Canım bana genetik test yapılmadı ama tip2 diyabet teşhisi kondu bana bidaha hamileliğimde insülin kullanacakmışım şimdi şeker ilacı içiyorum ama üzüntüden galiba şekerim hiç düşmüyor sen nasıl kendini topladın ben güçlü durmaya çalışıyorum ama galiba başaramıyorum çok aglıyorumÖncelikle basinsagolsun benden önce yada benden sora bebeğini kaybedenlerin çoğu hamile kaldi ve saglikla bebeklerini kucagini aldilar. Umudunu kaybetmeyin Rabbim meleğini kardeşini gönderecek. Çok şükür ben bebeğimi kaybettikten 10ay sora hamile kaldim. 5-6 ay sonrada hamile kalan çoğu arkadasimiz oldu. Kendiniz hazir hissettiğinde kalabilirsin inşallah saglikla kucaklarimiza aliriz. Sen genetik testi yaptirdiniz mi?
Anladım canım benim karnımda kalbi durdu yavrumun gebelik şekerim de vardı hastanede sürekli ölçtüler normal çıktı gebelik şekeriydi muhtemelen şimdi de ara ara ölçüyorum normal çıkıyor şekerden mi durdu kalbi bilmiyorum ama genetik test yaptım şubatta alıcam sonucuSaol canım bende gebelik şekeri cıkmıştı ama normal tip2 diyabetde varmış doktorlar fark etmedi doğumda 10 tane dikiş attılar bana sonra doğumdan 4 gün sonra dikişlerin hepsi attı sonra gene dikildi gene yüksek şekerden gene attı bende batikon ile temizliyordum ama iyileşmiyordu şimdi şeker ilacı kullanıyorum ama sarı kantoran yağı aldık o iyileştirdi batikon yerine onu sür bence senin bebegin yaşıyor mu
İnşallah şeker yoktur benim annem annanem dayım falan şeker hastasıydı o yüzden hayırlısı inşallah şimdi bebek düşünüyormusun ben kendimi cok boşlukda hissediyorumAnladım canım benim karnımda kalbi durdu yavrumun gebelik şekerim de vardı hastanede sürekli ölçtüler normal çıktı gebelik şekeriydi muhtemelen şimdi de ara ara ölçüyorum normal çıkıyor şekerden mi durdu kalbi bilmiyorum ama genetik test yaptım şubatta alıcam sonucu
Gebelikte çıktı şuan normal çıkıyor ama gebelikte şeker yüksek çıkıyordu Yen'i bir gebelikte yine aynı olurmu bilmiyorum gebeliği tekrar düşünüyorum ama tüm testlerimden sonuç aldıktan sonra nasip kısmet Can'ımİnşallah şeker yoktur benim annem annanem dayım falan şeker hastasıydı o yüzden hayırlısı inşallah şimdi bebek düşünüyormusun ben kendimi cok boşlukda hissediyorum
Canım gebelik şeker doğum yaptıgın anda geciyormuş ama hamile kaldığında gene olucak bende normal diyabet cıktıGebelikte çıktı şuan normal çıkıyor ama gebelikte şeker yüksek çıkıyordu Yen'i bir gebelikte yine aynı olurmu bilmiyorum gebeliği tekrar düşünüyorum ama tüm testlerimden sonuç aldıktan sonra nasip kısmet Can'ım
Aynenn bende de öyle oldu Can'ım şekerim normale döndü Doğumdan sonraCanım gebelik şeker doğum yaptıgın anda geciyormuş ama hamile kaldığında gene olucak bende normal diyabet cıktı
Hoşbuldum:)Uzun aradan sora hoşgeldin. Bende sizi ariyorum nerde neden girmiyor dedim:) kizin büyümüştür maşallah. Annesine gulucukler atiyodur:) hayirlisiyla benimde az kaldi allahin iziniyle insallah kucagimiza alacagiz.
