Bu aralar ben de hep kizimi dusunuyorum cok ozluyorum cok.Face de birsey izledim.premature bir bebek kuvezdeyken annesi gelip dokunuyor bebegin o an kalp atislari hizlaniyor aglamakli oluyor o an ki yuz ifadesini yuzundeki duyguguyu anlatamam gordugumden beri etkisinden cikamiyorum.Benim kizimdan daha kucuk bir bebek belki annesinin o dokunusuyla hayata tutundu.Ne olurdu iki gun yogun bakima girdim ciktim kizima birkez dokunmama izin verselerdi.Kefenini acik buz gibi bedenine dokunmak varmis kaderde icim yaniyor aciyor aklima geldikceMerhaba kizlar
Dun dosyaların arasına bakarken oğlumun doğum raporu ile karsilastim. Nasil da içim gitti ağlamaya basliycaktim eşim gormeyeydi diyor.
Ne bilim içim nasil gitti. 1,5 yil geçti oğlumu kaybedeli.
Boyu kilosuna baktigim an...
Boy: 43 cm kilosu 1530 gr
Domtorunla gorus canim biz ne desek yalan olur benin ilktiAma ben 3 kere sezaryan oldum bilmem bu sefer tehlikeli olur mu
Amin canım. Senin oğluşuna da rabbim sağlıkla uzun ömür nasip etsin. Evet kavuşacağız inşallah. Cennette öpüp koklarız onları daCanim Allah kizina saglikli uzun omurler nasip etsin sizi ona onu size bagislasin. Evet unutulmuyor unutulmasinlarda bende ilk zamanlar gizli gizli agladim. Sonra baktim sutume yansiyor Ali baranim seni cok seviyorum kardesinide cok seviyorum ikinizin yeride farkli olucak dedim o vun soz verdim kendime ve aglamadim. Icim hep buruluyor ogluma giydirdigim kiyqfetlere bakiyorum bunlari alime niyetlendik denizime nasip oldu diyorum. Bi gu kavuscagiz onlarada simdi bizd verilen emanetlere iyi bakmamiz lazim. Allah onlara omur versin abilerinede vakti geli ce kavusmayi nasip etsin. Deniz iyj geldi bana yatip kalkip sukrediyorum. Biraz pimpirikli bir anne oldum ama ne yapalim o kadarda olucak.
Canım öyle güzel anlatmışsınki. Heopsi bi süreç ve hepimiz aynen bu anlattıklarını yaşadıl. Hamile görmek istememk bebekli kişilerle görüşmek istemmek yanlızlık duygusu,ve ben bunları nasıl yaşadım nasıl dayandım duygusu...allah sabrını vermiş gerçekten ,bidaha hiçbirimizi evladıyla imtihan etmesin.Yaşadıklarımızın tarifi tesellisi yok yasadıklarımızı cümleye dökücek kelimeler az kalır cok zor şeyler yasadık basımıza gelmez diye düşünüyorduk duyunca üzüldüğüm ama benım basıma geliceği aklıma gelmezdi sadece dediğim 8.aya girdim bana bişey olursa annemin üzerine gömün bana bişey olcağı aklıma gelirdi ama bebeğim gelmezdi onu söyledikten 2 hafta sonra bebeğim gömüldü bende görmedim hatta görmemem gerek diye doğum anındafa bakmamıstım ama sonra keşke görebilseydim eşim çok güzel diyordu ama yetmiyordu telefonla cekmiş elleri tırnakları aynı bana benziyordu ayakları uzundu tertemizdi hep nasıl olur nasıl oldu herşey iyiken tamamken nasıl anlamadım neye dikkat etmedim diye sorguladım ama bu beni dahada dibe cekti etrafımda ağlayan görmek istemiyodum acıyarak bakmalarını hep tuttum kendimi sıktım yanlız kaldığımda ağlayabildim evime 40 gün sonra girebildim eşyalarına baktım odayı izledim nasıl geçer özlem acı üzüntü yerini ne doldururduki gidenin içimde bi enkaz bağıra bağıra cok ağlamak istedim ama isyan olur diye korktum destek aldım seanslar esnasında kızımla vedalasmıstım öyle biandı ki o resmi gözümün önünde sanki gerçekten onu uğurlamıstım kavusmak üzere icimde bi huzur olmustu sonrasında toparlanmak icin