Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Can'ım şükürler olsun yolun sonuna geldin :) hayırlısı ile yavrunu kucağına alıcaksın yarın bu saatlerde yavrun kollarında olucak dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün bizlerede dua et

Demek ki senin msjn mış.ben de ne guzel uzun bi msj yazdm.gitmis silinmiş.sen omuyabildn mi benimkini?

Canm yarn kaçta sezaryan?saatler kaldı.bosver kv yi.bebeğinle ugrasrsn bundan sonra onu gözün hic görmez bile.dualarmz seninle.sen de bize ismen dua et olur mu?

Sen naslsn canm?sen gebelik düşünüyor msn?ben de bekliyorum hala.herseyin hayırlısı artk

Demek ki senin msjn mış.ben de ne guzel uzun bi msj yazdm.gitmis silinmiş.sen omuyabildn mi benimkini?
Canım yok sen demesen bilmezdim görmedim hiç yorumunu silmişler hemen. Site tarafından silinmiş olabilir mi hastane ve doktor ifşa edildiği için. Bir çok konuyada yazmıştı o arkadaş

Sen naslsn canm?sen gebelik düşünüyor msn?ben de bekliyorum hala.herseyin hayırlısı artk
Nasıl olayım Can'ım aynıyız henüz genetik sonuçlarımı almadım şubat başı alırım sanırım tekrardan istiyrum ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum oyüzden genetik testleri yapıp duruma göre hareket edicem inşallah inşallah bir gün bizde burdan Doğum haberlerimizi veririz Eğer sonuçlarım güzel çıkarsa da bir daha dr ile görüşücem gebelik şekerim ve zaman zaman yükselen tansiyon sebep olmuş olabilirim diye gebe değilken de çıkıyordu tansiyonum ama şekerim şuan normal ama tansiyon için bilmiyorum ‍

İnşallah şeker yoktur benim annem annanem dayım falan şeker hastasıydı o yüzden hayırlısı inşallah şimdi bebek düşünüyormusun ben kendimi cok boşlukda hissediyorum
Canım basın sağolsun.. senin şeker yüklemen yapılma kısmıdır? Başka çocuğun var mı? Çok üzüldüm Allah sabır versin çok yeni ilk zamanlar çok zor ... ama sonrasında cesaretin gelecek emin ol. Şimdi ne yapsan da avunsmazsin . Zamanla inşallah her şey çok güzel olacak tekrardan hamile kalacaksın o güzel duygular geri gelecek korkma olur mu..

Hepinize cok teşekkür ederim kader arkadaslarım hepinize tek tek dua edeceğim hayırlısıyla kızımı kucağıma alırım inşallah dediğiniz gibi kimseye kulak asmamak lazım ama her durumda olduğu gibi bu durumda da var insanın sinirlerini bozan insanlar var Rabbim hayırlısını versin hepimiz için sabah sekizde hastanede ol ameliyatın ona kadar bitmiş olur dedi doktorumun bugün ameliyat günü sırasıyla gireceğiz inşallah

Canım benm sağlıkla kucagına al yavrunu.tüm güzellikler miniğin ve seninle olsun. Dualarımdasın. Beni de unutma dualarına eklemeyi :)

Sabah kalktim ilk sen aklimdaydin cok heyecali cok guzel bir mutluluk musait oldugunda bize hemen haber ver olur mu. Allah burdaki tum melek annelerine de yaşatsin bu mutlulugu .Canim Allaha emanet ol yavrun saglikla sihhatle gelsin insallah

Merhaba arkadaşlar bugün rose doğum yapti mi nasil ?? Merak ettim. Haberlerini varmi?

Sanrm rose dogum yapmıştır artk.ins bebek 'de kendisi de iyidir.yüreği yanan bir anne daha kavuştu bebegine.Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın.
Amin inşallah. Hepimizin kucaginiza bos birakmasin. Bende hep korku gergin geçiyor nehirimle ben kaldim ayni gunuz onun içinde de dua edicem hepiniz içinde de. Allahin iziniyle inşallah.

Amin inşallah. Hepimizin kucaginiza bos birakmasin. Bende hep korku gergin geçiyor nehirimle ben kaldim ayni gunuz onun içinde de dua edicem hepiniz içinde de. Allahin iziniyle inşallah.
Canim insallah sira bize geliyor sen de burdaki tum arkadaslarimda hep dualarimdasiniz.Galiba burda dogum yapan arkadaslarin hepsi yasadi bu duyguyu simdi ayni korku ve gerginlik bende de var.Ama sonu guzel olacak insallah bu sefer inaniyorum

Canim insallah sira bize geliyor sen de burdaki tum arkadaslarimda hep dualarimdasiniz.Galiba burda dogum yapan arkadaslarin hepsi yasadi bu duyguyu simdi ayni korku ve gerginlik bende de var.Ama sonu guzel olacak insallah bu sefer inaniyorum
Bende inanıyorum az kaldi allahin iziniyle hayirlisiyla.. Günler hep korku gergin geçiyor babasi hep soruyor kizim kipirdiyor mu hareket ediyor mu?? Oda benim kadar korku ve gergin yasiyor. Bi dogsa inşallah diyor az kaldi inşallah olacak. Bi Hareket edince dunyanin en mutlu annesi oluyorum etmediğinde korku gergin yapiyorum iste annelik iste napiyim.

Selam arkadaşlar rose dan haberi olan var mı. Telefonu olan varsa arayıp bize de bilgi verin.Merak içindeyiz.umarım bebişiyle sağlıcaklıdırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…