Iyiyim canım şükür ağırlaştım iyice korku panik her duyguyu yaşıyorum şu sıralar 23 Ocak'ta doğum var inşallah Pazartesi kontrolüm var ona göre iyice belli olur ama sonraki Pazartesi de doğum inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor seninde az kaldı
Canm cok üzüldüm.Allah sabır ve dayanma gücü versin.cektigin gebelik boşa gitmedi.o senin cennet melegin oldu.orda cennet kapısında bekleyecek seni annesi.aglaman cok normal.benim 9 ay oldu kaybedeli hala ağlıyorum.ama ilk aylar her gün agliyordum simdi daha az.hayat devam ediyo iste.tekrardan umut ediyor yeni bebek istiyorsun.ben de pihtilasma testlerimi yaptrdm ve su anda yeniden istiyorum.bundan sonrası dua etmek.en azndan sebebini biliyorsun ve bir dahakine önlemini alabileceksin.insan sadece kendi başına geldi saniyo ilk başta.ama bizim gini olan aynı duyguları yasayan cigeri yanan bir sürü anne baba var.ne ilkiz ne de son olacağız.Rabbim bizlere tekrarını yaşatmasın.Peygamber efendimiz bile bebeklerini kaybetmis.O da bebeklerinin arkasından ağlamış.ve şaşıran arkadaşların:elbette kalp hüzünlenir göz yaşarır.ama Allaha isyan etmeyiz demis.biz de bunun imtihan oldugunu bilelim.sabredelim ins hem bu tarafta hem diger tarafta mükafatını alırz.ve acımızı dindirecek olan yeni evlatlar.ins burdaki herkese nasip olur.hamile arkadaşlar da rahat bi dogum yapar.bize de dua edin kızlar dogumda.bizi biz anlarz ancak.Canım bana genetik test yapılmadı ama tip2 diyabet teşhisi kondu bana bidaha hamileliğimde insülin kullanacakmışım şimdi şeker ilacı içiyorum ama üzüntüden galiba şekerim hiç düşmüyor sen nasıl kendini topladın ben güçlü durmaya çalışıyorum ama galiba başaramıyorum çok aglıyorum
Arkadaşlarımında yazdığı gibi acılarını çok iyi tanıyoruz...bunun tek merhemi allaha olan inancım oldu bende...biz cennette kavuşcaz inşallah yavrularımıza...zamanla geçiyor demek yalan olur sadece alışıyor insan bununla yaşamaya...inşallah yaramızı dindircek bebeklerimiz olur tez vakitte içimizde kalan annelik duygusunu bize yaşatırlarİnşallah kalırsın Bende aralık ayında 36 haftalık bebeğimi kaybettim ben şeker hastası çıktım bebeğide şeker öldürmüş Dikiş yaralarım iyileşmedi ben daha hiç denemedim inşallah acılarımız gecer sağlıklı ömürlü evlat sahibi oluruz
Bunu bende okmuştum cok etkilenmiştim canım ah ne güzel dile getirmişsin...inşllah rabbim bizede gözaydınlığı nasip etsin!Canm cok üzüldüm.Allah sabır ve dayanma gücü versin.cektigin gebelik boşa gitmedi.o senin cennet melegin oldu.orda cennet kapısında bekleyecek seni annesi.aglaman cok normal.benim 9 ay oldu kaybedeli hala ağlıyorum.ama ilk aylar her gün agliyordum simdi daha az.hayat devam ediyo iste.tekrardan umut ediyor yeni bebek istiyorsun.ben de pihtilasma testlerimi yaptrdm ve su anda yeniden istiyorum.bundan sonrası dua etmek.en azndan sebebini biliyorsun ve bir dahakine önlemini alabileceksin.insan sadece kendi başına geldi saniyo ilk başta.ama bizim gini olan aynı duyguları yasayan cigeri yanan bir sürü anne baba var.ne ilkiz ne de son olacağız.Rabbim bizlere tekrarını yaşatmasın.Peygamber efendimiz bile bebeklerini kaybetmis.O da bebeklerinin arkasından ağlamış.ve şaşıran arkadaşların:elbette kalp hüzünlenir göz yaşarır.ama Allaha isyan etmeyiz demis.biz de bunun imtihan oldugunu bilelim.sabredelim ins hem bu tarafta hem diger tarafta mükafatını alırz.ve acımızı dindirecek olan yeni evlatlar.ins burdaki herkese nasip olur.hamile arkadaşlar da rahat bi dogum yapar.bize de dua edin kızlar dogumda.bizi biz anlarz ancak.