yeni bir bebek diyordum baska hiç bişey iyi gelmez bana testler yapıldı bişey cıkmadı kader dedim Allah böyle uygun görmüş dedim zaman tanıdım kendime kafaya takarsam psikolojik olarak olmaz dedim 4ay ara verdim 5ay geçti toplamda 9ay sonra tekrar hamile kalmıstım o an korkular heyecanlar sevincler hepsi birbirine karıstı her gidişimde üzgünüm kalbi atmıyor cümlesinden korkarak bakıyordum ultrasona bastan erkek deyince doktor şok olmustum herşey pembeydi kızım olucaktı diyordum sonra dedim Allahın vardır bi bildiği kızımın yerine koymayım diye erkek evlat nasip etti diye isim bulduk odayı mavi boyarız derken bu kezde kız dedi geldiğim gibi kaldırdığım esyalaro tek tek astım sanki hiç bu olayı yasamamısım gibi sanki ilk hamileliğim devam ediyor gibi hissettim sonrada hangisine haksızlık ediyorum dedim unuttummu alyamı diye kendime kızdım unutulmuyor asla biliyorum ilk zamanlar herkesten kacıyorsun hamileliğini soranlar doğurdunmu diyenler alttan alta suclayıcı cümleler kimseye dert anlatmamak icin kacıyosun hamile görünce bakmamaya konusmamaya calısıyosun kıskandı demesinler yada bişi olsa nazar değdirdiler demesinler diye sonra icin yansana zamanla insanların içine karısmaya baslıyosun hayatın akısında geriye baktığında ne cok sey yaşamısım benmi yasamısım bunları diyosun acının yarısı olmaz elbette ama ben bu olayı yasadığımda sanki ilk benım basıma gelmiş gibi hissettim ama burda okuduklarımla arastırdıklarımşa benden daha kötüsünü yasayanlar olmus diyordum doğuma gidip eli boş dönmek doğumdan sonra kaybetmek yasa büyütüp tedavisi mümkün olmayan hastalıklardan kaybedenleri görünce beterin beteri varmıs dedikleri bu olsa gerek dedim ben onunla karnımda yasadım bağ kurdum ya onlar napsınlar dedim böyle bişeyde sanslıyım denmez elbette ama öylesi daha acı dedim kendime belkide kendi kendime öyle teselli bulmustum dilerim kucağımız boş kalmaz cok uzun yazdım farkındayım kusura bakmayın icimi dökmek istedim cevremdekiler beni sizin kadar anlamaz kendimi burda anca ifade edebiliyorum tekrar özür dilerim
İzleme öyle şeyleri . Bende gördüm o videoyu ama açıp izlemedim. inşallah çok az kaldı kavuşmana. Doktor gün verdimiBu aralar ben de hep kizimi dusunuyorum cok ozluyorum cok.Face de birsey izledim.premature bir bebek kuvezdeyken annesi gelip dokunuyor bebegin o an kalp atislari hizlaniyor aglamakli oluyor o an ki yuz ifadesini yuzundeki duyguguyu anlatamam gordugumden beri etkisinden cikamiyorum.Benim kizimdan daha kucuk bir bebek belki annesinin o dokunusuyla hayata tutundu.Ne olurdu iki gun yogun bakima girdim ciktim kizima birkez dokunmama izin verselerdi.Kefenini acik buz gibi bedenine dokunmak varmis kaderde icim yaniyor aciyor aklima geldikce
Tam gun vermedi ama insallah hersey yolunda gider erkenden gelmezse subat sonu mart basi gibi olur dedi.Az kaldi cok sukur hersey yolunda suan.İzleme öyle şeyleri . Bende gördüm o videoyu ama açıp izlemedim. inşallah çok az kaldı kavuşmana. Doktor gün verdimi
Az kaldi su an izindeyim aof calisiyorum bahar donemde 4 dersim var onlari calisiyorum bu aralar bel agrisi başladı nabim.katlancaz herşeye.. Doğum günü bakalim haftaya belli olacakTam gun vermedi ama insallah hersey yolunda gider erkenden gelmezse subat sonu mart basi gibi olur dedi.Az kaldi cok sukur hersey yolunda suan.
