bizleriz inşallah başka annelrr gelmez ama gelirse de onlara bizler umut oluruz

Arkadaşlarımında yazdığı gibi acılarını çok iyi tanıyoruz...bunun tek merhemi allaha olan inancım oldu bende...biz cennette kavuşcaz inşallah yavrularımıza...zamanla geçiyor demek yalan olur sadece alışıyor insan bununla yaşamaya...inşallah yaramızı dindircek bebeklerimiz olur tez vakitte içimizde kalan annelik duygusunu bize yaşatırlar bolbol dua et Allaha sığın...şeker yada pıhtılaşma işte hepsi birer sebep sadece...bunu yaşıcakmşız biz kardeşim

Bunu bende okmuştum cok etkilenmiştim canım ah ne güzel dile getirmişsin...inşllah rabbim bizede gözaydınlığı nasip etsin!

Bende doğum izine ciktim evimde yatiyorum bi yandan da aof sinavlara hazirlaniyorum napim bos bos yatmiyim dedim:) cok az kaldi senin allahin iziniyle inşallah. Nehirimmmm de benimde.. Senin için dua edeceğim Rabbimin iziniyle inşallah bebeğini kucaginiza alacaksiniz.

İnşallah canım hepimiz birer birer emanetlerimizi alacağız inşallah sizde benim dualarımdasınız

Merhaba melek anneleri denizle ugrasmaktan ( dunyanin en tatli ugrasi Allah hepinizr tez zamanda nasip etsin. Insallah) pek giremedim. Yeni melek anneleri katilmis sayfaya cok uzuldum.Allah sabir versin hepsine su bi gercek ne ilkiz ne son olucagiz. Sabredin arkaaslarim dua edin verende yuce Allah alanda... inanim sabrinizin mukafatini iki cihanda da vericektir. Ben 25 temmuz 2015 te ilk cocugumu dunyaya getirdim 30 temmuzda 5 gun sonra kaybetim yavrumu enfeksiyon nedeniyle cok zor gunlerdi bitmez dedim gecmez dedim ama yuce mevlam her gecen gun sabir verdi ve gecti zaman 6. Ayim dolunca dr um birak dedi kirunmayi 7. Ayimda yeniden hamile kaldim ve hamileligime sevinemedim aylarca hep korkarak gecti zaman ama bi yanimda daha donuktu olucak varsa kaderimin onune ne yapsamda gecemem dedim ve Allaha emanet ettim dogacak yavrumuda kendimide cok sukur 14 kasimfa geldi minigimiz. 2 ayimiz doldu bu gun. Gidenim yeri farkli ama grlen yavrunuzda cok kiymetli oluyor. yaraya ilac oluyor. Yara kabuk baglar iylesir izi kalir ya evet hep izi kalicak son mefesimize kadar onlari hic unutmayacagiz. Insallah ebediyette kavusuruz yavrularimiza.. gunleri yaklasan arkadaslarim hepiniz Allaha emanet olun ve saglucakla kavusun yavrulariniza... umudumuzu yitirmeyin yaralariniza ilac yavrulariniz en kisa zamanda gelsin kucaklariniza hayirlisiula

Ben dayanamıyorum galiba dua ediyorum geceleri hiç uyuyamıyorum halen kulagımda doktorun kalbi durmuş tatlım dediğini valla yalan yok gecmicekmiş gibi geliyor bana acıdan kolumu kaldırcak halim yok biliyorum toparlanmam lazım ama toparlanamıyorum bebegimin yüzünü hiç görmedim o yüzden mi bilmem rüyamda hep yüzü olmayan bebekler görüyorum Umarım gecer bu acı hepinize dua ediyorum inşallah bidaha hiç kucaklarımız boş kalmaz

Yeni bir bebek beni çok korkutuyor oğlumu unutmaktan korkuyorum cok onun tekme armalarını karnımdaki hareketlerini unutmaktan korkuyorum yüzünü görmesemde çok özlüyorum onu

Biliyomusun annem bir yazı okumuştu bana cennette karsılasacaksın onunla seni cennete götürecek diye ama hiç bebek olarak görmücekmişim onu orda herkez 33 yasında olucakmış ben yüzünü cok merak ediyordum göremedim bebek halini görmek istiyorum cok bazen aglarken bi kere aglasaydı diyorum bir kere sesini duysaydım çok aglama rüyana gelsin diyor annem görmüyorumda rüyamda Özlüyorum cok karnımdaki hareketlerini bile özlüyorum cok

Canım henüz acın çok taze. Kendine biraz zaman tanı. Önce toparlanmaya sağlığına tam anlamıyla kavuşmana bak. Yeni bir bebek şimdi çok korkutur amagün gelecek çok isteyeceksin. Hepimiz geçtik bu yollardan. Unutulmuyor ama insan bunla yaşamayı öğreniyor. Ne büyük dertler var dünyada malum. Bizim bebeklerimiz hiç acı çekmeden sıkıntı görmeden cennet kuşu oldular. Rabbim bizlere evlat nimetini tattırsın inşallah. Biz meleğimiz de cennete diye düşünelim. Bizlere şefaat edecekler.

Merhaba arkadaşlar bende 3 kere sezaryanla doğum yaptım 1 çocuğum yaşıyor oda su an 7 yaşında diğer bebeklerini birini 38. hafta kaybettim diğerini de 45 gün yaşadı onuda kaybettim her iki doğumda çocuğu mi kucağıma alamadım su an yaşadılar biri 3 yaşında biri de 11 aylık olacaktı kaderim buymuş diyorum elimden birşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…