Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba kizlar
Dun dosyaların arasına bakarken oğlumun doğum raporu ile karsilastim. Nasil da içim gitti ağlamaya basliycaktim eşim gormeyeydi diyor.
Ne bilim içim nasil gitti. 1,5 yil geçti oğlumu kaybedeli.
Boyu kilosuna baktigim an...
Boy: 43 cm kilosu 1530 gr

Bu aralar ben de hep kizimi dusunuyorum cok ozluyorum cok.Face de birsey izledim.premature bir bebek kuvezdeyken annesi gelip dokunuyor bebegin o an kalp atislari hizlaniyor aglamakli oluyor o an ki yuz ifadesini yuzundeki duyguguyu anlatamam gordugumden beri etkisinden cikamiyorum.Benim kizimdan daha kucuk bir bebek belki annesinin o dokunusuyla hayata tutundu.Ne olurdu iki gun yogun bakima girdim ciktim kizima birkez dokunmama izin verselerdi.Kefenini acik buz gibi bedenine dokunmak varmis kaderde icim yaniyor aciyor aklima geldikce

Amin canım. Senin oğluşuna da rabbim sağlıkla uzun ömür nasip etsin. Evet kavuşacağız inşallah. Cennette öpüp koklarız onları da

Canım öyle güzel anlatmışsınki. Heopsi bi süreç ve hepimiz aynen bu anlattıklarını yaşadıl. Hamile görmek istememk bebekli kişilerle görüşmek istemmek yanlızlık duygusu,ve ben bunları nasıl yaşadım nasıl dayandım duygusu...allah sabrını vermiş gerçekten ,bidaha hiçbirimizi evladıyla imtihan etmesin.

İzleme öyle şeyleri . Bende gördüm o videoyu ama açıp izlemedim. inşallah çok az kaldı kavuşmana. Doktor gün verdimi

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum bildiğiniz gibi 1 ay önce bebegimi karnımda kaybettim odası eşyaları herseyi hazırdı onları ne zaman toplayayım bu acıyla yüzleşmem lazım ama daha erken mi

Tam gun vermedi ama insallah hersey yolunda gider erkenden gelmezse subat sonu mart basi gibi olur dedi.Az kaldi cok sukur hersey yolunda suan.
Az kaldi su an izindeyim aof calisiyorum bahar donemde 4 dersim var onlari calisiyorum bu aralar bel agrisi başladı nabim.katlancaz herşeye.. Doğum günü bakalim haftaya belli olacak

Kızlar günaydın bişey sormak istiyorum bildiğiniz gibi 1 ay önce bebegimi karnımda kaybettim odası eşyaları herseyi hazırdı onları ne zaman toplayayım bu acıyla yüzleşmem lazım ama daha erken mi
Canım günaydın bence kendini güçlü hissediyosan topla hemen. Çünkü ne ladar ertelersen bu süreç daha can yakıcı olacak ve senin için tabu haline dönüşücek odaya girmek. Bence yüzleş bu durumla sonra en başa sarmana sebep olabilir diye düşünüyorum ben

R Rose7106 canım nasılsınm az kaldıı ne durumdasınız hayırlı haberlerini bekliyorumm dualarını bizden eksik etme nolurr. Sıhhatli sağlıklı bişekilde al kuzunu inşallah kollarına

R Rose7106 canım nasılsınm az kaldıı ne durumdasınız hayırlı haberlerini bekliyorumm dualarını bizden eksik etme nolurr. Sıhhatli sağlıklı bişekilde al kuzunu inşallah kollarına
Pazartesi kontrolüm vardı canım suyum azalmış ama bir hafta daha gidermiş tehlikeli bi durum yokmuş sızıntı mı var diye amniyosure testi var o yapıldı test pozitif çıksaydı hemen doğum olacaktı ama şükür negatif cıktı nst de kasıntılarım cıktı ama hissetmedim bişey hayırlısıyla Pazartesi doğumum var dua edin bana sizde benim dualarımdasınız inşallah burdan hepimiz hayırlı haberlerimizi yazacağız bir bir

İnşallah sağ salim yaparsın canım doğumunu sağlıkla gelsin bebiş

Canım amniyon sıvısı azalması son haftalarda normal diye biliyorum endişelenme allahın izniyle sağ sağlim alacaksın yavrunu kucağına sıra bizlere gelecek inşallah

Fatos kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran.ben eve geldigimde ailem bebeğin kiyafetlerini toplamışlardı.yalnz besik mobilya oldugu icin kaldiramamislardi.ve baska odaya götürmuslerdi.o besigin başında bebegim kızım diyerek o kadar gözyaşı döktüm ki.ama agladkca acımı doktukce rahatladm.ailem bebegin esyalarini götürmek istediler ama ben uzin vermedim.evimde kalacak dedim.ilk oncelerk gordugum zaman daha cok agliyordm.simdi daha az ağlıyorum.ben korkulan üzerine gidiyorum.kendimi böyle daha iyi hissediyorum.dogumdan 6 ay sonra bebrk görmeye gittim.o kadar kafamda büyüttüm ki.ordayken de kötü oldm agladm.sonrasnda aglayarak bebegi kucagima da aldm.gecen hafta yine gittim bebek görmeye bu defa daha iyiydim.yani ben öyle sandm.uyudum gece uyandm tekrar agladm.hayat böyle devam ediyo iste.alışmaya acımla yasamayı öğreniyorum iste.kendini kasma kimseye karşı da sorumlu hissetme.ben arkadaslarn yannda aglamamak icin kendimi cok kasiyordum.sonra baktm ki geceleri kolum uyusuyo carpintiyla uyanyrm.artk kimseyi takmiyorm.aglamak istedigimde kendimi tutmuyorum.

Bende odasına girip cok agladım aglıyorumda halen belki toplarsam eşyaları kendimide toplarım diye düşündüm ama dün gece rüyamda hastaneden aramışlar bi yanlışlık oldu bebeginiz yasıyor diyolar gidip bi bebegi alıyoruz eşime iyiki odayı toplamadım diyorum toplasaydım yatcak yeri olmucakdı diyorum Çok zor ya rabbim sabır versin bana benim gibi olan herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…