Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

O kadar duygulandım ki hıçkıra hıçkıra ağladım sanki bebeğim karşıma geçmiş benimle konuşuyor du allahım ne zor

Canim sakin opturme ucuk varsa ya ne dengesiz insanlar var 6 gunluk bebek opulur mu? Ben grip hasta olan varsa eve almiyorum. Kimse bana cok gormesin diyorum. Havalar malum hastalik kol gexiyor ilk 3 ay cok onemli bebek usutmesin grip almasim hele ucuk virusu hic esin uyarsin gerekirse

Cokk cook sevindim canim denizle ugradirken giremiyorum. Hep aklimin kosesindeydin soramiyodum . Dualarimdaydin ama Allah tum melek annelerine yenideb saglikki hayirki evlatlar nasip etsin. Acimizin tekrarindan korusun bu gunumuzu aratmasin bizlere. Dogacak yavrunda sagkikli omurlu hayirli olsun insallah. Evladinizi size sizi evladiniza bagislasin

Her defasinda aglaya aglaya okuyorum bu yaziyi ama bi o kaara icimi rahatlatiyo hep iyi olduklarina dair yazilar okumak istiyor insan.

Canım 10 günlük bebeği kucağa alıştırdılar sinir oluyorum artık bebeği izin versem benim bile elimden alacak annem annem diye seviyo lohusalıktan mı nedir düşman gibi görünüyor artık bana uyuyan cocugu kaldırıp misafirlere gösterecekmiş kucağa bile alıştırdı

Söyle canım doktoruna.38 de alınsın de.neden o kadar bekletiyor ki.

Kızlar merhaba.bize dua edin.kızım rahatsızlandı.kanında enfeksiyon çıktı.hastaneye yatırdılar 5 gece kalacakmışız.ben gözüm gibi bakarken bu oldu.inşallah iyileşir çıkarız.böyle sıkıntılar olunca çıldıracak gibi oluyorm.aslında çok pimpirikli biri değildim ben ama başımıza gelenlerden sonra böyle oldum.

Canım geçmiş olsun, yavruna Allah şifa versin en kısa zamanda iyi olur inşallah. Endişe etmen doğal. Ama minik bebeğin senden güç alacak senin nefesin sütün hep şifa ona. Duamdasınız..

Canim geçmiş olsun bende kizini soracaktim bunu görünce üzüldüm şifa olsun inşallah. Bebeğine sütü bol olsun.. İnşallah bi anda iyileşir cikarsin. Dualarim seninle.

Canım gecmiş olsun Rabbim şifasını versin dualarımdasınız hayırlısıyla tedavi olur çıkarsınız inşallah

Canım geçmiş olsun. Elbet dikkat ediliyor ama rahatsızlanmadan olmuyor minik kuzular üzme kendini hayırlısıyla anlamadan geçer 5 gün inşallah.

Canim cok gecmis olsun Rabbim şifa versin kuzucuguna insallah tez zamanda iyilesir dönersiniz evinize.Dualarim sizinle

Çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin dualarımda ve hep aklımdaydın. Çok mutlu oldum.
Allah isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canım benim allah şifa versin inşallah sakin ol annesi sağlıkla çıkacak yavrun allah görünür görünmez bütün şer lerden korusun

Allah şifa versin bebeğine canım. Çabucak iyileşecek inşallah.

Kızlar doğum yaptım biraz geç girdim kızımda iyi bende şükür hepinize dua ettim ağrım varbiraz darısı hepinize inşallah
Canım cok sevindim gözün aydın bebeğine kavusmussun...Rabbim sağlık sıhhat uzun ömürler versin bebeğine güle güle büyüt hep mutlu olun :) darısı diğer kader arkadaşlarımıza ve bana olsun inşallah

Cok sevindim canim benim Rabbim saglikla mucizeni kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…