Bende doğum izine ciktim evimde yatiyorum bi yandan da aof sinavlara hazirlaniyorum napim bos bos yatmiyim dedim:) cok az kaldi senin allahin iziniyle inşallah.Iyiyim canım şükür ağırlaştım iyice korku panik her duyguyu yaşıyorum şu sıralar 23 Ocak'ta doğum var inşallah Pazartesi kontrolüm var ona göre iyice belli olur ama sonraki Pazartesi de doğum inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor seninde az kaldı
İnşallah canım hepimiz birer birer emanetlerimizi alacağız inşallah sizde benim dualarımdasınızBende doğum izine ciktim evimde yatiyorum bi yandan da aof sinavlara hazirlaniyorum napim bos bos yatmiyim dedim:) cok az kaldi senin allahin iziniyle inşallah.Nehirimmmm de benimde.. Senin için dua edeceğim Rabbimin iziniyle inşallah bebeğini kucaginiza alacaksiniz.
Ben dayanamıyorum galiba dua ediyorum geceleri hiç uyuyamıyorum halen kulagımda doktorun kalbi durmuş tatlım dediğini valla yalan yok gecmicekmiş gibi geliyor bana acıdan kolumu kaldırcak halim yok biliyorum toparlanmam lazım ama toparlanamıyorum bebegimin yüzünü hiç görmedim o yüzden mi bilmem rüyamda hep yüzü olmayan bebekler görüyorum Umarım gecer bu acı hepinize dua ediyorum inşallah bidaha hiç kucaklarımız boş kalmazFatos1003 arkadaşım başın sağolsun O kadar iyi anlıyoruz ki seni ne hissettiğini acını . Bengisu tam anlamıyla ifade etmiş zaten sözcükler bir düşünceler acılar bir Unutmayacaksın tabi ki ama alışacaksın bu acıyla yaşayacaksın biz bebeklerimiz kucağımızdaykende içi ağlayan anneler olucaz artık. Napalım kadrrimizde bi meleğin oluşumuna vesile olmak varmış bizlerin. Zaman öyle bi geçiyor ki yaşadıkça göreceksin inanamazsın benim 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli düşündükçe kulaklarım uğulduyor nasıl ya diyorum nasıl ama hayat işte devam ediyor bir şekilde. Rabbim bizede sıhhatli sağlıklı büyütebileceğimiz hayırlı evlatlar nasip edecek bizlerede. Bizim en büyük umudumuz burada bebeklerine kavuşan ve şuan kuzularını bekleyen melek annelerimiz çünkü o bu şu değil birebir bır acıyı aynı hisseden bizleriz inşallah başka annelrr gelmez ama gelirse de onlara bizler umut oluruz
Yeni bir bebek beni çok korkutuyor oğlumu unutmaktan korkuyorum cok onun tekme armalarını karnımdaki hareketlerini unutmaktan korkuyorum yüzünü görmesemde çok özlüyorum onuMerhaba melek anneleri denizle ugrasmaktan ( dunyanin en tatli ugrasi Allah hepinizr tez zamanda nasip etsin. Insallah) pek giremedim. Yeni melek anneleri katilmis sayfaya cok uzuldum.Allah sabir versin hepsine su bi gercek ne ilkiz ne son olucagiz. Sabredin arkaaslarim dua edin verende yuce Allah alanda... inanim sabrinizin mukafatini iki cihanda da vericektir. Ben 25 temmuz 2015 te ilk cocugumu dunyaya getirdim 30 temmuzda 5 gun sonra kaybetim yavrumu enfeksiyon nedeniylecok zor gunlerdi bitmez dedim gecmez dedim ama yuce mevlam her gecen gun sabir verdi ve gecti zaman 6. Ayim dolunca dr um birak dedi kirunmayi 7. Ayimda yeniden hamile kaldim ve hamileligime sevinemedim aylarca hep korkarak gecti zaman ama bi yanimda daha donuktu olucak varsa kaderimin onune ne yapsamda gecemem dedim ve Allaha emanet ettim dogacak yavrumuda kendimide cok sukur 14 kasimfa geldi minigimiz. 