Canım günaydın bence kendini güçlü hissediyosan topla hemen. Çünkü ne ladar ertelersen bu süreç daha can yakıcı olacak ve senin için tabu haline dönüşücek odaya girmek. Bence yüzleş bu durumla sonra en başa sarmana sebep olabilir diye düşünüyorum benKızlar günaydın bişey sormak istiyorum bildiğiniz gibi 1 ay önce bebegimi karnımda kaybettim odası eşyaları herseyi hazırdı onları ne zaman toplayayım bu acıyla yüzleşmem lazım ama daha erken mi
Pazartesi kontrolüm vardı canım suyum azalmış ama bir hafta daha gidermiş tehlikeli bi durum yokmuş sızıntı mı var diye amniyosure testi var o yapıldı test pozitif çıksaydı hemen doğum olacaktı ama şükür negatif cıktı nst de kasıntılarım cıktı ama hissetmedim bişey hayırlısıyla Pazartesi doğumum var dua edin bana sizde benim dualarımdasınız inşallah burdan hepimiz hayırlı haberlerimizi yazacağız bir bir
İnşallah sağ salim yaparsın canım doğumunu sağlıkla gelsin bebişPazartesi kontrolüm vardı canım suyum azalmış ama bir hafta daha gidermiş tehlikeli bi durum yokmuş sızıntı mı var diye amniyosure testi var o yapıldı test pozitif çıksaydı hemen doğum olacaktı ama şükür negatif cıktı nst de kasıntılarım cıktı ama hissetmedim bişey hayırlısıyla Pazartesi doğumum var dua edin bana sizde benim dualarımdasınız inşallah burdan hepimiz hayırlı haberlerimizi yazacağız bir bir
Canım amniyon sıvısı azalması son haftalarda normal diye biliyorum endişelenme allahın izniyle sağ sağlim alacaksın yavrunu kucağına sıra bizlere gelecek inşallahPazartesi kontrolüm vardı canım suyum azalmış ama bir hafta daha gidermiş tehlikeli bi durum yokmuş sızıntı mı var diye amniyosure testi var o yapıldı test pozitif çıksaydı hemen doğum olacaktı ama şükür negatif cıktı nst de kasıntılarım cıktı ama hissetmedim bişey hayırlısıyla Pazartesi doğumum var dua edin bana sizde benim dualarımdasınız inşallah burdan hepimiz hayırlı haberlerimizi yazacağız bir bir
İnşallah canım cok yazamasamda yazdıklarınızı oluyorum ara ara seninde başın saolsun canım Rabbim sabır versinİnşallah sağ salim yaparsın canım doğumunu sağlıkla gelsin bebiş
İnşallah canım burda güzel haberleri bir bir paylaşacak herkesCanım amniyon sıvısı azalması son haftalarda normal diye biliyorum endişelenme allahın izniyle sağ sağlim alacaksın yavrunu kucağına sıra bizlere gelecek inşallah
Canm aklimdasn inan ki.ins sagliklla bebegini kucagina alıp evine döneceksin?bizr dua et ins bize de nasip olur yeni evlatlarİnşallah canım burda güzel haberleri bir bir paylaşacak herkes
Bebeğin ismine karar verdin mi annesi?Canm aklimdasn inan ki.ins sagliklla bebegini kucagina alıp evine döneceksin?bizr dua et ins bize de nasip olur yeni evlatlar
Bende odasına girip cok agladım aglıyorumda halen belki toplarsam eşyaları kendimide toplarım diye düşündüm ama dün gece rüyamda hastaneden aramışlar bi yanlışlık oldu bebeginiz yasıyor diyolar gidip bi bebegi alıyoruz eşime iyiki odayı toplamadım diyorum toplasaydım yatcak yeri olmucakdı diyorum Çok zor ya rabbim sabır versin bana benim gibi olan herkezeFatos kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran.ben eve geldigimde ailem bebeğin kiyafetlerini toplamışlardı.yalnz besik mobilya oldugu icin kaldiramamislardi.ve baska odaya götürmuslerdi.o besigin başında bebegim kızım diyerek o kadar gözyaşı döktüm ki.ama agladkca acımı doktukce rahatladm.ailem bebegin esyalarini götürmek istediler ama ben uzin vermedim.evimde kalacak dedim.ilk oncelerk gordugum zaman daha cok agliyordm.simdi daha az ağlıyorum.ben korkulan üzerine gidiyorum.kendimi böyle daha iyi hissediyorum.dogumdan 6 ay sonra bebrk görmeye gittim.o kadar kafamda büyüttüm ki.ordayken de kötü oldm agladm.sonrasnda aglayarak bebegi kucagima da aldm.gecen hafta yine gittim bebek görmeye bu defa daha iyiydim.yani ben öyle sandm.uyudum gece uyandm tekrar agladm.hayat böyle devam ediyo iste.alışmaya acımla yasamayı öğreniyorum iste.kendini kasma kimseye karşı da sorumlu hissetme.ben arkadaslarn yannda aglamamak icin kendimi cok kasiyordum.sonra baktm ki geceleri kolum uyusuyo carpintiyla uyanyrm.artk kimseyi takmiyorm.aglamak istedigimde kendimi tutmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?