2 ayimiz doldu bu gun. Gidenim yeri farkli ama grlen yavrunuzda cok kiymetli oluyor. yaraya ilac oluyor. Yara kabuk baglar iylesir izi kalir ya evet hep izi kalicak son mefesimize kadar onlari hic unutmayacagiz. Insallah ebediyette kavusuruz yavrularimiza.. gunleri yaklasan arkadaslarim hepiniz Allaha emanet olun ve saglucakla kavusun yavrulariniza... umudumuzu yitirmeyin yaralariniza ilac yavrulariniz en kisa zamanda gelsin kucaklariniza hayirlisiula
Biliyomusun annem bir yazı okumuştu bana cennette karsılasacaksın onunla seni cennete götürecek diye ama hiç bebek olarak görmücekmişim onu orda herkez 33 yasında olucakmış ben yüzünü cok merak ediyordum göremedim bebek halini görmek istiyorum cok bazen aglarken bi kere aglasaydı diyorum bir kere sesini duysaydım çok aglama rüyana gelsin diyor annem görmüyorumda rüyamda Özlüyorum cok karnımdaki hareketlerini bile özlüyorum cokCanm cok üzüldüm.Allah sabır ve dayanma gücü versin.cektigin gebelik boşa gitmedi.o senin cennet melegin oldu.orda cennet kapısında bekleyecek seni annesi.aglaman cok normal.benim 9 ay oldu kaybedeli hala ağlıyorum.ama ilk aylar her gün agliyordum simdi daha az.hayat devam ediyo iste.tekrardan umut ediyor yeni bebek istiyorsun.ben de pihtilasma testlerimi yaptrdm ve su anda yeniden istiyorum.bundan sonrası dua etmek.en azndan sebebini biliyorsun ve bir dahakine önlemini alabileceksin.insan sadece kendi başına geldi saniyo ilk başta.ama bizim gini olan aynı duyguları yasayan cigeri yanan bir sürü anne baba var.ne ilkiz ne de son olacağız.Rabbim bizlere tekrarını yaşatmasın.Peygamber efendimiz bile bebeklerini kaybetmis.O da bebeklerinin arkasından ağlamış.ve şaşıran arkadaşların:elbette kalp hüzünlenir göz yaşarır.ama Allaha isyan etmeyiz demis.biz de bunun imtihan oldugunu bilelim.sabredelim ins hem bu tarafta hem diger tarafta mükafatını alırz.ve acımızı dindirecek olan yeni evlatlar.ins burdaki herkese nasip olur.hamile arkadaşlar da rahat bi dogum yapar.bize de dua edin kızlar dogumda.bizi biz anlarz ancak.
Biliyomusun annem bir yazı okumuştu bana cennette karsılasacaksın onunla seni cennete götürecek diye ama hiç bebek olarak görmücekmişim onu orda herkez 33 yasında olucakmış ben yüzünü cok merak ediyordum göremedim bebek halini görmek istiyorum cok bazen aglarken bi kere aglasaydı diyorum bir kere sesini duysaydım çok aglama rüyana gelsin diyor annem görmüyorumda rüyamda Özlüyorum cok karnımdaki hareketlerini bile özlüyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?